Lue virallinen kuvaus

Laurentidit Ilmailu Ensimmäinen toiminta pääsi vauhtiin vuonna 1946, kun perustaja Jack Scholefield valmistui sotilasuransa kanssa RCAF Hänen alkuperäinen tavoite: tarjota paras ammatillinen lentokoulutus Kanadassa. Yhtiö perusti erinomainen maine aikaisin, kahdessakymmenessä ensimmäisessä vuotta Cartierville lentokentälle, ja vuodesta 1970 klo oma lentokenttä vain 15 minuuttia länteen Dorval Airport. Olemme Kanadan vanhin kaupallinen lento kouluAuttaen 150-200 lentäjiä ansaita lupansa vuosittain. Vahvuutemme jatkokoulutus: Aikana viimeisten 50 vuoden aikana yli 600 valmistuneista ovat siirtyneet uran Air Canada, ja muiden suurten kansainvälisten kuljetusten. Laivastomme 7 lentokoneiden sisältää yhden Grumman Cougar monimoottorisen lentokoneen varustettu edistyksellinen väline koulutus. Peruskoulutus ja aika rakentaminen tehdään meidän kaksi istuinta Cessna 152 ja neljä istuin Cessna 172 kouluttajia. Meidän ATC-810 simulaattori on saatavana myös välineen koulutukseen.

Olemme edelleen perheyritys, omistaa ja ylläpitää Terry McConnon ja ylpeitä henkilökohtaista palvelua. Henkilökuntamme on edelleen sitoutunut, osaava ja antaa ensiluokkaista ystävällinen palvelu, jossa takeet siitä, että ei tule odottaa lentoonlähtöä.

Olemme edelleen sitoutuneet tarjoamaan mahdollisimman ammattitaitoinen lentokoulutus Kanadassa. Suurten lentoyhtiöiden Yhdysvalloissa palkannut yli 15000 kuljettajia aikaisempina vuosina. Joten, mitä odotit aloittaa?

Photos101

alennukset:

  • Työntekijät Bombardier Aerospace jotka ovat jäseniä Canadain Aeroclub saavat 5% alennuksen lentokoneiden vuokria
  • 5% alennus lentoaikaa tarjotaan talletus $ 3000.
  • A 7% alennusta lentoaikaa tarjotaan talletus $ 6000.

Miksi Laurentidit Aviation?

lumi

HALLITSEMATTOMAN AIRPORT

Lentävät ruuhkaisilla lentokentillä merkitsee viettää enemmän aikaa ja rahaa maahan rullaus ja odottaa puhdistumaan. Laurentidit Aviation sijaitsee rauhallisella hallitsematon lentoaseman antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä ilmaan ja käytäntöön alueelle nopeasti.

Laurentidit Aviation sijaitsee lähellä kolme suurta Kanadan lentokentillä, jotka tarjoavat kokemuksen valvotussa ilmatilassa.

SIJAINTI

Laurentidit Aviation sijaitsee vain 30 minuutin päässä kaupungin, 15-20 minuutin päässä West Island, pääsee sekä valtatie 20 ja 40.

Kun äskettäin kehitetty valtatie 30 olemme vain lyhyen ajomatkan päässä South Shore.

DIVERSE LAIVASTON

Kalustomme seitsemän yksimoottorisella Cessna lentokoneen tarjoaa johdonmukaisuus ja luotettavuus opiskelijoille. Tarjoamme myös Grumman Cougar Monimoottorisilla koulutusta.

HUOLTO

Meidän talon Aircraft Maintenance Engineers suorittaa huippuluokkaa säännölliset tarkastukset ylittävät standardin pakolliseksi.

KOKENUT

Laurentidit Aviation perustettiin vuonna 1946 ja on jatkuvasti saavuttanut hyvän arvosanan kanssa Transport Canada.

PROFESSIONAL CLASSROOM

Suuri luokkahuone, jossa on kaikki tarvittavat visuaalisia apuvälineitä ja materiaaleja on täydellinen ympäristö ammatillista lentäjäkoulutusta.

DIVERSE KOULUTTAJAT

Tarjoamme räätälöityjä kaksikielisen opetuksen sopivaksi tyyliin oppimista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Laurentide Aviation

Oppimisen lentää on yksi elämän kaikkein palkitsevaa seikkailuja. Olitpa harkitsee oppimisen lentää virkistys tai uran ilmailussa, olet lähdössä yksi mielenkiintoisimmist ... [+]

Oppia lentämään

Oppimisen lentää on yksi elämän kaikkein palkitsevaa seikkailuja. Olitpa harkitsee oppimisen lentää virkistys tai uran ilmailussa, olet lähdössä yksi mielenkiintoisimmista ja elämyksiä elämääsi.

Virkistys Pilot Lupa voit lentää yksimoottorinen lentokone ja tuoda matkustaja mukanasi, päivänvalossa tuntia. Tämä on nopein ja halvin tapa saada haluat lähteä. Voit Vapaa ilmailuluvasta liike-tai lomamatkalla, lyhyen lentoja tai pitkä, joka päivä koko maassa. Oman Vapaa Pilot Lupa kokemus auttaa rakentamaan aikaa kohti Yksityislentäjän lupakirja.

Kun sinulla on oma lisenssi Night Rating, ota ystäviä kiertueella kaupungin yöllä innostava kokemus. Ilma on rauhallinen yöllä ja näkymä on fantastinen! Night Rating kasvattaa joustavuutta, joten voit jatkaa lentosi pimeässä, joten sinun ei tarvitse olla maadoitettu, kun aurinko laskee.... [-]

Kanada Saint-Féréol
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Follow your dreams learn to fly

Sijainnin osoite
870 Chemin
Les Cèdres

Saint-Féréol, Quebec, J7T 1N3 CA