Lue virallinen kuvaus

LAB: n valitseminen englanninkielisenä kouluna

Paranna englantilaisten viestintätaitojasi

LAB on erikoistunut englanninkielisiin keskusteluihin. Tarjoamme aktiivisen ja houkuttelevan ympäristön, jossa opiskelijat voivat saada mukavan puhumisen englanniksi ja oppia kommunikoimaan tehokkaasti ja helposti.

Kun LAB keskittyy keskusteluun ja "vain englanninkieliseen" -politiikkaamme, opiskelijoille tarjotaan paljon mahdollisuuksia harjoitella englantia ja parantaa parannusta jopa luokkahuoneiden ulkopuolella, kun seurustellaan muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.

Aktiivinen, ystävällinen ja kansainvälinen ympäristö

Opiskelijat yli 100 eri maasta ovat päättäneet opiskella LAB: n englantilaisessa koulussa kauniissa Vancouverissa, Kanadassa. Koulumme ihmiset ympäri maailmaa tapaavat ja tulevat elinikäisiksi ystäviksi nauttimaan parhaasta elämästään!

Keskeytyspelejä, juhlia, erikoistapahtumia ja kansainvälisiä teema-iltoja kannustetaan kulttuurista, sosiaalista ja koulutuksellista vaihtoa englanniksi samalla kun hauskaa on.

Ammatilliset ja hyödylliset opettajat

Kaikki LAB: n opettajat ovat englanninkielisiä, joilla on englannin kielen ammattikoulutusta ja TESOL-todistuksia. Osaavat ja ystävälliset opettajat luovat hauskan ja mielenkiintoisen luokanilmapiirin, joka auttaa opiskelijoita parantamaan ja kehittämään englannin kielen taitojaan. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on niin paljon kokeneita korkealaatuisia opettajia englanninkielisessä koulussa!

Englanninkieliset ohjelmat vaihtelevat ja joustavat

LAB: n laaja valikoima englantilaisia kursseja ja ohjelmia antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä kiinnostaviin alueisiinsa ja voittaa heikkouksiaan. Englanninkielisessä koulussa opiskelijat voivat muuttaa ohjelmiaan viikoittain.

Joustavat perjantai-luokat, hauska ja mielenkiintoinen aktiviteetti

LAB Vancouverin arvostettu ILMAINEN perjantai-toiminta mahdollistaa opiskelijoiden mahdollisuuden käyttää englantia arjen tilanteissa. Ulko-ohjelma auttaa opiskelijoita käyttämään englantia kouluympäristön ja jokapäiväisen elämän ulkopuolella. Tämä käytännön lähestymistapa parantaa oppimisprosessia ja rakentaa luottamusta. Joka viikko (paitsi kuukausittaiset valmistumispäivät) opiskelijat voivat valita kuudesta kahdeksaan eri viikkoon suunniteltuun toimintaan ja liittyä maksamatta ylimääräisiä maksuja. Näitä aktiviteetteja ovat Vancouverin kiertoajelut, luontomatkailu, kulttuurielämykset ja urheilutapahtumat.

Monista vaihtoehdoista ovat kiertoajelut, urheilu, ruoanlaitto ja kulttuuriset kokemukset! Ei ole mitään ylimääräisiä maksuja liittyä tähän toimintaan!

LAB-kampus

LAB on englantilainen koulu, joka on suunniteltu luomaan ainutlaatuisen, ystävällisen ilmapiirin, joka tukee oppimista ja hauskaa. Luokat käyttävät nykyaikaisia audiovisuaalisia laitteita, kuten taulutelevisiot, MP3-soittimet, kannettavat tietokoneet ja projektorit. Ystävällinen vastaanottohenkilöstö on aina saatavilla neuvontaan, koulu- ja kaupunkitietoihin sekä viisumipalveluihin.

Opiskelijamme voivat hyödyntää

 • Tilava opiskelija-lounge
 • Keittiö (mikroaaltouuni)
 • Ilmaista kahvia ja teetä
 • Snack- ja juomakoneet
 • Ilmainen nopea Internet-yhteys (WiFi)
 • Opiskelija-tietokoneet
 • Pelit (foosball
 • Pääsy pyörätuolilla

Sijainti

LAB sijaitsee dynaamisessa Yaletownissa, Vancouverin keskustan uusimmalla ja trendikkäimmällä alueella. Sen lisäksi, että olet lähellä Vancouverin kirjastoa, bussipysäkkejä ja muita keskeisiä mukavuuksia, englantilainen koulumme sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Yaletownin asemalta, joka tarjoaa suoran pääsyn Vancouverin kansainväliselle lentokentälle ja sieltä.

Hotelli sijaitsee Nelson Streetin ja Cambie Streetin kulmassa Vancouverin keskustassa.

Kahdessa lohkossa sijaintimme löydät:

 • erilaisia ​​?? kahviloita ja ravintoloita Yaletownissa
 • Vancouverin julkinen kirjasto
 • Aquabus Granville Islandille
 • Urheilupallot
 • Skytrain-asemat (stadionasema ja Yaletown / Roundhouse-asema)
 • False Creek Seawall
 • Roundhouse-yhteisökeskus
 • teatterit
 • Kuntokeskukset
 • supermarketit
 • Lukemattomat muut nähtävyydet ja tilat

Opiskele englanti kauniissa Vancouverissa

Tervetuloa Vancouveriin! Tämä kaupunki on äänestetty yhdeksi halutuimmista paikoista. Vancouverissa on paljon tarjottavaa meren ja vuorten välissä!

Vancouver on monikulttuurinen kaupunki, jossa on ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja sosiaalisia ja kulttuurillisia aktiviteetteja jokaiseen makuun. Kaupungin satamaa ympäröivät puistot ja julkiset rannat, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ympäri vuoden.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Languages Across Borders | Vancouver

Tämä kurssi mahdollistaa opiskelijoiden parantaa lukutaitoaan ja kieliopin tarkkuutta sekä puhuttuaan ja kirjoitetusta englannista. Tässä luokassa tutkitaan yksityiskohta ... [+]

Akateeminen englantiLuokan kuvaus

LAB Vancouverin akateeminen englanninkielinen kurssi on suunniteltu keskittymään

KielioppirakenteetAkateemisen sanaston rakentaminenLuetun ymmärtäminenAkateeminen kirjoitusosaaminen

Tämä kurssi mahdollistaa opiskelijoiden parantaa lukutaitoaan ja kieliopin tarkkuutta sekä puhuttuaan ja kirjoitetusta englannista.

Tässä luokassa tutkitaan yksityiskohtaisesti lukutekstejä. Sisällön monimuotoisuus paljastaa opiskelijat laajaan sanastoa ja kielioppia sekä kirjallisia muotoja.

Opiskelija harjoittelee lukemista ja analysoi sanojen välisiä suhteita, kun he harjoittavat uutta sanastoa eri konteksteissa.... [-]

Kanada Vancouver
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Languages Across Borders | Vancouver

Kurssi on suunniteltu parantamaan opiskelijoiden englanninkielistä sanastoa ja auttamaan heitä saamaan luottamusta kommunikoimaan tehokkaasti englanniksi eri liiketoimint ... [+]

YritysenglantiLuokan kuvaus

Opetussuunnitelma on suunniteltu parantamaan teknistä kielioppia, liiketoiminnan sanastoa ja antamaan opiskelijoille englantilaisia ​​taitoja, joita tarvitaan viestimään tiimien ja liikekumppaneiden kanssa työssä ja puhumaan englantia luottaen ammattimaiseen ympäristöön.

Kurssin aikana opit:

Viikko 1 | Cover Letters ja Resumes

Viikko 2 | Viestintä / kokoukset

Viikko 3 | Yrityksen rakenne ja organisaatio / kenttäretket

Viikko 4 | Markkinointi / kulttuurienvälinen liike-elämän etiikka

kurssin yksityiskohdat

Luokan tarkennus | Viestintätaidot, englanninkielinen sujuvuus, yrityskohtainen sanastorakennus

... [-]
Kanada Vancouver
Request Info
Englanti
Part-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

Languages Across Borders | Vancouver

IELTS-valmistelukurssi LAB Vancouverissa on suunniteltu auttamaan sinua saamaan tekniikoita ja strategioita, joiden avulla voit maksimoida tenttiä. Ohjelma auttaa sinua t ... [+]

IELTS-valmisteluLuokan kuvaus

IELTS-valmistelukurssi LAB Vancouverissa on suunniteltu auttamaan sinua saamaan tekniikoita ja strategioita , joiden avulla voit maksimoida tenttiä. Ohjelma auttaa sinua tutustumaan IELTS-tentin neljään osaan .

Erilaiset roolipelit, tapaustutkimukset, ryhmäkeskustelut ja vuorovaikutteiset esitykset auttavat oppilaita saamaan käsityksen parhaista tavoista analysoida, ymmärtää ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Opiskelijalla on lukuisia mahdollisuuksia harjoitella puhumista ja keskustelua englanniksi, parantaa ääntämistä, sujuvuutta ja aktiivista kuuntelutaitoa sekä saada arvokasta tietoa parhaista tavoista, joilla vuorovaikutuksessa muiden kanssa onnistuu.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

LAB Montréal to LAB Vancouver - our student's journey from East to West, from French to English

LAB Vancouver - Returning student continues her adventures... as a volunteer!

LAB Vancouver Student Film Festival 2019 - DAMIAN'S CLASS

Osoite
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Kanada