Centre for Arts and Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aiot nauttia oppimisen Centre for Arts and Technology .

Täällä sinua ympäröivät muut ajetut, luovat ihmiset - aivan kuten sinäkin. Sinä työskentelet omalla tavalla, työskentele yhdessä tiimin kanssa ja samalla tekisit toisilleen parhaan mahdollisen. Tunnet kuuluvan tänne.

Kaiken aikaa mentorisi ja ohjaajasi ovat asiantuntijoita, jotka ovat jo todenneet itsensä kentällä ja jotka kertovat sinulle kaikki oikeat ja väärät asiat, jotta voit menestyä.

Meillä on kaksi kampuksella palvella sinua, Kelowna BC ja Surrey BC. Kaksi kampustamme jakavat joitakin ominaisuuksia, mutta säilyttävät omaa identiteettiään. Kelowna on lippulaivamuseo, jossa on kaksi äänitallennusstudiota, omistettu animaationlaboratoriot ja taidetilasto, digitaalinen valokuvaus ja digitaalinen elokuvatuotanto-studio, sisustuslaboratoriot ja paljon muuta. Vilkas luovuuden ja oppimisen keskus, vierailijat tulevat tervetulleiksi vastaanotostamme ja näe välittömästi monenlaisia ​​opiskelijoiden töitä muurien, tiukan henkilöstön ja opiskelijoiden sekä nuorten ja kekseliäisyyden tunteen. Uusi Surrey-kampus on moderni, tyylikäs ja jotain, josta olemme ylpeitä.

Keskeisellä paikalla Surreyissa sijaitseva moderni, uusittu tila on pienempi kuin meidän Kelowna-kampuksemme, mutta se sisältää oman lyönnin. Lattiasta kattoon ulottuvilla kuvilla, tyylikkäillä viimeistelyillä ja kirkkailla väreillä ei ole apua, mutta tuntuu innoittavalta tässä tilassa.

Surreyn kampus isännöi animaatiotutkimuskeskusta ja taidegalleria, laboratoriota, valokuvaustutkintaohjelmaa ja omistautunutta henkilökuntaa, joka auttaa sinua saavuttamaan koulutustavoitteet.

Sijainnit

Kelowna

Centre for Arts and Technology Kelowna

Osoite
Centre for Arts and Technology
100-1632 Dickson Avenue
Kelowna, BC

V1Y 7T2 Kelowna, Brittiläinen Kolumbia, Kanada
Puhelin
+1 250-860-2787

Surrey

Osoite
Surrey, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin