Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa ITD: hen

Vuonna 1999 perustettu korkeakoulu sijaitsee Vancouverin keskustassa. Toimitamme kattavan oppimiskokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille. Uskomme elinikäiseen oppimiseen mahdollisimman Pathways henkilöt voivat jäädä kilpailukykyisiä tarjoamaan ohjelmia kentän kokemuksia, jotka valmistaa opiskelijoita muuttuvassa maailmassa ja antaa heille valmiuksia parantaa sitä.

ITD Canada

ITD Canada pyrkii tarjoamaan koulutusta, jonka avulla valmistuneet voivat vastata nykyisiin ja tuleviin haasteisiin ja saavuttaa tavoitteensa. Yksilöt voivat valita minkä tahansa modernin taideteollisuuden , liiketalouden , vieraanvaraisuuden ja tietotekniikan tutkintotodistukset jatkaakseen henkilökohtaista kasvua ja ammatillista kehittymistä. Käytännön kokemus kannustaa opiskelijoita luomaan suhteita, jotka tukevat heitä yliopiston sisällä ja tulevaisuuteen.

Miksi pyrimme

ITD Canada on jatkuvasti innovaatioita ja tarjoaa uran koulutusohjelmia ammattilaisille, joilla on asiantuntemusaluettaan liittyvät valtakirjat. Pienet luokkakokoomme mahdollistavat läheisemmän vuorovaikutuksen ja yksilöllisen huomion ylläpitämällä korkealaatuista laatua, jota opiskelijamme tarvitsevat menestyäkseen tulevissa pyrkimyksissään. Lisäksi urakehitysohjelmiamme päivitetään jatkuvasti markkinoiden vaatimusten täyttämiseksi.

Akkreditointi

ITD Canada on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista koulutusta. Tutkintomme ja -kurssimme ovat kaikki akkreditoineet ja tunnustaneet maakuntien ja ammattijärjestöjen, jotka varmistavat alumniemme kansainvälisen tunnustuksen.

 • Yksityisen koulutuslaitoksen sivukonttori vastaa laadullisten ja operatiivisten laatuvaatimusten vahvistamisesta, joiden on täytettävä akkreditoinnin saavuttamiseksi tai ylläpidosta vastaavien laitosten. Standardit asettavat korkeakoulutuksen ja työmarkkinoiden kehittämisen ministeriö.
 • Koulutuksen brittiläisen Kolumbian (EQA) laadunvarmistus osoittaa, että BC julkiset ja yksityiset korkeakoulut ovat saavuttaneet tai ylittäneet laadunvarmistuksen ja kuluttajansuojan maakuntien hyväksymät standardit. EQA tarjoaa yhden vakiomallin, joka voidaan tunnistaa maailmanlaajuisesti laadun symbolina. EQA-sinetin avulla opiskelijat voivat helposti tunnistaa, mitkä maakunnalliset laitokset hallitus tunnustaa täyttävän laadunvarmistusstandardit ja tarjoavat kuluttajansuojaa oppijoille.
 • Perustettu vuonna 1953, American Hotel
 • Kansalaisuus ja maahanmuutto Kanada Kanadan Institute of Technology Development of Canada (ITD) on rekisteröity ja tunnustettu nimetty oppilaitos DLI: n mukaisesti: O19279542632

Miksi ITD Kanada

Yli 16 vuotta olemme katselleet, että valmistuneillemme aloittavat uraa runsaasti mahdollisuuksia. Ohjelmamme on suunniteltu valmistamaan uraansa uraansa käytännöllisillä ja käytännönläheisillä oppimiskokemuksilla, jotka antavat harjoittelijoiden ohjaajia, jotka yhdistävät vuosien kokemus alan poikkeuksellisista opetuskäytännöistä. Tarjoamme vankkoja, markkinavetoisia ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää ammattitaitoa, jota työnantajat useimmilla teollisuudenaloilla eniten tarvitsevat.

 • Akkreditoidut ohjelmat
 • Teollisuuden panos
 • Yhteistyökokemus
 • Pienemmät luokkakokot ja opiskelija keskittynyt ympäristö
 • Opi alan ammattilaisista
 • Ura- ja yhteistyöpalveluiden tuki
 • Edullisia maksusuunnitelmia on saatavilla
 • Opiskelijat saavat korkeintaan kolme kuukautta vapaata ESL-tasoa
 • Apurahajärjestelmät ovat käytettävissä

Elämä Downtown Vancouverin kampuksella

Vancouverin kampuksemme sijaitsee 474 Granville Street -kadulla Vancouverin keskustan ytimen sydämessä. Kaupungin kaupankäynnin, ostos- ja viihdealueiden hälinästä on ITD Canadain pieni, intiimi ja turvallinen kampus. Keskusteluprosessissa opiskelevilla opiskelijoilla on mahdollisuus kokea kaupungin yrityskeskittymä ITD: n Kanadan ystävällisessä oppimisympäristössä.

Sijaitsee kätevästi lähellä tärkeimpiä bussireittejä ja muutaman askeleen päässä Skytrainistä, tämän kampuksen avulla opiskelijat syrjäisiltä alueilta voivat helposti liikkua kampuksella.

Yhteisön suhteet

Henkemme ja suhteemme aloihin, liike-elämään, teollisuuteen, vanhempien ja koulujen neuvonantajiin kuuluvat ITD: n laajaan yhteisöön. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden verkottua resursseja, jotka auttavat lisäämään ammatillista kasvua.

Yritykset ja toimialat auttavat erityisesti akateemisten tavoitteidemme tukemisessa ja opastamme opiskelijoillemme. Ne toimivat teollisuuden resursseina ja antavat arvokkaita panostuksia ohjelmiimme. Ne toimivat yhteistyössä isäntinä, kun opiskelijat menevät kentälle saadakseen käytännön kokemusta työpaikalta. Tärkeintä on, että he palkkaavat kaupungit; joskus jopa ennen kuin opiskelija on suorittanut yhteistyökomponentin.

Jos haluat lisätietoja ITD Canada -yhteisöstä, ota yhteyttä edustajaan tänään.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Institute of Technology Development of Canada

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään useissa liiketoiminnan hallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät nykyisten teollisuuspolitiik ... [+]

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään useissa liiketoiminnan hallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen soveltamista. Nämä ohjelmat tarjoavat opiskelijoille teoreettista tietoa ja käytännön taitoja liiketoiminnan hallinnon tietämyksen kirjanpidon ja kirjanpito-ohjelmisto. Yrityksen hallintotodistuksella on valinnainen opintokokonaisuus, joka voidaan suorittaa lukuvuoden päätyttyä.

Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat:

Liiketalouden koulutusohjelmaLiiketalouden diplomi yhteistyössä opettajan kanssaPääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
48 - 90 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistelemaan sinua työskentelemään ohjelmoijana, joka on erikoistunut videopeliteollisuuteen ja joka edellyttää nykyisten toimialo ... [+]

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistelemaan sinua työskentelemään ohjelmoijana, joka on erikoistunut videopeliteollisuuteen ja joka edellyttää nykyisten toimialojen politiikkojen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen käyttöä. Tämä ohjelma antaa teoreettisen tietämyksen ja käytännön taidot alan standardien ohjelmointikielillä, tietokannan suunnittelussa ja sovelluksessa, objektorientoidun ohjelmoinnin perusteet, HTML, Javascript, graafiset resurssit ja käytännön ohjelmistosovellukset.

PääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistautumaan työskentelemään graafisten ja web-pohjaisten sovellusten suunnittelijana, joka vaatii nykyisten käytäntöjen, käytänt ... [+]

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistautumaan työskentelemään graafisten ja web-pohjaisten sovellusten suunnittelijana, joka vaatii nykyisten käytäntöjen, käytäntöjen, menettelytapojen ja työkalujen käyttöä. Tämä ohjelma antaa sinulle teoreettisen tiedon ja käytännön taitojen alan standardi ohjelmointikielet, tietokannan suunnittelu ja sovellus, perusteet esineohjelmassa, C terävä, visuaalinen perus, HTML, PHP, JavaScript, web design ja Photoshop.

PääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimuksetUramahdollisuudet

Suoritettuaan tutkinnon suorittaneet voivat saada työpaikan esimerkiksi esimerkiksi:... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
96 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään erilaisissa sisustussuunnitelmissa. Nämä ohjelmat antavat opiskelijoille teoreettista tietoa ... [+]

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään erilaisissa sisustussuunnitelmissa. Nämä ohjelmat antavat opiskelijoille teoreettista tietoa ja onnistuneita taitoja. Opiskelijat hankkivat alan standardien mukaiset ohjelmistot ja tekniset taidot ja tietämyksen nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen soveltamiseksi. Opiskelijat luovat salkun, joka esittelee ammattitaitoisen sisustussuunnitelmansa. Sisustussuunnitelmassa on valinnainen co-op-komponentti, joka voidaan ottaa lukuvuoden kilpailun jälkeen.

Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat:

SisustussuunnitteluSisustussuunnittelu ja Co-opPääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistautumaan työskentelemään ohjelmoijana, joka vaatii nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytäntöjen, menettelytapojen ja työkal ... [+]

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistelemaan sinua työskentelemään ohjelmoijana, joka vaatii nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen käyttöä. Tämä ohjelma antaa teoreettisen tietämyksen ja käytännön taidot alan standardien ohjelmointikielillä, tietokannan suunnittelussa ja sovelluksessa, objektikohtaisen ohjelmoinnin perusteet, HTML, Javascript ja käytännön ohjelmistosovellukset.

PääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet

Suoritettuaan tutkinnon suorittaneet voivat saada työpaikan esimerkiksi sovellusohjelmoijilta, ohjelmoijan analyytikoilta ja ohjelmistokehittäjiltä.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
96 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään erilaisissa graafisissa tehtävissä. Tämä ohjelma antaa opiskelijoille teoreettista tietoa ja ... [+]

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään erilaisissa graafisissa tehtävissä. Tämä ohjelma antaa opiskelijoille teoreettista tietoa ja onnistuneita taitoja. Opiskelijat hankkivat alan standardien mukaiset ohjelmistot ja tekniset taidot ja tietämyksen nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen soveltamiseksi. Opiskelijat luovat salkun, joka esittelee ammattitaitoisen graafisen suunnittelun kykyjään. Graphic Design Diplomalla on valinnainen co-op-komponentti, joka voidaan ottaa lukuvuoden kilpailun jälkeen.

Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat:

Graafisen suunnittelun tutkintotodistusGraafisen suunnittelun tutkintotodistus yhteistyössä opettajan kanssaPääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Tämä tutkinto-ohjelma keskittyy valmistautumaan työskentelemään vihreän liikkeenjohdon kehittymässä monilla eri paikoilla, jotka edellyttävät nykyisten teollisuuspolitiik ... [+]

Tämä tutkinto-ohjelma keskittyy valmistautumaan työskentelemään vihreän liikkeenjohdon kehittymässä monilla eri paikoilla, jotka edellyttävät nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen soveltamista. Tämä ohjelma antaa sinulle teoreettista tietoa ja käytännön taitoja vihreän markkinoinnin, vihreän liiketoiminnan tuottavuuden, kestävyyden, yritysten vastuun ja kestävän kehityksen muutoksen hallintaan. Ohjelma huipentuu käytännön projektiin, joka mahdollistaa ohjelmassa saatujen taitojen soveltamisen todellisiin tilanteisiin.

PääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimuksetLiiketoiminnan vähintään yhden vuoden tutkinto-ohjelman loppuun saattaminenUramahdollisuudet... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
24 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään erilaisissa kirjanpito- ja rahoitusasemiin, jotka edellyttävät nykyisten teollisuuspolitiikk ... [+]

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään erilaisissa kirjanpito- ja rahoitusasemiin, jotka edellyttävät nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen soveltamista. Nämä ohjelmat antavat opiskelijalle edistyneitä teoreettisia tietoja ja käytännön taitoja kirjanpidon, taloushallinnon ja kirjanpidon ohjelmissa. Kirjanpito- ja rahoitustodistuksella on valinnainen opintotuki, joka voidaan ottaa lukuvuoden kilpailun jälkeen.

Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat:

Kirjanpidon ja rahoituksen tutkintotodistusKirjanpidon ja rahoituksen tutkintotodistus yhteistyössä opettajan kanssaPääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia 19 vuotta tai vanhemmat)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
48 - 90 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistelemaan sinua työskentelemään ohjelmoijana, joka vaatii nykyisten ohjelmasääntöjen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen k ... [+]

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistautumaan työskentelemään ohjelmoijana, joka vaatii nykyisten ohjelmointikäytäntöjen, käytäntöjen, menettelytapojen ja työkalujen soveltamista. Tämä ohjelma antaa sinulle teoreettisen tiedon ja käytännön taitojen alan standardi ohjelmointikielet, C ja C. Sinusta tulee myös erittäin ammattitaitoa kokoonpanokielellä, matemaattisella ohjelmointikielellä, jota käytetään arkkitehtuurikohtaisissa ratkaisuissa.

PääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimuksetUramahdollisuudet

Suoritettuaan loppututkinnon suorittaneet voivat työskennellä järjestelmäohjelmoijina, analysoida uusien järjestelmien suunnittelua ja ohjelmointia, ylläpitää olemassa olevia järjestelmiä ja kehittää laiteohjelmistoja.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään web-pohjaisiin verkkokaupan ja sähköisen kaupankäynnin sovelluksiin erikoistuneeksi ohjel ... [+]

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistelemaan opiskelijaa työskentelemään web-pohjaisiin verkkokaupan ja sähköisen kaupankäynnin sovelluksiin erikoistuneeksi ohjelmoijaksi, joka vaatii nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen käyttöä. Tämä ohjelma antaa opiskelijoille teoreettisia tietoja ja käytännön taitoja alan standardi-ohjelmointikielillä, tietokannan suunnittelussa ja sovelluksessa, objektorientoituneen ohjelmoinnin perusteet, C terävä, visuaalinen perus, HTML, XML, PHP, Javascript, web-suunnittelu ja Photoshop .

PääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan oppilaita työskentelemään avoimen lähdekoodin työkaluihin erikoistuneina ohjelmoijina ja asettamaan ne digitaalisen vall ... [+]

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan oppilaita työskentelemään avoimen lähdekoodin työkaluihin erikoistuneina ohjelmoijina ja asettamaan ne digitaalisen vallankumouksen aikakauden ytimeen ja luomaan joustavuuden ja kohtuuhintaisen verkon vaikutuksen yrityksiin, jotka odottavat räätälöityä asiakaskokemusta. Nämä ohjelmat tarjoavat opiskelijoille teoreettisia ja käytännöllisiä taitoja sisällönhallintajärjestelmissä, Perlissä ja Pythonissa sekä Ruby on Railsissa. Avoimen lähdekoodin Web-kehitys Diplomessa on valinnainen opintokokonaisuus, joka voidaan ottaa lukuvuoden kilpailun jälkeen.

Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat:

Avoimen lähdekoodin Web Development DiplomaAvoimen lähdekoodin Web-kehitys-tutkintotodistus yhteistyössä opettajan kanssaPääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia 19 vuotta tai vanhemmat)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan sinua työskentelemään erilaisissa vieraanvaraisuusasioissa, jotka edellyttävät nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytän ... [+]

Nämä tutkinto-ohjelmat keskittyvät valmistelemaan sinua työskentelemään erilaisissa vieraanvaraisuusasioissa, jotka edellyttävät nykyisten teollisuuspolitiikkojen, käytäntöjen, menettelyjen ja työkalujen soveltamista. Nämä ohjelmat antavat opiskelijoille teoreettista tietoa ja käytännön taitoja tiimityöskentelyssä, asiakaspalvelussa, etupuolella ja taloudenhoidossa, myynnissä ja hallinnassa, vieraanvaraisuuden kirjanpidossa sekä ruoka- ja juomateollisuudessa. Hospitality Management Diploma -ohjelmassa on valinnainen opintokokonaisuus, joka voidaan ottaa lukuvuoden kilpailun jälkeen.

Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat:

Hospitality Management DiplomaHospitality Management -opinnot yhteistyössä opettajan kanssaPääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet... [-]
Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute of Technology Development of Canada

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistautumaan työskentelemään verkko-järjestelmänvalvojana, joka vaatii nykyisten toimialojen politiikkojen, käytäntöjen, menettel ... [+]

Tämä Co-op-tutkinto-ohjelma keskittyy valmistautumaan työskentelemään verkonvalvojana, joka vaatii nykyisten käytäntöjen, käytäntöjen, menettelytapojen ja työkalujen soveltamista. Tämä ohjelma antaa sinulle teoreettisen tiedon ja käytännön taidon tarjoamalla loppukäyttäjien tukea, mukaan lukien päivittäinen hallinto, huolto ja tuki tietojärjestelmien ja verkkojen.

PääsyvaatimuksetGrade 12 jatko tai kypsä opiskelija tila (British Columbia, 19 vuotta tai vanhempi)Täytä englannin kielitaitoa koskevat vähimmäisvaatimukset.Uramahdollisuudet

Suoritettuaan loppututkinnon suorittaneet voivat saada työpaikkoja kaikenkokoisilta yrityksiltä, ​​kuten apupuhelimelta ja teknisestä tuesta, datakeskuksen operaattoreista, verkon ylläpitäjistä ja verkkotukeen analyytikoista.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi