Lue virallinen kuvaus

Medicine Hat College (MHC) on julkinen, lauta, hallinnoidaan kattava kansalaisopisto palvelee laajan alueen Kaakkois Albertan ja sen jälkeen. Avoin vuodesta 1965, MHC on moderni, edistyksellinen oppilaitosta. MHC tarjoaa ohjelmia yritysten, koulutuksen, visuaalisen ja esittävien taiteiden, tieteen, terveyden tutkimuksia ja teknologia. Medicine Hat College on kaksi kampuksilla, yksi kaupungin Medicine Hat ja yksi kaupungin Brooks, 100 km Medicine Hat.

2173 päätoimiset opiskelijat 1449 osa-aikaisten opiskelijoiden 52% naisia 48% miehiä Kansainväliset opiskelijat muodostavat 9% meidän ylioppilaskunnassa.

Tervetuloa Medicine Hat College!

Tunnettu keskittyminen opiskelijoille - ja meidän innovatiivisia ja yhteistyöhön luonto - Medicine Hat College ylpeänä palvelee yli 8000 opiskelijoiden vuosittain. Olemme sitoutuneet yhteisöt Kaakkois Alberta, mutta tietoinen maailmanlaajuisia mahdollisuuksia, onko etsivät tutkia kanssamme, kumppani uusi hanke tai idea tai käyttää palveluja, jotka auttavat hyödyntämään kokoukseen tai celebrations- olemme täällä sinä.

MHC on ylpeä jäsen Campus Alberta ja on tyytyväinen kumppanuuksien hyötyä meidän opiskelijoille ja yhteisöjä. Jaa ideoita, jakaa tarinoita ja jakaa menestyksekkään tulevaisuuden kanssamme.

College Profiili

Mitä lupaamme

Medicine Hat College tarjoaa koulutusta, joka valmistaa opiskelijoita lisätutkimuksia, uran ja elämän. Meidän ihmiset ovat innostuneita potentiaalin valjastamiseen jokainen ylioppilas älyllisesti, emotionaalisesti, ja sosiaalisesti. Kautta jokainen kohtaaminen meillä on students- ja kaikki, me kotimai- pyrimme tunnistamaan ja kannustaa niiden mahdollisuuksia opiskelijoiden, työntekijöiden ja maailmankansalaisia.

Mahdollisuuksia oppia

Astetta yhteistyössä Alberta yliopistojen
University siirto antaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa astetta täällä
Todistus, tutkintotodistus, ja soveltavia koulutusohjelmat uran ja työpaikkojen
College valmistelu
oppisopimus kaupat
Jatkuvat tutkimukset uran edistämisen ja rekrytointi
Konservatorio ja tanssi
englanti toisena kielenä
Kampuksilla Medicine Hat ja Brooks

Innovoida ja luoda

Toimistomme innovaatio- ja Scholarship (OIS) tukee soveltavaa tutkimusta tehdään hyödyttää opiskelijoita, teollisuus, yhteisö, ja sen jälkeen. Tämä tapahtuu tarjoamalla tilat, koulutus, ja asiantuntemusta järjestöjen tutkia ja kehittää tuotteitaan ja palveluitaan. Lisäksi olemme aktiivisesti yhteistyötä yritysten kanssa, muiden jälkeisen laitokset, valtio, ja ei-valtion virastojen monenlaisia ​​innovatiivisia projekteja.

Yhteyttä toimistoon jos olet kiinnostunut löytää tutkimukseen ja innovaatioihin voi viedä.

MHC Advantage

On monia syitä, miksi MHC on loistava valinta kansainvälisille opiskelijoille.

MHC on nimetty oppilaitokseen (DLI # O18795445892), ja kaikki akateemiset lainaohjelmien lukien Englanti tutkintoa varten on nimetty ohjelmia.

Turvallinen, intiimi ympäristöä jonka avulla opiskelijat voivat siirtyä Kanadan kulttuuriin ja Pohjois-Amerikan opetustyylit Kilpailluilla kansainvälisillä lukukausimaksut verrattuna muihin toimielimiin Alberta Lukuisat tutkintotodistus vaihtoehtoja ja diplomi uloskäyntikohtien Saatavuus yliopistojen siirto vaihtoehtoja jatka tutkinnonsuoritustietoja Useat koulutusohjelmat tarjotaan kampuksella yhteistyössä muiden Alberta yliopistojen Opiskelijatyytyväisyys verrattuna muuhun Albertan Laaja opiskelijan tukipalveluita, jotka edistävät akateemista, sosiaalisen ja henkisen kasvun

MHC tukipalvelut

akateeminen Neuvonta Akateeminen resurssikeskus Avoin oppimiskeskus Osakunnan & Peer tukikeskus Student Työllisyys- ja Career Center Opintotuki Henkilökohtainen neuvonta vammaispalvelut Kirjastopalvelut ja kirjoittaminen asiantuntija Sovelluttava Life Center College Päivähoito Yrittäjä kehittämiskeskus

Kansainväliset opiskelijapalvelut

Ennen saapumista tuki ja neuvonta Nouto Medicine Hat lentokentälle tai Greyhound bussiasema Terveysvakuutus 24 tunnin Hätäapu Homestay sijoittelu matkustustietoja Pankkitilin avaaminen Uusi oppilas Suunta

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Medicine Hat College

Medicine Hat College tarjoaa edistyksellisen, viestintäteknologian Englanti tutkintoa varten ohjelman kansainvälisille opiskelijoille eri puolilta maailmaa. Monet opiskel ... [+]

Medicine Hat College tarjoaa edistyksellisen, viestintäteknologian Englanti tutkintoa varten ohjelman kansainvälisille opiskelijoille eri puolilta maailmaa. Monet opiskelijat ovat siirtynyt osaksi todistus, tutkinto tai ohjelmia täällä MHC, kun taas toiset ovat pyrkineet tutkimuksia muissa toimielimissä. Lisäksi monet lyhytaikaisia ​​vierailevat opiskelijat ovat parantaneet Englanti tarpeeksi, jotta ne voivat toimia menestyksekkäästi maailmanmarkkinoilla.

Tiedekunnan ja henkilökunta on omistautunut tarjoamaan ulkomaalaisille opiskelijoille ystävällinen, tukeva ja tasapainoinen oppimisympäristö. Menestyksemme mitataan menestystä!

Kansainvälisen Opetusvirasto järjestää ohjelmia ja palveluita on suunniteltu erityisesti auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita elämää, niin ja off-kampuksella.... [-]

Kanada Brooks
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Medicine Hat College