Create Career College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

120978_pexels-photo-414462.jpeg

Create Career College on nimetty oppimislaitos (DLI), jonka on akkreditoinut PTIB (yksityisten koulutuslaitosten sivuliike) ja joka on saanut BCEQA (British Columbia Education Quality Assurance) -nimityksen.

Create Career College tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia, kehittää ja harjoittaa työpaikoilla tarvittavia taitoja, jotka ovat erittäin kysyttyjä. Suurimmassa osassa ohjelmia on praktikumi- / optio-osa, joka varmistaa, että opiskelijat voivat soveltaa akateemista koulutustaan reaalimaailman tilanteissa ennen valmistumista. Koska koulu houkuttelee oppilaita monista maista, sillä on kansainvälinen oppimisympäristö, jonka avulla opiskelijat voivat myös oppia toisiltaan.

"Opiskelijoiden ja yliopistojen yhteistyö, teoria-käytännön yhdistelmä"

Create Career College on luonut läheiset suhteet yrityksiin eri toimialoilla. Create Career College -opiskelijoilla on käytännön kokemus hankkia taitoja suoraan työpaikan tarpeiden mukaisesti.

"Pienet luokkakoot, urapolkuapu"

Create Career College korkea oppilaiden ja opettajien suhde varmistaa, että opiskelijat saavat maksimaalisen huomion ja palautteen ohjaajalta. Ammattimainen neuvonantaja tarjoaa ura-apua, jotta opiskelijat voivat maksimoida potentiaalinsa.

"Joustava aikataulu, välittömät aloituspäivät"

Create Career College tarjoaa kokopäiväisiä ohjelmia minkä tahansa aikataulun mukaan. Useimmilla ohjelmilla on uusi saanti neljän viikon välein.

120979_priscilla-du-preez-623040-unsplash.jpg

100% harjoittelu

Kurssin suoritettuaan Create Career College -yrityksen kokeneet neuvonantajat auttavat opiskelijoita löytämään työnantajan, joka voi tarjota heille mahdollisuuden harjoittaa opittuaan. Koko harjoittelujakson ajan opiskelijat:

Vahvista teoreettista tietoa ja pane se täytäntöön Saa ammattimaisilta ammattilaisilta ensi käden käsityksiä urasta Verkosto toimialan sisällä kontaktien kehittämiseksi Vahvista selkeä urasuunnitelma

Jos haluat lisätietoja Create Career College , ota meihin yhteyttä. Ystävälliset ja asiantuntevat vastaanotto-edustajamme vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Create Career College

120869_Acceditations.jpg120981_pexels-photo-1302991.jpeg

Sijainnit

Burnaby

Osoite
#650-4789 Kingsway
V5H 0A3 Burnaby, Brittiläinen Kolumbia, Kanada