Lue virallinen kuvaus

Tutkimus CES: ssä

CES: ssä tunnemme, että toisen kielen oppiminen edellyttää menestyksekkäästi enemmän kuin vain oppikirja ja luento. Aikuisten ESL-luokat ovat tavoitteellisia käyttäen kommunikoivaa lähestymistapaa kielten oppimiseen. Me rikastuttaa opiskelijoiden elämää reaalimaailman kielen ja kulttuurin mahdollisuuksia. Koulutamme oppilaita käyttämällä moderneja menetelmiä, jotka asettavat oppilaan ensin. Inspiroimme opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa ja laajentamaan näköalojaan.

Opi englantia Torontossa

Toronto on yksi Pohjois-Amerikan turvallisimmista kaupungeista, ja kaupunki on kaupunki, jossa ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Se on johdonmukaisesti äänestetty yhtenä parhaista paikoista elää ja käydä. Tämä johtuu suurelta osin siitä, miten Torontossa ihmiset juhlivat ja omaksuvat monimuotoisuuden. Se on erottuva maailmanluokan kaupunki, joka juhlii rakkautta ja kunnioitusta monista kulttuureista, jotka menestyvät täällä.

Sosiaaliset aktiviteetit

CES tarjoaa monia mahdollisuuksia kokea Toronton nähtävyyksiä ja ääniä. Tutustu suosituimpiin aktiviteetteihimme!

Toiminnan johtajat: Suurin osa toiminnastamme järjestää ja johtaa toimintojen koordinaattori, joka myös auttaa opiskelijoita, joilla on rutiininomainen elämä Torontossa. Lisäksi, lukuun ottamatta todellisten käytäntöjen ja tutkintojen opettamista omissa luokissaan, opettajat johtavat lisäkoulutoimintaa kahdesti kuukaudessa. Myös opiskelijaohjaajat osallistuvat hauskanpitoon ja auttavat opiskelijoita sopeutumaan Toronton elämään.

Toronton runsailla upeilla kaupunkinähtävyyksillä, upeilla arkkitehtuurilla, ihastuttavilla ravintoloilla ja vilkkaalla yöelämällä on paljon tarjottavaa vierailijoille missä tahansa budjetissa! On myös monia mielenkiintoisia aktiviteetteja ja kokemuksia, jotka on maksutonta.

Sijainti

Kanadan suurimmassa ja monipuolisimmassa kaupungissa sijaitseva Capital English Solutions on ensisijainen kohde innokkaille opiskelijoille sukeltamaan englantilaiseen kieleen ja kanadalaiseen kulttuuriin. Aikuisten ESL-luokat sijaitsevat kätevästi aivan Toronton keskustassa Yonge Streetissä ja Wellesley Street -kadulla. Löydät itsesi monien paikallisten kauppojen, kahviloiden, baarien, ravintoloiden ja erikoismyymälöiden ympäröimänä. Wellesley-metroasema on aivan nurkan takana ja vain lyhyen ajomatkan päästä tämän kauniin kaupungin keskustaan ​​ja Ontario-järvelle.

Mielipiteitä

"Yksi Toronton parhaista kouluista! Henkilökunta ja opiskelijat ovat niin ystävällisiä ja kaikki opettajat ovat erittäin kokeneita. Tulin Torontossa tietämättä mitään englantia, mutta kaikki ovat auttaneet minua parantamaan. Olen erittäin tyytyväinen CES: n valintaan. "

- Nadia, Meksiko

"Kun tulin CES: iin, olin risteyksessä elämässäni. Koulu auttaa kuitenkin parantamaan englantia, mutta kehitin myös henkilökohtaista elämääni. Tapasin paljon ihmisiä, jotka olivat ja tulevat olemaan suurta apua minulle ja olen ylpeä kasvuni kasvusta. "

- Serdar, Turkki

"Tein ystäviä ja puhuin useille eri maille CES: ssä, jotta voisin parantaa englannin kielen taitoa lyhyessä ajassa. Olen nauttinut oppitunnista erittäin paljon ja nyt olen varma englantilainen puhuja. Tämä oli minulle arvokas kokemus. "

- Kazuki, Japani

"Olen varma, että Torontossa paras ESL-koulu on CES! He antoivat minulle koulutusta, Toronton elämää ja itsenäisyyttä ja kehitystä. Koulun ohjaajat ovat hämmästyttäviä ja kaikki ovat niin ystävällisiä! "

- Jinpyo, Korea

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Capital English Solutions - Learn English in Toronto

CES Torontoin yleiset englanninkieliset kurssit on jäsennelty niin, että opit nopeasti siitä, miten soveltakaa oikeaa kielioppiasi kirjallisesti ja oikein sanontoja engla ... [+]

Englanti Oppitunnit: Yleiset englanninkieliset kurssit

CES Torontoin yleiset englanninkieliset kurssit on jäsennelty niin, että opit nopeasti siitä, miten soveltakaa oikeaa kielioppiasi kirjallisesti ja oikein sanontoja englanninkielisessä keskustelussa. Jokainen kurssi opetetaan luokassa, ja pienillä luokkakokoluilla sijaitsee kätevästi kampuksissamme, 1 minuutin kävelymatkan päässä Wellesley-metroasemalta.

Kun olet suorittanut alla olevat kurssit, sinulla on mahdollisuus jatkaa CES Toronton erikoistuneita englannin kursseja, jotka tarjoavat entistä syvällisempää englantilaista koulutusta.

Haluatko kokeilla sitä? Tarjoamme näyte luokkiin, joilla voit istua luokassa ja katsoa, ​​onko meidän lähestymistapa oikea vaihtoehto, jotta voit ottaa englantisi seuraavalle tasolle!... [-]

Kanada Toronto
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Edistyneemmille oppijoille CES Toronto tarjoaa akateemisia englannin kursseja kampuksissamme Toronton keskustassa. Monet oppilaat siirtyvät tälle tasolle yleisestä englan ... [+]

Akateeminen englannin kurssi - erikoistunut englanti

Edistyneemmille oppijoille CES Toronto tarjoaa akateemisia englannin kursseja kampuksissamme Toronton keskustassa. Monet oppilaat siirtyvät tälle tasolle yleisestä englannista tai tulevat parantamaan englantiaan ja valmistautumaan työpaikkaan.

Yritysenglanti

Ihanteellinen kurssi opiskelijoille, jotka haluavat parantaa viestintää englanninkielisissä liiketoimintaympäristöissä. Tämän kurssin opiskelijat oppivat liiketoiminnan sanastoa ja kieliä, tutkimus- ja esitystaitoja sekä globaaleja liiketoiminta-asioita. Opiskelijat myös valmistelevat aihekohtaisia ​​viikkohankkeita kuuntelu- / lukemateriaalin avulla, jotka on otettu eri asiaan liittyvistä lähteistä.... [-]

Kanada Toronto
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Ei vain CES Toronto tarjoaa ESL-luokkia aikuisille, tarjoamme myös Pathway ohjelmia opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumasta johonkin kumppaniemme kanadal ... [+]

ESL-luokat aikuisille: Pathway

Ei vain CES Toronto tarjoaa ESL-luokkia aikuisille, tarjoamme myös Pathway ohjelmia opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumasta johonkin kumppaniemme kanadalaiseen tai kansainväliseen korkeakouluun tai yliopistoon. Sisäänpääsy johonkin kumppanikouluistamme edellyttää CES General English Upper-Intermediate-tasojen menestystä.

CES on ylpeä kumppani:

Opiskelijoille, jotka haluavat edetä valmistelemaan korkeakoulutusta, suosittelemme yksi suosituimmista kursseistamme, College-Yliopiston valmennuskurssista.

CUPC: Korkeakoulujen ja yliopiston valmennuskurssit

Tämä intensiivikurssi, joka on tarjolla neljästä kahdeksaan viikkoon, pyrkii valmistamaan opiskelijat menestykseen englanninkielisessä toissijaisessa ympäristössä. Keskittymällä korkeakoulutason materiaaleihin toimitettaviin integroituihin akateemisiin taitoihin opiskelijat:... [-]

Kanada Toronto
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi