Fleming College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fleming College, sinusta tulee osa oppimista yhteisön. Teemme teille yksilöllistä oppimista ja antaa henkilökohtaista tukea. Asettaa kutsuva yhteisöissä, pienemmät kampuksilla tarjoavat ystävällisen ympäristön, jossa ihmiset tietävät nimesi.

Läheiset suhteet, korkeat odotukset ja käytännön, mielet-on oppimiskokemus auttaa kehittämään tietoja ja taitoja, asenteita ja arvoja, jotka johtavat menestykseen työssä ja elämässä.

Sieltä voit mennä mihin tahansa kuin aloitat tai muuttaa urasi. Tai, kautta hyvin kehittynyt koulutusväyliä, voit jatkaa edelleen koulutusmahdollisuuksia. Koet ensikäden sitoutumistamme innovointiin ohjelmat ja käytännöt ja kestävien, terveiden futuurit meidän ihmisten, yhteisöjen ja ympäristön.

Kaikista näistä syistä, 99% Fleming Opiskelijat ovat yhtä mieltä: he tekivät oikean valinnan tulossa Fleming College.

Visio

Opiskelijat menestyminen henkilökohtaiset oppimisen. Innovaatio ja saavutus virtansa ihmisiä.

Tehtävä

Fleming mestarit henkilökohtainen ja uran menestys soveltavaa oppimista. Me edistää yhteisön menestystä ja kestävyyttä ohjelmien, palveluiden ja soveltavaa tutkimusta.

Arvot

Opiskelijan oppiminen kokemus on ensimmäinen prioriteetti. Arvostamme ihmisiä ja yhteisöä. Fleming on sitoutunut kestävään tulevaisuuteen. Meitä inspiroi Sir Sandford Fleming innovoida visio ja toteuttaa huippuosaamista.

Sijainnit

Peterborough

Fleming College

Osoite
Sutherland Campus
599 Brealey Drive

K9J 7B1 Peterborough, Ontario, Kanada
Puhelin
+1 905-372-6865

Lindsay

Osoite
Frost Campus
200 Albert Street S. P.O. Box 8000

K9V 5E6 Lindsay, Ontario, Kanada

Minden

Osoite
Haliburton Campus
297 College Drive P.O. Box 839

K0M 1S0 Minden, Ontario, Kanada

Cobourg

Osoite
Cobourg Campus
1005 Elgin Street

K9A 5J4 Cobourg, Ontario, Kanada