Lue virallinen kuvaus

Meistä

Sijaitsee Kootenay Rocky Mountains kaakkois-BC, tarjoamme sinulle elämäntapa ja oppimismahdollisuudet vastaamaan upeita asetuksia.

Main Campus ja Gold Creek Campus ovat Cranbrookissa. Meillä on myös alueellisia kampuksia Creston, Fernie, Golden, Invermere ja Kimberley, jotka tarjoavat ainutlaatuisia ohjelmia ja kursseja.

Mikä on College of the Rockies etu?

  • Pienemmät luokkakoot
  • Henkilökohtainen opetus
  • Päivitetty tekniikka
  • Suuret tukipalvelut
  • Ammattitaitoinen, ystävällinen henkilökunta, joka on sitoutunut opiskelijan menestykseen, tekee College of the Rockies parhaan paikan elää, oppia ja pelata!

Tehtävämme

TOIMINNAN MUUTTAMISEKSI JA TULEVAT YHTEISÖT KOULUTUKSEN VOIMASSA.

Näkemyksemme

LUETTELOA JA TOIMITTAA HENKILÖSTÖN TUTKIMUSKANTAA KANADASSA.

Meidän arvomme

Emme sanoa sitä, mutta mitä me teemme niin.

Opiskelijan menestys ajaa menestystämme

Etuovelta luokkahuoneeseen olemme intohimoisesti sitoutuneet ottamaan henkilökohtaisen kiinnostuksen löytääksemme, mikä motivoi ja innostaa jokaista opiskelijaa.

Arvostan ihmisiä, maata ja kulttuuria

Olipa opiskelija, työtoveri tai yhteisön jäsen, etsimme ja vaalimme toistensa potentiaalia. Lähestymme toisiaan ystävällisesti ja huolehtimalla tulevaisuutemme ja yhteisöjen tulevaisuudesta. Juhlimme toistensa historiaa ja saavutuksia, tietäen, että kun toiset tekevät paremmin, me kaikki teemme paremmin.

Kuuntele ja nopeuta ymmärrystä

Kuuntelemme ensin, jotta voimme edistää toistensa menestystä. Kuuntelun parantaminen parantaa oppimista, suhteitamme ja tuottavuuttamme minimoimalla konflikteja ja väärinkäsityksiä.

Ole utelias ja luova

Opimme täällä! Ja kun lähestymme oppimista ja elämää avoimin mielin, valmiita muutoksiin ja pystymme katsomaan asioita uudella tavalla, voimme paremmin tukea ympärillämme olevia ihmisiä kasvamaan ja oppimaan. Arvioimme vähemmän ja kysymme useammin "Mitä me opimme?" ja "Miten muuten voisimme lähestyä tätä?"

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


College of the Rockies

Täytyykö sinun parantaa englantia ennen kollegion akateemisen ohjelman tekemistä? Englanninkielinen ohjelma (ELP) valmistaa teitä akateemiseen menestykseen luokkahuoneess ... [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Jokaisella lukukaudella on tarjolla erilaisia kursseja kaikilla kielen oppimisen tasoilla parantamaan:

· Reading

·Kirjoittaminen

·Puhuminen

· kuuntelu

·Kriittinen ajattelu

Kun olet ottanut arviointisi, aloitat tasosi, joka on parhaiten sinulle kykysi perusteella. Kurssit ovat kiinnostavia ja vuorovaikutteisia kaikilla tasoilla. Opettajamme kannustavat opiskelijoita osallistumaan kaikkiin luokkiin.

... [-]
Kanada Cranbrook
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
15 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
College of the Rockies

Business Management -ohjelmien painopiste kestävyyteen valmistautuu olemaan kilpailukykyinen muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Harkitse liiketoimintakäytäntöjä ja -p ... [+]

Noin

Business Management -ohjelmien painopiste kestävyyteen valmistautuu olemaan kilpailukykyinen muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Harkitse liiketoimintakäytäntöjä ja -päätöksiä, jotka vaikuttavat paikalliseen tai maailmanlaajuiseen ympäristöön, yhteisöön, yhteiskuntaan ja talouteen.

Pienet luokkakoot tarjoavat mahdollisuuden erilaiseen vuorovaikutukseen. Ei ihme, että liiketoimintamme opiskelijat saavat säännöllisesti palkintoja Länsi-Kanadan yrityskilpailussa.

Diplomi-ohjelma tarjotaan sekä osa-aikaisesti että kokopäiväisesti, ja kursseja on saatavilla sekä luokassa että verkossa. Valitse opiskelualueesi seuraavista ohjelmavirroista:

KirjanpitoYleinen johtoMarkkinointiKirjanpito... [-]
Kanada Cranbrook
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
College of the Rockies

Kahdenkymmenen vuoden jatko-tutkintotodistuksemme kestävän liiketoiminnan käytännöissä tutkitaan liiketoimintaperiaatteita ja keskitytään tietämykseen ja analyyttisiin ta ... [+]

Noin

Kahdenkymmenen vuoden jatko-tutkintotodistuksemme kestävän liiketoiminnan käytännöissä tutkitaan liiketoimintaperiaatteita ja keskitytään tietämykseen ja analyyttisiin taitoihin, joita tarvitaan kestävän kehityksen aloitteiden edistämiseen liiketoimintaympäristössä. Diplomiohjelman avulla voit rakentaa perustan taloudelle, kirjanpidolle, yleiselle johtamiselle ja markkinoinnille sekä kehittää entistä tarkempia tietoja kestävistä liiketoimintakäytännöistä. Kurssit toimitetaan monin eri tavoin, mukaan lukien kasvokkain luennot, online- ja hybridikurssit sekä laboratoriokokeet.

Parannetaan työllistettävyyttä korkeatasoisen jatko-tutkinnon kautta kestävässä liiketoiminnassaTäydennä vakiintunut tutkimusalue, jonka avulla voit menestyä "vihreässä" taloudessaKehitä kestävän kehityksen suunnittelu- ja raportointitaitojasi auttamaan paikallisia yrityksiä vähentämään ympäristövaikutuksiaanYleiskatsaus... [-]
Kanada Cranbrook
Syyskuu 2019
Englanti
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
College of the Rockies

Matkailun hallinnan ohjelma valmistelee sinua urheilukeskuksissa, hotelleissa ja muissa matkailutoiminnoissa. Voit valita yhden vuoden sertifikaatin tai suorittaa kaksivu ... [+]

Noin

Matkailuala on HOT - Aloita urasi täällä.

Matkailun hallinnan ohjelma valmistelee sinua urheilukeskuksissa, hotelleissa ja muissa matkailutoiminnoissa. Voit valita yhden vuoden sertifikaatin tai suorittaa kaksivuotisen tutkinto-ohjelman. Ohjelmaan kuuluu kursseja matkailusta, liikkeenjohdosta ja niihin liittyvistä erikoiskursseista.

Tämä ohjelma on käytettävissä kokonaan verkossa. Voit myös ottaa eniten kursseja henkilökohtaisesti Cranbrook-kampuksellamme. Rockies on aivan oven ulkopuolella, ja antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää elämäntapa ja oppiminen yhdessä maapallon upeimmista paikoista - ja yksi BC: n kuumimmista matkailukohteista!

Miksi valita matkailu uraksi?Matkailu on Kanadan huippuala - 20 miljoonaa matkustajaa valitsee vuosittain Kanadan.BC: ssä matkailu on 15 miljardin dollarin teollisuus - BC: ssä toimii lähes 20 000 matkailualan yritystä.Työpaikkoja on enemmän kuin työnhakijoita - vuodesta 2013/14 BC: n matkailualan työntekijöiden kysyntä on merkittävästi ylittänyt tarjonnan.Ohjelman asetukset... [-]
Kanada Cranbrook
Syyskuu 2019
Englanti
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
College of the Rockies

Kaikki College of the Rockies tutkinnot vastaavat taiteen tai luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon ensimmäisiä kahta vuotta. Opiskelijoiden tulee suunnitella huolellise ... [+]

Yleiskatsaus

Kaikki College of the Rockies tutkinnot vastaavat taiteen tai luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon ensimmäisiä kahta vuotta. Opiskelijoiden tulee suunnitella huolellisesti, että kaikki tutkintovaatimukset täyttyvät. Koulutusneuvojat ovat käytettävissä auttamaan oppilaita suunnittelemaan kurssin valintoja assosioituneille tutkinnoille.

yleiset vaatimuksetKuusikymmentä lukukautta ensimmäisen ja toisen vuoden kursseista.Keskimääräinen C-luokitus tai parempi laskenta kaikilla kursseilla, jotka laskevat yhdistettyyn tutkintoon, C-kurssin vähimmäisarvo missä tahansa kurssissa.MääritelmätEnsimmäisen vuoden kurssi määritellään kurssiksi, joka on osoittanut siirtohyvityksen 100 tasolle UBC: ssä, SFU: ssa, UVicissä tai UNBC: ssä.Toisen vuoden kurssi määritellään kurssi, joka on määrittänyt tai määrittelemätön siirtohyvityksen 200 tai korkeammalla tasolla UBC: ssä, SFU: ssa, UVicissä tai UNBC: ssä.Taide-kurssi on kurssi aihepiirillä, jossa on taideteoksen kandidaatin tutkinto UBC: ssä, SFU: ssa, UVicissä tai UNBC: ssä. Nämä laitokset ovat vastuussa humanististen (myös luovien ja esittävien taiteiden) ja yhteiskuntatieteiden kurssien vaatimuksista.Tiedekurssi on kurssi aihealueella, jossa on tutkintokorkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto UBC, SFU, UVic tai UNBC.... [-]
Kanada Cranbrook
Syyskuu 2019
Englanti
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
College of the Rockies
Osoite
College of the Rockies 2700 College Way, Box 8500
V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Kanada
Verkkosivusto
Puhelin
+1 250-489-2751