Canadian College of English Language

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Canadian College sijaitsee Vancouverin keskustan keskustassa Alberni-kadulla korkealuokkaisten kauppiaiden, huippuravintoloiden ja kuuluisien hotellien rinnalla. Kampuksellamme on 28 luokkahuonetta, eh! ravintola, toimistot ja aurinkoinen kattopatio. Meillä on myös kampuksen ulkopuolella oleva opiskelija-asunto kävelyetäisyydellä.

Rakennus

Luokkahuoneet sijaitsevat 2., 3. ja 4. kerroksessa, toimistojen 4. kerroksessa ja suuren kattopuutarhan 5. kerroksessa.

luokkahuoneet

Nykyaikaiset luokkahuoneemme, joissa kaikissa on nopea internetyhteys, voimalaitokset opiskelijoiden laitteille ja teräväpiirtonäyttö, on suunniteltu helpottamaan opiskelijakeskeistä oppimista.

eh! Ravintola

Hyvällä ruoalla ja ystävällisellä ilmapiirillä, Eh! on täydellinen paikka syödä, juoda ja seurustella tunnin jälkeen. Eh! tarjoaa alennettuja ateriasuunnitelmia opiskelijoille ja isännöi myös ilmaisen keskustelukerran joka viikko.

Toimistot

Neljännessä kerroksessa, suuren avoimen toimiston, vieraanvarainen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua loman aikana.

Katolla oleva patio

Kattopatio on loistava ulkotila, jossa opiskelijat voivat syödä lounasta ja osallistua useisiin aktiviteetteihin, kuten kesän grillausmahdollisuudet, pingispöytä, jooga- ja tanssitunnit.

Opiskelija-asunto

Vancouverin keskustassa sijaitseva opiskelija-asunto on korttelin päässä Stanley Parkista, lähellä monia kohtuuhintaisia ravintoloita ja baareja sekä lyhyen kävelymatkan päässä Canadian Collegesta.

Sijainnit

Vancouver

Osoite
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin