International Montreal Butler Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KANSAINVÄLINEN MONTREAL BUTLER ACADEMY

Hallitse korkeimpia palvelustandardeja maailmassa ja tule kansainväliseksi Montreal Butler -akatemiaksi viimeisen vuosisadan palvelusammattilaiseksi

Tervetuloa IMBA: n, ensimmäisen Butler-Som (Butler & Sommelier) koulun maailmassa.

Kansainvälisessä Montreal Butler -akatemiassa (IMBA) olemme luoneet maailmanluokan oppimiskeskuksen, joka on suunnattu ajautuneille ihmisille, jotka haluavat menestyä virvoitusjuomamarkkinoilla ja rakentaa osaamista hienojen viinien kellarihallinnossa.

Butlerin ura on vaativa, mutta korvaus voi olla erittäin korkea ja peilaa asiantuntemuksella, jota on tarjottava. Nosta mahdollisuutta ja täytä IMBA: n haaste, mitä opit kanssamme johtavat urasi uuteen korkeuteen.

BUTLER-SOM: ELITE BUTLER JA ENSIMMÄINEN LUOKAN "BOUTEILLER" (SOMMELIER)

Tiesitkö, että sana paketti on peräisin ranskalaisesta saksasta "bouteiller", joka tarkoitti henkilöä, joka on vastuussa viemättömän viinin siirtämisestä kellarista kellarissa säiliöön ennen huoltoa (pullon tai "bouteillen" ranskaksi)? Butler oli kellarimestari.

Tämä viinin aiheeseen liittyvä tarina synnyttää kaksi kysymystä:

1- Osaatko täyttää ja laatia viinikellarin lisäarvoa työnantajan maun mukaan?

2- Olisiko mahdollista työskennellä kokin ja parin optimaalisen viinin kanssa ehdotettujen ruokien kanssa ja funktion sävyn mukaisesti?

IMBA-opiskelijat saavat kehittyneen viinin ja alkoholijuomien opetussuunnitelman.

Tutustu kansainväliseen Montreal Butler -akatemian CEWECM-IMBA-ohjelmaan, viiniopetuksen huippuyksikköön ja kellariin.

RUOKAPALVELU: MAALA-NOLLOT PAIKATILAISILLE

Olisiko kyse yksinkertaisesta perheen aterioinnista, tärkeästä yhteiskunnallisesta tapahtumasta tai pöytäkirjan mukaisen virallisen tehtävän suunnittelusta, ruokailuhuone on silloin, kun hovimestarin on luonnollisesti loistava ja ylitettävä käsiteltävät tehtävät.

Paimentolaiselle tarjoillaan ateriat ilahduttaa ja tuottaa kokemuksia, joita työnantaja ja hänen vieraansa muistaa. Hämmenmiehelle ja hänen henkilökunnalleen on aikaa viettää aikaa pöydän ääressä ja mielikuvituksen epitomeihin.

Tätä varten paketti tarvitsee hallita kaikki etikettien asiat sekä pöytäkirjan arkaanit.

VOITTAA KÄYTTÄÄ YKSINKERTAINEN HERKKIMET

Yksi lisäsi hyödyllistä pätevyyttä XX-luvun c: n hankkimiseksi. hovimestarina olisi hallita ruoanlaittoa.

On tilanteita, joissa kokki on pois päältä tai työnantaja matkustaa. Näissä olosuhteissa työnantaja odottaisi, että hovimestari ottaa tiettyjä tehtäviä harppauksin, vaikka he eivät kuulu hänen tavanomaiseen työnkuvaukseensa.

Yksinkertaisen mutta herkän aterian parantaminen ja sen eleganssia palveleminen on varmasti yksi niistä!

IMBAssa varmistamme, että sinä vastata myöntävästi kysymykseen työharjoittelujakson aikana ja että tämä kysely ei olisi kaupankäynnin keskeyttämistä muutoin mahdolliselle suurelle työllistymismahdollisuudelle ...

VOITTAA ESTATE MANAGER

Monipuolisuus ja masterointi lisäarvoa lisäävät butlerin profiilia ja nostavat hänen työllistymismahdollisuuksiaan (ja korvauspaketillaan).

Osaava hallita hienoa kiinteistöä, joka vaatii kunnollista kunnossapitoa sekä parannusten ja korjausten valvontaa, ovat erittäin hyödyllisiä taitoja, jotka voisivat edelleen erottaa hakijan.

Esimerkiksi pitäisi olla mahdollisuus tehdä yhteistyötä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, neuvotella käsityöläisten kanssa, toimittajia sekä ylläpitää monimutkaisia ​​kotiapujärjestelmiä, jotka ovat nykyaikainen koti. Näiden taitojen oppiminen ovat osa IMBA-ohjelmaa.

MASTER CHAUFFEUR SKILLS

... ja oppia sertifioidusta Bentley / Rolls-Royce -kuljettajasta.

Kuten jo mainittiin, nykyään työnantajat arvostavat monipuolisuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että on kyettävä hallitsemaan enemmän työkaluja kuin mitä aikaisemmin klassisesta hovimestari vaati. Ei ole epätavallista, että hovimestaria pyydetään ajoittamaan hänen työnantajansa tai hänen perheensä kanssa.

IMBA LOGO DESIGN

IMBA-logon suunnittelija sai inspiraation ritarin päänviittauksesta ja leikatun kiven puhtaasta viivasta.

Suunnittelu valittiin sen kyvystä viedä eteenpäin jaloa taidetta ja puhtaat linjat viittaavat siihen arvoon, jonka jalokivet hankkivat, kun ne leikataan ja kiillotetaan oikein.

HENKILÖKOHTAINEN

Koulutuksenne aikana räätälöityjä henkilökohtaisia ​​urasuuntautumisistuntoja on saatavilla. Butlerit, kuten IMBA-organisaatio, ovat erinomaisia ​​henkilökohtaisissa palveluissa.

Palkkumme: Jokainen opiskelijamme saa yksilöllistä yksilöllistä huomiota.

Sijainnit

Montreal

Osoite
6810 Somerled
H4V 1T8 Montreal, Quebec, Kanada