College Boreal

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kiitos kiinnostunut Collège Boréal!

Vuodesta 1995, meidän laitos on valmistellut tulevaisuuden johtajia, kulttuurilähettiläinä ja yrittäjiä. Todellakin, Collège Boréal työskentelee ahkerasti viljellä rikkautta ja koko potentiaalin jokainen. Tavoitteena on tehdä kokemus meille täyttää ja onnistuneen; pyrimme tarjoamaan sinulle tarvittavat välineet osallistua aktiivisesti sekä yhteisön työvoiman ja aloittaa toteutumista kaikki unelmat.

Meidän 36 keskukset sijaitsevat 27 yhteisöissä kaikkialla Ontario voinut Collège Boréal tullut johtava alan Francophone postsecondary koulutus. Nimetyt Ranskan Language Services Act, Collège Boréal johdattaa yhteisöissä se palvelee, vaikuttavat sosiaaliset, kulttuuriset ja taloudelliset maisemaan. Todellakin, visiomme, jonka tarkoituksena on "edistää tiedon ja stimuloida kulttuuri" on paljon muutakin kuin luokkahuoneessa.

Laatu laitteistot ja korkeasti koulutettua henkilöstöä, jolla on asiantuntemusta molemmilla virallisilla kielillä mahdollistavat Collège Boréal tarjota sinulle koulutusta ja palveluja perustuu korkeaan laatuun, valmistautuu tutkinnon kansainväliselle uralle.

Meidän kadehdittava maine liittyy suoraan meidän erinomaisia ​​tuloksia jatko tyytyväisyyttä keskuudessa 24 korkeakouluissa Ontariossa. Olemme myös ylpeitä tietää, että työnantajat ovat selvästi luottavat Collège Boréal kuin 96% heistä suosittelisi vuokraamalla valmistuneista.

Kaikista näistä syistä, me lämpimästi kutsuvat tulla ylpeä jäsen "Boréal perhe", jotta voitte saavuttaa täyden potentiaalinsa meille. Voimme vakuuttaa teille, että visio, missio, intohimoa ja perinteiden todella motivoida kaikkia valintoja ja toimia. Tämä sitoutuminen on avain menestykseen, kun saamme lähemmäs 20 vuotta!

Kiitos uskoa Collège Boréal!

Visio

Tunnustettu laadun, saatavuuden, ja joustavuutta sen koulutus- ja palvelut, Collège Boréal on ensimmäinen valinta keskuudessa ranskankielisten korkeakouluissa.

Tehtävä

Collège Boréal tarjoaa valioluokan henkilökohtaista koulutusta monipuolinen asiakaskunta ja käytäntöjen johdon edistää kestävää kehitystä Ontarion ranskankielisten yhteisössä.

Motto

"Nourrir le savoir et faire vibrer la culture"

Arvot

Excellence
Humanismi
sisällyttäminen
Innovaatiot
Kunnioitus

Sijainnit

Sudbury

Osoite
21, boulevard Lasalle
P3A 6B1 Sudbury, Ontario, Kanada

Hearst

Osoite
Hearst, Ontario, Kanada

Kapuskasing

Osoite
Kapuskasing, Ontario, Kanada

Temiskaming Shores

Osoite
Temiskaming Shores, Ontario, Kanada

Timmins

Osoite
Timmins, Ontario, Kanada

Toronto

Osoite
Toronto, Ontario, Kanada

Windsor

Osoite
Windsor, Ontario, Kanada

Niagaran putoukset

Osoite
Niagaran putoukset, Ontario, Kanada

Temiscaming

Osoite
Temiscaming, Quebec, Kanada

Pohjois-lahti

Osoite
Pohjois-lahti, Ontario, Kanada