Gateway College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Gateway College

Gateway College voi ylpeänä todeta, että se on kouluttanut tuhansia opiskelijoita terveydenhuollon avustajaksi vuodesta 1986 lähtien. Gateway College tutkinnon suorittaneet työskentelevät arvokkaina terveydenhuollon tiimin jäseninä yksityisissä ja julkisissa sairaaloissa, pitkäaikaishoidossa, monimutkaisessa hoidossa, avustava elävä, itsenäinen asuminen, erityishoito, palliatiiviset hoitolaitokset sekä kodin tukitoimistot.

Olemme sijaitsee kauniissa Vancouverissa, British Columbiassa Kanadassa, joten pääset helposti paikallisiin palveluihin ja kaupunkiliikenteeseen, kuten Skytrainiin ja tärkeimpiin bussilinjoihin.

Luokkahuoneemme antavat opiskelijoille innostavan ja mielenkiintoisen oppimisympäristön. Korkeasti koulutettu henkilökunta ja ohjaajat tukevat kaikkia opiskelijoita ja ovat sitoutuneet kunkin opiskelijan menestykseen. Täysin varusteltu moderni laboratorio varmistaa, että Gateway College -opiskelijat voivat oppia ajan tasalla olevia tietoja ja taitoja käytännöllisessä ja viihtyisässä ympäristössä.

Olemme ylpeitä jäsenistä:

 • PTIB: yksityisen koulutuksen laitos
  • ”Nimetty BC Private Training Institutions Branch
 • BC EQA: British Columbia Education Quality Assurance
 • NACC: Kansallinen urakoulujen yhdistys
 • BBB: Better Business Bureau
 • BCCCA: British Columbia Career Colleges Association
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Tehtävä ja näkemys

Tehtävänanto

" Gateway College tehtävänä on tarjota potentiaalisille ja nykyisille terveydenhuollon ammattilaisille laadukasta koulutusta ja koulutusta. Sitoudumme jatkuvaan kasvuun terveydenhuollon alalla ja koulutuskumppanuuksien muodostamiseksi, jotta voidaan saavuttaa ja ylittää alan standardit. "

Näkemys

Gateway College on tunnustettu huippuluokan urakoulutuskouluksi Kanadassa.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Miksi Gateway College ?

 • Terveydenhuollon erikoislaitos. Gateway College on kouluttanut tuhansia terveydenhuollon avustajia laadukkaan terveydenhuollon erikoiskoulutuksen kautta vuodesta 1986.
 • Teollisuuden ammattiopettajat. Opi yhdestä parhaista. Kaikki opettajamme ovat sairaanhoitajia, joilla on lisenssi CRNBC: llä, CRPNBC: llä tai CLPNBC: llä, jolla on monen vuoden ammattialan kokemus. Heidän intohimonsa ja omistautumisensa koulutukseen ovat edesauttaa eturintamassa olevien terveydenhuollon työntekijöiden seuraavaa sukupolvea tullakseen erinomaisiksi luotettaviksi ammattilaisiksi. Heidän myönteinen ja lempeä lähestymistapa tekee niistä helposti lähestyttävissä kysymyksiin ja lisätukeen. Korkealaatuiset oppilasvalmiudet valmistelevat heidät täysin täyttämään ja ylittämään alan nykyiset standardit.
 • Yksilöllinen huomio. Ymmärrämme, että kaikki opiskelijat eivät ole samankaltaisia. Pidämme luokkakokoa pienempiä ja seuraamme jokaisen opiskelijan edistymistä yksilöllistä huomiota, tarjoamalla asianmukaisia opastuksia ja tukea parhaiten heidän oppimistarpeisiinsa ja auttamalla oppilaitamme saavuttamaan täyden oppimispotentiaalinsa.
 • Elinikäinen työllisyystuki. Tarjoamme ansioluettelon kirjoittamista, työmahdollisuuksien luettelon säännöllisiä päivityksiä ja uramessuja tavata alan eri organisaatioiden mahdolliset työnantajat yksinomaan valmistuneille ja nykyisille opiskelijoille. Tämä tarkoittaa niin kauan kuin opiskelijat kirjautuvat ja näkyvät messuilla, heille taataan, että he tavoittavat henkilökohtaisesti johtajia ja / tai työnantajia. Tyypillisesti joka kerta järjestämme 10-15 organisaatiota, jotka osallistuvat työmessumme palkkaamaan poikkeuksellisen hyvin koulutettuja opiskelijoita ja valmistuneita.
 • Edullinen! Maksa niin vähän kuin 395 dollaria kuukaudessa aloittaa Pathway kohti unelmiesi uraa terveydenhuollossa tai hae BC: n hallituksen opiskelijalainaa.
 • Joustavat aikataulut! Tarjoamme kokoaikaisia, osa-aikaisia ja online-vaihtoehtoja, joilla on usein saanti. Älä odota kuukausia tai vuosia liittyäksesi ohjelmaan. Meillä jo työskentelet alalla, kun taas toiset ovat vielä odotuslistalla.
 • Kätevää! Opiskele milloin tahansa ja missä tahansa Internet-yhteydellä valitsemalla etäopetuksen.
 • Korkea viittausaste! Tuhannet onnelliset valmistuneet ovat suositelleet ohjelmia ystävilleen ja perheenjäsenilleen jakamaan menestyksensä.
 • Nopea seuranta! Opiskelijat voivat saada rekisterin hyväksymän tutkintotodistuksen vain 24 viikon kuluessa Terveydenhuoltoavustajan - Nopeutetun ohjelman kautta.115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Sijainnit

Vancouver

Osoite
702-333 Terminal Avenue
V6A 4C1 Vancouver, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin