Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tutkimus CES: ssä

CES: ssä tunnemme, että toisen kielen oppiminen edellyttää menestyksekkäästi enemmän kuin vain oppikirja ja luento. Aikuisten ESL-luokat ovat tavoitteellisia käyttäen kommunikoivaa lähestymistapaa kielten oppimiseen. Me rikastuttaa opiskelijoiden elämää reaalimaailman kielen ja kulttuurin mahdollisuuksia. Koulutamme oppilaita käyttämällä moderneja menetelmiä, jotka asettavat oppilaan ensin. Inspiroimme opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa ja laajentamaan näköalojaan.

Opi englantia Torontossa

Toronto on yksi Pohjois-Amerikan turvallisimmista kaupungeista, ja kaupunki on kaupunki, jossa ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Se on johdonmukaisesti äänestetty yhtenä parhaista paikoista elää ja käydä. Tämä johtuu suurelta osin siitä, miten Torontossa ihmiset juhlivat ja omaksuvat monimuotoisuuden. Se on erottuva maailmanluokan kaupunki, joka juhlii rakkautta ja kunnioitusta monista kulttuureista, jotka menestyvät täällä.

Sosiaaliset aktiviteetit

CES tarjoaa monia mahdollisuuksia kokea Toronton nähtävyyksiä ja ääniä. Tutustu suosituimpiin aktiviteetteihimme!

Toiminnan johtajat: Suurin osa toiminnastamme järjestää ja johtaa toimintojen koordinaattori, joka myös auttaa opiskelijoita, joilla on rutiininomainen elämä Torontossa. Lisäksi, lukuun ottamatta todellisten käytäntöjen ja tutkintojen opettamista omissa luokissaan, opettajat johtavat lisäkoulutoimintaa kahdesti kuukaudessa. Myös opiskelijaohjaajat osallistuvat hauskanpitoon ja auttavat opiskelijoita sopeutumaan Toronton elämään.

Toronton runsailla upeilla kaupunkinähtävyyksillä, upeilla arkkitehtuurilla, ihastuttavilla ravintoloilla ja vilkkaalla yöelämällä on paljon tarjottavaa vierailijoille missä tahansa budjetissa! On myös monia mielenkiintoisia aktiviteetteja ja kokemuksia, jotka on maksutonta.

Sijainti

Kanadan suurimmassa ja monipuolisimmassa kaupungissa sijaitseva Capital English Solutions on ensisijainen kohde innokkaille opiskelijoille sukeltamaan englantilaiseen kieleen ja kanadalaiseen kulttuuriin. Aikuisten ESL-luokat sijaitsevat kätevästi aivan Toronton keskustassa Yonge Streetissä ja Wellesley Street -kadulla. Löydät itsesi monien paikallisten kauppojen, kahviloiden, baarien, ravintoloiden ja erikoismyymälöiden ympäröimänä. Wellesley-metroasema on aivan nurkan takana ja vain lyhyen ajomatkan päästä tämän kauniin kaupungin keskustaan ​​ja Ontario-järvelle.

Mielipiteitä

"Yksi Toronton parhaista kouluista! Henkilökunta ja opiskelijat ovat niin ystävällisiä ja kaikki opettajat ovat erittäin kokeneita. Tulin Torontossa tietämättä mitään englantia, mutta kaikki ovat auttaneet minua parantamaan. Olen erittäin tyytyväinen CES: n valintaan. "

- Nadia, Meksiko

"Kun tulin CES: iin, olin risteyksessä elämässäni. Koulu auttaa kuitenkin parantamaan englantia, mutta kehitin myös henkilökohtaista elämääni. Tapasin paljon ihmisiä, jotka olivat ja tulevat olemaan suurta apua minulle ja olen ylpeä kasvuni kasvusta. "

- Serdar, Turkki

"Tein ystäviä ja puhuin useille eri maille CES: ssä, jotta voisin parantaa englannin kielen taitoa lyhyessä ajassa. Olen nauttinut oppitunnista erittäin paljon ja nyt olen varma englantilainen puhuja. Tämä oli minulle arvokas kokemus. "

- Kazuki, Japani

"Olen varma, että Torontossa paras ESL-koulu on CES! He antoivat minulle koulutusta, Toronton elämää ja itsenäisyyttä ja kehitystä. Koulun ohjaajat ovat hämmästyttäviä ja kaikki ovat niin ystävällisiä! "

- Jinpyo, Korea

Sijainnit

Toronto

Osoite
543 Yonge Street, Second Floor
M4Y 1Y5 Toronto, Ontario, Kanada