Lue virallinen kuvaus

106802_rsz_106798_cll_vue_aerienne.jpg

Cégep de Lévis-Lauzon (CLL) on julkinen korkea-asteen oppilaitos, joka tarjoaa 31 laadukasta ohjelmaa, sekä yliopistoon että tekniseen.

CLL: n opiskelu tarkoittaa pääsyä lukuisiin urheilu-, sosiokulttuuriseen ja kansainväliseen toimintaan sekä useita palveluita, joiden avulla opiskelijat voivat menestyä. Hänellä on pääsy asuntoon kampuksella, jotta voit olla amerikkalaistyylinen opiskelija kokemus.

CLL: n opiskelu on rakentaa oppimishankkeesi, jonka ympärillä on helposti saatavilla olevien opettajien joukko, jotka ovat sitoutuneet opiskelijoiden menestykseen ja jotka ovat mukana heidän uransa aikana.

CLL: ssä opiskelu on siirtymistä turvalliseen ja kannustavaan ympäristöön, jossa yhdistyvät kaupunkien elinolosuhteet ja maaseudun läheisyys.

CLL: ssä opiskelemalla avautuu lukuisia ovia haastavimmaksi uraksi kaupungissa ja alueella, jossa on yksi Kanadan alhaisimmista työttömyysasteista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • French (Canada)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Cégep de Lévis-Lauzon

Biotekniikan teknologiat ovat erikoistuneet laboratoriotyöhön eri kemian ja biologian aloilla. ... [+]

Biotekniikan erikoistumisreitti

Biotekniikan teknologiat ovat erikoistuneet laboratoriotyöhön eri kemian ja biologian aloilla.

Heidän laboratoriokoulutuksensa antavat heille mahdollisuuden hankkia erikoistuneita laitteita, jotka löytyvät bioteknologian työpaikoista. Tekijät ovat koulutettuja työskentelemään monilla aloilla. Eniten niistä kiinnostaa elävät organismit . Ne käyttävät mikro-organismit kasvavat bakteerit, solut ja klooni séquencent DNA: ta. He voivat osallistua tuotteiden ja teknologioiden kehittämiseen maataloudessa, elintarvikkeissa, lääkkeissä ja ympäristössä.

Mitä opimme?Analyyttisen ja instrumentaalikemian kehittyneet periaatteetKuinka ottaa näytteitä, analysoida niitä ja tuottaa raporttejaKehittyneiden analysointivälineiden käyttöMikro-organismien tunnistaminen, manipulointi ja muokkaaminenMiten lukea DNA: ta ja suorittaa testejäMiten kasvattaa soluja ja kudoksiaKuinka kloonataOnko tämä ohjelma sopiva sinulle?Biologia kiehtoo sinua ja kemia kiinnostaa sinua.Haluatko oppia konkreettisesti.Olet kiehtonut laboratoriotyöstä.Haluat käyttää hienostuneita instrumentteja.Sinulla on kiinnostusta uusiin tekniikoihin.Sinulla on hyvä vastuuntunto ja havainto.Olet systemaattinen ja tarkka."Laboratoriokokeilu on keskeinen osa koulutusta"Miksi valita Lévis-Lauzon?Ainoa CEGEP Itä-Quebecissa tarjoaa korkeakoulututkinnon biotekniikassa.Laboratoriot ovat teknologian kärjessä ja järjestetty bioteknologian ja kemianteollisuuden vaatimusten mukaisesti.Koulutus keskittyi käytännön työhön.Ammattikorkeakoulututkinnot ja -tutkimus.Koulutus keskittyi työmarkkinoiden todellisuuteen.Käytännön harjoittelu yrityksissä, joilla on mahdollisuus kansainvälisiin 8 viikon harjoitteluihin (Ranska, Belgia, Yhdysvallat ja Meksiko) .Mahdollisuus tehdä viimeinen istunto (kurssi ja harjoittelu) Ranskassa .Käytännön harjoittelu työpaikalla Quebecissä (3 viikkoa).Computer Assisted Experimentation (CAO) ohjelman eri kursseilla.Biotekniikan teknologian siirtoyksikkö (TransBIOTech) ja Cégep: n liitteenä oleva tieteellinen kokonaisuus.Useita DEC-BAC-sopimuksia.Kurssiryhmä... [-]
Kanada Levis
Syyskuu 2019
French (Canada)
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cégep de Lévis-Lauzon

Ihmisten auttaminen: Tämä on syy vakuutus- ja rahoituspalveluihin. Ylävirran edustajat, välittäjät, agentit ja suunnittelijat, jotka neuvovat asiakkaita tarjoamalla tuott ... [+]

Ihmisten auttaminen: Tämä on syy vakuutus- ja rahoituspalveluihin.

Ylävirran edustajat, välittäjät , agentit ja suunnittelijat, jotka neuvovat asiakkaita tarjoamalla tuotteita, jotka on räätälöity heidän taloudelliseen ja perhetilanteeseensa auttaakseen heitä saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa tai saamaan virheettömän suojan kovassa tilanteessa. Alalla, tragedian kohtaamiseen siirtyvät vaateiden säätäjät , ottavat asioita omiin käsiinsä ja suorittavat tutkintonsa . Heidän takanaan tilaajat , jotka hallitsevat tilastoja , tutkivat tiedostoja ja toimivat resurssina kollegoilleen.

Kaiken ytimessä: asiakkaat. Perheet, yritykset, joogakoulut, ravintolat, festivaalit; ilmiömäinen monimuotoisuus . Mahdotonta kyllästyä!... [-]

Kanada Levis
Syyskuu 2019
French (Canada)
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cégep de Lévis-Lauzon

Teollisuuden kunnossapitoteknikolla on vain yksi tavoite: laite toimii parhaimmillaan. He työskentelevät tuotantoketjun alkuvaiheessa, eli he puuttuvat asioihin ongelmien ... [+]

Teollisuuden kunnossapitoteknikolla on vain yksi tavoite: laite toimii parhaimmillaan. He työskentelevät tuotantoketjun alkuvaiheessa, eli he puuttuvat asioihin estääkseen ongelmia asettamalla ylläpito- ja ohjausoppaita, auttamalla kouluttamaan muita työntekijöitä, he ovat arvokkaita varoja koulutuksen aikana. suunnittelu ja asennus ja etsivät aina mahdollisuuksia parantaa materiaalin suorituskykyä .

Tietenkin he voivat myös tarjota diagnostiikkaa taukojen tai rikkoo, koska ne ovat erittäin monipuolisia , mutta sen jälkeen he varmasti antaa neuvoja ja parannusstrategioita. Niiden monipuolisuus ei ole raja: hydraulinen, pneumaattinen, voitelu, automaatio, mekaniikka, sähkö, tietokoneet, robotiikka ... mikään ei ole heidän testiään!... [-]

Kanada Levis
Syyskuu 2019
French (Canada)
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi