Canadian College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vancouverin keskustassa sijaitseva CCEL sijaitsee Alberni-kadulla, huippumuusikoiden, parhaiden ravintoloiden ja kuuluisten hotellien rinnalla. Kampuksemme sisältää luokkahuoneita, eh! ravintola, toimistot ja aurinkoinen kattoterassi. Meillä on myös off-campus opiskelija asuinpaikka kävelyetäisyydellä.

Rakennus

Luokkahuoneet sijaitsevat 2., 3. ja 4. kerroksessa, jossa toimistot 4. kerroksessa ja suuri kattopuutarha 5. kerroksessa.

luokkahuoneet

Modernit luokkahuoneemme, joissa kaikissa on nopea internetyhteys, oppilaiden laitteiden voimalaitokset ja teräväpiirtotelevisio, on suunniteltu helpottamaan opiskelijakeskeistä oppimista.

EH! Ravintola

Hyvää ruokaa ja ystävällistä ilmapiiriä, Eh! on täydellinen paikka syödä, juoda ja seurustella luokan jälkeen. Eh! tarjoaa alennusta aterian suunnitelmia opiskelijoille ja myös isännöi vapaa keskustelupeli joka viikko.

Toimistot

Neljännessä kerroksessa meidän suuressa avoimen konseptin toimistossa on tervetulleita henkilökunta, joka auttaa sinua loman aikana.

Kattoterassi

Kattopuutarha on loistava ulkotila, jossa opiskelijat voivat syödä lounasta ja osallistua useisiin toimintoihin, kuten kesäpihan, pingpongin, joogan ja tanssitunteja.

Student Residence

Vancouverin keskustassa opiskelija asuinpaikka on korttelin päässä Stanley Parkista, lähellä monia kohtuuhintaisia ​​ravintoloita ja baareja ja lyhyen kävelymatkan päässä CCEL: stä.

Sijainnit

Vancouver

Osoite
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, Brittiläinen Kolumbia, Kanada