Focus College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Näkemyksemme

Focus College on kanadalaisen korkeakoulutuksen Focus College . Me asetamme opiskelijoiden menestyksen jokaisen tekemämme päätöksen ytimeen.

Tehtävämme

Vahvistaa ihmisiä kouluttamalla kehittämällä henkilökohtaisia, ihmissuhteita, sosiaalisia, taloudellisia, teknisiä ja yrittäjätaitojaan.

Focus College -yksikössä toteutamme tehtävämme tarjoamalla turvallisen ja mukavan oppimisympäristön. Kursseillamme on aina ajankohtaisinta ja ajantasaista sisältöä, ja alan asiantuntijat opettavat sen varmistamaan, että oppilaillamme on paras mahdollinen kokemus.

Menestyksemme tulee ymmärtää, että ihmiset ovat ainutlaatuisia. Poistamme oppimisen esteet ja takaamme aina rehellisyyden ja rehellisyyden korkeimman tason.

Meidän tarinamme

Vuonna 1992 syntyi Focus Training Institute. Tämä instituutti tarjosi Okanagan-yhteisöohjelmia, jotka opettaisivat erilaisia ​​elämän ja ammatillisia taitoja. Focus Training Institute auttoi monia yhteisön jäseniä täydentämään taitojaan, käynnistämään uraansa ja jopa muuttamaan urakehitystään.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin, vuonna 2012, näimme ongelman ja mahdollisuuden: opiskelijat allekirjoittivat korkeakouluohjelmia ja heidän kokemuksensa putosivat hyvin vähän odotuksiaan.

Vastauksena kehittyimme koulutuslaitoksesta korkeakouluksi, muutimme nimemme Focus College ja aloimme suunnitella ja tarjota korkeakoulutason ohjelmia liike- ja tietotekniikassa (IT), jotka olivat alan tarpeiden mukaisia.

Tänään Focus College tuo silti näkemyksensä elämään kovalla työllä, yhteyksillä yhteisössä ja yhteistyössä SQA: n kanssa, joka on kansainvälisesti tunnustettu korkeakoulujen akkreditointi.

nimitykset

PTA - Yksityiskoulutusta koskeva laki

Yksityisen koulutuksen lakia hallinnoi korkeakouluopetusministeriön yksityinen koulutuslaitos (PTIB). Tämä sertifiointi on pakollinen useimmille yksityisille laitoksille, jotka tarjoavat koulutusta British Columbian maakunnassa. Se varmistaa, että opiskelijat ovat suojattuja ylläpitämällä erilaisia standardeja ja ohjeita. Yksityiset laitokset voivat olla joko vain sertifioituja tai täyttävät korkeammat kriteerit. Focus College on nimetty koulu.

EQA - Koulutuksen laadunvarmistus

Koulutuksen laadunvarmistusmerkintä on julkisten ja yksityisten laitosten käytettävissä British Columbia, jotka täyttävät tai ylittävät brittiläisen Kolumbian maakunnan asettamat laatuvaatimukset.

SQA - Skotlannin kelpoisuustodistusviranomainen

Skotlannin kelpoisuusehto on tunnustettu kansainvälinen korkeakoulututkinto, joka sallii valtuutettujen laitosten tarjota ohjelmia. SQA-kriteerit ovat vaativia ja tarkkoja. Ohjelmat noudattavat kansainvälisiä normeja ja opiskelijat, jotka ovat valmistuneet niistä, voivat siirtyä saumattomasti kumppanilaitoksiin ympäri maailmaa opiskelemaan. Se takaa aidon maailmanlaajuisen laadukkaan koulutuksen.

Sijainnit

Kelowna

Kelowna Campus

Osoite
1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, Brittiläinen Kolumbia, Kanada
Puhelin
+1-250-861-5808

Surrey

Surrey Campus

Osoite
104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, Brittiläinen Kolumbia, Kanada
Puhelin
+1-250-861-5808 ext. 203