Camber College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

camber College on yksi Kanadan kaikkein innovatiivisia ja dynaamisia kielikeskukset. Perustettiin vuonna 2003, Camber College on tarjota opiskelijoille laadukkaita Englanti kielikoulutusta 12 vuotta.

Camber College, opetamme Englanti monin eri tavoin, koska me tiedämme, että kaikki opiskelijat ovat ainutlaatuisia, oppia eri tavalla ja eri tavoitteet. Ainutlaatuinen ohjelmat, sekä sisään ja ulos luokkahuoneessa, maksimoida opiskelijan koulutus seikkailu.

Vuosien kokemus on opettanut meille, että optimaalinen oppiminen tapahtuu, kun opiskelijat tietävät, että niiden arvot ja mielipiteitä oikeastaan ​​väliä, ja että ne eivät ole vain yksi numero luokan luettelosta.

Joka päivä me opettaa sinulle käytännön viestintätaidot paljon yksityiskohtaista palautetta opettaja, joten olet enemmän luottavaisesti valmiita hallita ja valvoa tosielämän tilanteisiin, jotka haastavat sinut.

Miksi meille On olemassa monia erilaisia ​​tapoja oppia Englanti, mutta uskomme vahvasti ei ole parempaa tapaa kuin oppimisen face-to-face. Me uskomme, että paras tapa on ympäröidä it- sen alkuperäisen kulttuurin ja ihmisiä.

Meillä on 12 vuoden kokemus opetuksen Englanti ja että opiskelijoille maailmanluokan opetuksen.

Me juhlia kaikissa kulttuureissa ja oppia monimuotoisuudesta. Löydämme tapoja kommunikoida kulttuuriperintömme. Olemme avoimia, heijastava ja välittämistä kaikissa kulttuureissa. Innovatiivinen luokat ja ystävällinen, perhe ilmapiiri.

Camber College Sosiaalinen aktiivisuus ohjelma: osallistumaan toimintaan järjestämiin ohjelmiin voimme parantaa Englanti luokkahuoneen ulkopuolella ympäristöön. Kattava ja tehokas tutkimus valmistelu ohjelmia.

Kaikki Camber College opettajat ovat korkeasti koulutettuja, kokeneita ja sertifioitu opettaa Englanti toisena kielenä (ESL).

Camber College tarjoaa täyden palvelun, laadukkaat loma ohjelman nouto lentokentältä saatavilla pyynnöstä.

Powell River leuto länsirannikolla ilmasto. Se on harvoin liian kuuma tai liian kylmä. Lumi on erittäin harvinaista.

camber College on akkreditoitu ja sidoksissa kaikilla tasoilla ja aloilla. Seuraavassa tunnistaa Camber College sen korkean alan standardeja.

Sijainnit

Powell-joki

Osoite
4750 Joyce Avenue, Powell River British Columbia PC: V8A 3B6 Canada

Powell-joki, Brittiläinen Kolumbia, Kanada