École nationale d’aérotechnique

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aerotekniikkaan erikoistunut koulu

Édouard-Montpetit CEGEP: n yhteyshenkilö École nationale d'aérotechnique (Éna) pidetään maailman suurimpana teknillisenä korkeakouluna. Énalla on ainutlaatuiset tilat, joissa on 37 ilma-alusta ja 35 erikoislaboratorioa ja jotka tarjoavat eksklusiivisia teknisiä ohjelmia Quebecin lentokoneiden kunnossapitoon, lentoliikenne- ja ilmailuteollisuuden käyttöön.

Enaan mahtuu vuosittain lähes 1 300 opiskelijaa ja useita satoja täydennyskoulutusta. Huolimatta siitä, että oppilaat ovat kouluttautuneet vuosittain huomattavasti, teollisuudessa on tällä hetkellä pulaa Valmistuneiden työllisyysnäkymät ja työllistymisnäkymät ovat erinomaiset.

Éna on myös yksi niistä harvoista kouluista, jotka Kanadan puolustusministeriö on valtuuttanut kouluttamaan sotilastoa ilma-alusten kunnossapidon alalla.

Sen lisäksi, että tasapainoinen harjoittelu teorian ja käytännön välillä tarjoaa, sen opiskelijoille on mahdollisuus ilmoittautua Työ / opiskeluohjelmaan ja pääsy työharjoitteluun kotimaassa tai ulkomailla. ulkopuolella.


Koulutuksen vastaavuudet

Ilmailu- ja avaruusteknisen koulutuksen kansainvälisen neuvoston (CIFA) perustaminen on mahdollistanut Éna: n kansainvälisen vaikutusvallan varmistamisen. Tämän organisaation tavoitteena on luoda eurooppalaisten, amerikkalaisten ja kanadalaisten standardien mukaiset koulutusvaatimukset.

Sijainnit

Saint-Hubert

Osoite
5555, place de la Savane
J3Y 8Y9 Saint-Hubert, Quebec, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin