Institute of Technology Development of Canada

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa ITD: hen

Vuonna 1999 perustettu korkeakoulu sijaitsee Vancouverin keskustassa. Toimitamme kattavan oppimiskokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille. Uskomme elinikäiseen oppimiseen mahdollisimman Pathways henkilöt voivat jäädä kilpailukykyisiä tarjoamaan ohjelmia kentän kokemuksia, jotka valmistaa opiskelijoita muuttuvassa maailmassa ja antaa heille valmiuksia parantaa sitä.

ITD Canada

ITD Canada pyrkii tarjoamaan koulutusta, jonka avulla valmistuneet voivat vastata nykyisiin ja tuleviin haasteisiin ja saavuttaa tavoitteensa. Yksilöt voivat valita minkä tahansa modernin taideteollisuuden , liiketalouden , vieraanvaraisuuden ja tietotekniikan tutkintotodistukset jatkaakseen henkilökohtaista kasvua ja ammatillista kehittymistä. Käytännön kokemus kannustaa opiskelijoita luomaan suhteita, jotka tukevat heitä yliopiston sisällä ja tulevaisuuteen.

Miksi pyrimme

ITD Canada on jatkuvasti innovaatioita ja tarjoaa uran koulutusohjelmia ammattilaisille, joilla on asiantuntemusaluettaan liittyvät valtakirjat. Pienet luokkakokoomme mahdollistavat läheisemmän vuorovaikutuksen ja yksilöllisen huomion ylläpitämällä korkealaatuista laatua, jota opiskelijamme tarvitsevat menestyäkseen tulevissa pyrkimyksissään. Lisäksi urakehitysohjelmiamme päivitetään jatkuvasti markkinoiden vaatimusten täyttämiseksi.

Akkreditointi

ITD Canada on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista koulutusta. Tutkintomme ja -kurssimme ovat kaikki akkreditoineet ja tunnustaneet maakuntien ja ammattijärjestöjen, jotka varmistavat alumniemme kansainvälisen tunnustuksen.

 • Yksityisen koulutuslaitoksen sivukonttori vastaa laadullisten ja operatiivisten laatuvaatimusten vahvistamisesta, joiden on täytettävä akkreditoinnin saavuttamiseksi tai ylläpidosta vastaavien laitosten. Standardit asettavat korkeakoulutuksen ja työmarkkinoiden kehittämisen ministeriö.
 • Koulutuksen brittiläisen Kolumbian (EQA) laadunvarmistus osoittaa, että BC julkiset ja yksityiset korkeakoulut ovat saavuttaneet tai ylittäneet laadunvarmistuksen ja kuluttajansuojan maakuntien hyväksymät standardit. EQA tarjoaa yhden vakiomallin, joka voidaan tunnistaa maailmanlaajuisesti laadun symbolina. EQA-sinetin avulla opiskelijat voivat helposti tunnistaa, mitkä maakunnalliset laitokset hallitus tunnustaa täyttävän laadunvarmistusstandardit ja tarjoavat kuluttajansuojaa oppijoille.
 • Perustettu vuonna 1953, American Hotel
 • Kansalaisuus ja maahanmuutto Kanada Kanadan Institute of Technology Development of Canada (ITD) on rekisteröity ja tunnustettu nimetty oppilaitos DLI: n mukaisesti: O19279542632

Miksi ITD Kanada

Yli 16 vuotta olemme katselleet, että valmistuneillemme aloittavat uraa runsaasti mahdollisuuksia. Ohjelmamme on suunniteltu valmistamaan uraansa uraansa käytännöllisillä ja käytännönläheisillä oppimiskokemuksilla, jotka antavat harjoittelijoiden ohjaajia, jotka yhdistävät vuosien kokemus alan poikkeuksellisista opetuskäytännöistä. Tarjoamme vankkoja, markkinavetoisia ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää ammattitaitoa, jota työnantajat useimmilla teollisuudenaloilla eniten tarvitsevat.

 • Akkreditoidut ohjelmat
 • Teollisuuden panos
 • Yhteistyökokemus
 • Pienemmät luokkakokot ja opiskelija keskittynyt ympäristö
 • Opi alan ammattilaisista
 • Ura- ja yhteistyöpalveluiden tuki
 • Edullisia maksusuunnitelmia on saatavilla
 • Opiskelijat saavat korkeintaan kolme kuukautta vapaata ESL-tasoa
 • Apurahajärjestelmät ovat käytettävissä

Elämä Downtown Vancouverin kampuksella

Vancouverin kampuksemme sijaitsee 474 Granville Street -kadulla Vancouverin keskustan ytimen sydämessä. Kaupungin kaupankäynnin, ostos- ja viihdealueiden hälinästä on ITD Canadain pieni, intiimi ja turvallinen kampus. Keskusteluprosessissa opiskelevilla opiskelijoilla on mahdollisuus kokea kaupungin yrityskeskittymä ITD: n Kanadan ystävällisessä oppimisympäristössä.

Sijaitsee kätevästi lähellä tärkeimpiä bussireittejä ja muutaman askeleen päässä Skytrainistä, tämän kampuksen avulla opiskelijat syrjäisiltä alueilta voivat helposti liikkua kampuksella.

Yhteisön suhteet

Henkemme ja suhteemme aloihin, liike-elämään, teollisuuteen, vanhempien ja koulujen neuvonantajiin kuuluvat ITD: n laajaan yhteisöön. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden verkottua resursseja, jotka auttavat lisäämään ammatillista kasvua.

Yritykset ja toimialat auttavat erityisesti akateemisten tavoitteidemme tukemisessa ja opastamme opiskelijoillemme. Ne toimivat teollisuuden resursseina ja antavat arvokkaita panostuksia ohjelmiimme. Ne toimivat yhteistyössä isäntinä, kun opiskelijat menevät kentälle saadakseen käytännön kokemusta työpaikalta. Tärkeintä on, että he palkkaavat kaupungit; joskus jopa ennen kuin opiskelija on suorittanut yhteistyökomponentin.

Jos haluat lisätietoja ITD Canada -yhteisöstä, ota yhteyttä edustajaan tänään.

Sijainnit

Vancouver

Institute of Technology Development of Canada