College of the Rockies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Sijaitsee Kootenay Rocky Mountains kaakkois-BC, tarjoamme sinulle elämäntapa ja oppimismahdollisuudet vastaamaan upeita asetuksia.

Main Campus ja Gold Creek Campus ovat Cranbrookissa. Meillä on myös alueellisia kampuksia Creston, Fernie, Golden, Invermere ja Kimberley, jotka tarjoavat ainutlaatuisia ohjelmia ja kursseja.

Mikä on College of the Rockies etu?

  • Pienemmät luokkakoot
  • Henkilökohtainen opetus
  • Päivitetty tekniikka
  • Suuret tukipalvelut
  • Ammattitaitoinen, ystävällinen henkilökunta, joka on sitoutunut opiskelijan menestykseen, tekee College of the Rockies parhaan paikan elää, oppia ja pelata!

Tehtävämme

TOIMINNAN MUUTTAMISEKSI JA TULEVAT YHTEISÖT KOULUTUKSEN VOIMASSA.

Näkemyksemme

LUETTELOA JA TOIMITTAA HENKILÖSTÖN TUTKIMUSKANTAA KANADASSA.

Meidän arvomme

Emme sanoa sitä, mutta mitä me teemme niin.

Opiskelijan menestys ajaa menestystämme

Etuovelta luokkahuoneeseen olemme intohimoisesti sitoutuneet ottamaan henkilökohtaisen kiinnostuksen löytääksemme, mikä motivoi ja innostaa jokaista opiskelijaa.

Arvostan ihmisiä, maata ja kulttuuria

Olipa opiskelija, työtoveri tai yhteisön jäsen, etsimme ja vaalimme toistensa potentiaalia. Lähestymme toisiaan ystävällisesti ja huolehtimalla tulevaisuutemme ja yhteisöjen tulevaisuudesta. Juhlimme toistensa historiaa ja saavutuksia, tietäen, että kun toiset tekevät paremmin, me kaikki teemme paremmin.

Kuuntele ja nopeuta ymmärrystä

Kuuntelemme ensin, jotta voimme edistää toistensa menestystä. Kuuntelun parantaminen parantaa oppimista, suhteitamme ja tuottavuuttamme minimoimalla konflikteja ja väärinkäsityksiä.

Ole utelias ja luova

Opimme täällä! Ja kun lähestymme oppimista ja elämää avoimin mielin, valmiita muutoksiin ja pystymme katsomaan asioita uudella tavalla, voimme paremmin tukea ympärillämme olevia ihmisiä kasvamaan ja oppimaan. Arvioimme vähemmän ja kysymme useammin "Mitä me opimme?" ja "Miten muuten voisimme lähestyä tätä?"

Sijainnit

Cranbrook

College of the Rockies

Osoite
College of the Rockies
2700 College Way, Box 8500

V1C 5L7 Cranbrook, Brittiläinen Kolumbia, Kanada
Puhelin
+1 250-489-2751

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin