CampusCanada

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Orientaatio ohjelma International Students

CampusCanada tarjoaa saapuvan opiskelijoille johdatus Kanadan ja pohjan akateemisen menestystä kanadalainen yliopistossa tai korkeakoulussa. Tämä integroitu verkossa ja kampuksella kurssi ohjelma tarjoaa monitieteinen opetussuunnitelma keskittyy ymmärtämiseen Kanadan kulttuuri ja yhteiskunta, sopeuduttava uuteen ympäristöön, ja kehittää taitoja, jotka johtavat akateemista menestystä;

Pääsy räätälöityjä työkaluja suunniteltu tukemaan kansainvälisiä opiskelijoita (esim koulunkäyntiavustuss, kirjasto resurssit, kielikoulutusta, uraohjausta); Käytännön "miten" neuvoja päivittäiseen asuu Kanada (turvallisuus, pankki-, kuljetus jne) Fast ystävyyssuhteita rakennettu ohjelman laajaan verkottumiseen ja sosiaaliseen toimintaan. Tärkeintä on, CampusCanada tarjoaa kansainvälisten opiskelijoiden kanssa kilpailuedun saavuttamisessa menestystä akateemista pyrkimyksiä Kanadassa varmistamalla, että he ovat valmiita toteuttamaan mahdollisimman pitkälle heidän yliopistossa tai korkeakoulussa kokemus.

The Capital Advantage

Ottawa on Kanadan neljänneksi suurin kaupunki ja maan poliittinen ja teknologinen keskus. Kaupunki on kaunis ja puhdas, on korkea elintaso, ja on tunnustettu sen monet kansalliset museot, galleriat, puistot ja esittävän taiteen keskukset. Ottawa on yksi turvallisimmista kaupungeista Kanadassa. Ihmiset Ottawa ovat korkeasti koulutettuja, joissa yli puolet väestöstä, joka yliopistossa tai korkeakoulussa astetta ja korkein asukasta kohden pitoisuus insinöörejä, tutkijoita ja tohtoreita Kanadassa. Carleton University, isäntä CampusCanada, On korkealle rankattu kattava yliopisto sijaitsee Ottawa.

Vuodesta 1-13 08, 2016, saat mahdollisuuden kokea Kanadan pääkaupunki aikana kaunein aika vuodesta. Summers Ottawassa on runsas joukko kuuma ja aurinkoinen päivä ja keskilämpötila on 26 ° C (80 ° F). Tänä aikana löydät monia toimintoja musiikin, ulkona, museo, taide, ja kulttuurin ystäville. Kaupunki on vilkas ja hyvä kohde johdatus Kanada.

Ottawa sijaitsee Kaakkois maan vieressä Gatineau, Quebec joka muodostaa maan National Capital Region. Palvelee suuret lentoyhtiöt, VIA rautatie, ja greyhound linja, voit vierailla muissa suurissa kaupungeissa kuten Montreal, Toronto ja Quebec melko helposti.

Miksi liittyä CampusCanada

Sopeutuminen yliopistossa tai opiskelijaelämään vieraassa maassa voi olla ylivoimainen haaste. CampusCanada tarjoaa "pehmeä lasku" kansainvälisille opiskelijoille tarjoten hauskaa, yhteistyöhön ja vuorovaikutteinen tilaisuus kokea kampuksen elämään ja löytää Kanadan aivan maan pääkaupungista. Liittymissyitä CampusCanada:

Luottaa ensimmäinen päivä luokkia. Me opastavat mitä resursseja sinun täytyy selata tahansa Kanadan yliopistossa tai korkeakoulussa. Tutustu Kanadan pääkaupunki. Ottawa on tunnettu monien kansallisten museot, galleriat, puistot ja esittävän taiteen keskukset. Hanki mukava kanadalainen luokkahuoneessa. Tutustu Kanadan opetustyyli ja akateeminen rakenne. Elää kampuksella. Kahden viikon voit hallita opiskelijoiden elämää ja elävä järjestelyt kampuksella oleskelua. Ymmärtää Kanadan kulttuuriin quirks. Tutustu Kanadan ainutlaatuinen tullin ja tottumukset. Tee uusia ystäviä. Sinulta tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita, jotka ovat uusia Kanadaan. Kuvittele, voit olla ystävä jokaisessa maakunnassa loppuun mennessä ohjelman!

Palkkiot

Ohjelma maksu CAD $ 4,500 (+ HST) sisältää:

Kanada 101: verkkokurssin käyttöön kansainvälisiä opiskelijoita Kanadaan; Campus 101: kymmenen päivän interaktiivinen ohjelmointi kampuksella ja koko Ottawa ja kansallisten pääkaupunkiseutu; Instruction pätevän Carleton yliopiston tiedekunnan perehtynyttä Kanadan Studies; Asuminen kampuksella Carleton yliopistolle 01-13 08; Aamiainen, lounas ja päivällinen, jonka Fresh Food Company Pääsy monenlaisia ​​akateemisia ja virkistysmahdollisuudet; Off-kampus retkiä kansallisten instituutioiden sekä urheilun, kulttuurin ja ulkoilualueiden sivustot

Kuinka rekisteröityä

Voit rekisteröityä CampusCanada täyttämällä ilmoittautumislomake osoitteessa https://forms.carleton.ca/globalacademy/CampusCanada/ Nyt on yhteystietosi, tietoa yliopistossa tai korkeakoulussa sinut on hyväksytty, ja Englanti kielen testin tulokset. Emme vaadi teitä toimittamaan kaikki asiakirjat tässä vaiheessa.

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen, sinun ohjataan turvattu kolmannen osapuolen sivustoon, jossa voit suorittaa maksun. Kun maksu on käsitelty, olet rekisteröitynyt CampusCanada.

Sijainnit

Ottawa

Global Academy (Carleton University)

Osoite
1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Kanada
Puhelin
+1 613-520-2600