Lue virallinen kuvaus

Onko parempi tapa oppia kieltä kuin elää? BLI ei usko niin. Siksi kaikki englanninkieliset ja ranskalaiset kurssimme on suunniteltu vastaamaan opiskelijoiden tarpeita ja etuja, ja ne perustuvat dynaamiseen ja kommunikoivaan lähestymistapaan, joka ei ainoastaan ​​auta opiskelijoille kielen taitoa vaan myös antaa heille työkaluja menestyä globaalilla tasolla. BLI tekee kielellistä tietoa, joka liittyy elämääsi erilaisiin hyödyllisiin näkökohtiin kuin mielikuvituksesi. Laajentamalla vaihtoehtoja ja maksimoimalla menestys on se, mitä BLI: n tavoitteena on.

BLI vie kielenopiskeluprosessin oppituntien ulkopuolelle tarjoamalla opiskelijoille laajan valikoiman hauskoja ja mielenkiintoisia aktiviteetteja ja laadukasta Homestay-ohjelmaa, jonka avulla oppilaat voivat oppimiskokemuksensa saavuttaa toiselle tasolle oppimalla todellisessa maailmassa. Toinen BLI-oppimiskokemuksen osa on räätälöinti ja ohjelmien räätälöinti, jotka auttavat oppilaita ymmärtämään henkilökohtaisia ​​etujaan, ystävällisessä ympäristössä ja mahdollisuuden osallistua muiden BLI-opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa.

Yli kolmekymmentäkuusi vuotta olemme auttaneet tuhansia opiskelijoita eri puolilta maailmaa täyttämään unelmansa ja tulemaan globaaleiksi kansalaisiksi. Jokainen meistä, BLI-kouluttajat, ylläpitäjät ja koordinaattorit odottavat sinua tervetulleeksi jossakin koulukunnassamme ja olla teidän puolellanne tässä upeassa elämänkokemuksessa: "oppimalla kieltä ulkomailla".

 • 40 vuoden kokemus
 • Koulutuksen huippuosaaminen
 • Yksittäisen opiskelijan huomio
 • Henkilökohtaiset ohjelmat
 • Huippuopetussuunnitelma
 • Laaja valikoima ohjelmia
 • Joustavat aloituspäivät
 • Taattu menestys
 • Pienet luokat
 • monimuotoisuus
 • Hyväksytyt opettajat
 • Jännittävä toimintaohjelma
 • Kaksi paikkaa Kanadassa
 • BLIlinguaaliset ohjelmat

BLI HISTORIA

Tyytyväisiä opiskelijoita vuodesta 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) avasi ensimmäisen kielikoulunsa vuonna 1976 Montrealissa Quebecissä. Sen tavoitteena oli tarjota liiketoiminnan koulutusta ylimmille johtajille ja järjestelmänvalvojille useilla toimialoilla ja osaamisalueilla. Pian sen jälkeen BLI alkoi toivottaa opiskelijoita ympäri maailmaa osallistumaan ranskalaisiin ja englantilaisiin upotusohjelmiinsa.

Sen jälkeen, kun se oli tunnettu yritys, joka edustaa osaamista, innovaatiota ja esimerkillistä asiakaspalvelua, koulu vastasi myöhemmin kielipalvelujen kasvavaan kysyntään ja alkoi tarjota laadukkaita käännöspalvelujaan paikallisille ja kansainvälisille yrityksille sen valtioneuvoston akkreditoiduista toimistoista .

Erityinen ja intohimoinen opetushenkilöstö sekä ystävällinen ja myönteinen ilmapiiri ovat BLI: n allekirjoitus, joka on onnistunut hankkimaan toisen kampuksen Quebecin pääkaupungissa.

Quebec Cityn kampuksemme avaa tien ranskalaisille opiskelijoille.

Sittemmin BLI on päivittänyt metodologiaansa vastaamaan opiskelijoiden muuttuviin tarpeisiin ja etuihin. Nykyään BLI on yksi maailman tunnetuimmista kielikouluista ja tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia, jotka on räätälöity eri kulttuureista ja taustoista tuleville opiskelijoille.

Yrityspalvelujen alalla BLI ei ainoastaan ​​tarjoa räätälöityä kielikoulutusta, vaan tarjoaa myös kielipalveluja, kuten kääntämistä, arviointeja, työpajoja jne. Yritysasiakkaitamme ovat monikansalliset yritykset kuten Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec jne.

BLI MONTREAL

Ihanteellinen paikka oppia kaksi kieltä samanaikaisesti

Montreal on St. Lawrence -joella sijaitseva saari, joka on täynnä kontrasteja ja omaperäisyyttä, kaupunki, jossa Vanhan mantereen viehätys leviää Pohjois-Amerikan hienostuneisuuteen. Montreal on monikulttuurinen kaupunki, jossa eri taustoista elävät ihmiset elävät harmoniassa.

Kaupunki, jossa ranskalaiset ja englantilaiset kulttuurit kohtaavat, on ihanteellinen paikka oppia molempia kieliä.

BLI Montreal sijaitsee vanhan Montrealin sydämessä, joka on täynnä elämää, lähellä kaikkia Montrealin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Hotelli sijaitsee kätevästi vain kahden minuutin päässä Place-d'Armes-metroasemalta, joka sijaitsee kuuluisan Notre-Dame-basilikan lähellä. Nykyaikaiset tilat tarjoavat opiskelijoille mukavan ja miellyttävän ilmapiirin, joka tekee oppimisen edistyksestä erittäin hauskan ja hauskan.

BLI on kielikoulu, jolla on yli 40 vuoden kokemus kielikoulutusteollisuudesta ja erittäin onnistuneita akateemisia ja yleisiä upotusohjelmia kaikilla tasoilla.

Käytämme dynaamista ja kommunikoivaa lähestymistapaa, joka ei ainoastaan ​​auta opiskelijoille kielen taitoa vaan myös antaa heille työkaluja menestyä globaalilla tasolla.

BLI QUEBEC

ERIKOISKOHTAINEN KULTTUURI

Quebec on kaunis kanadalainen perintökaupunki. Ranskankielisen kulttuurin sydän Pohjois-Amerikassa. Uusi Eurooppa uudella mantereella. Quebec City sijaitsee St-Lawrence-joen majesteettisilla pankeilla, ja se on yksi maailman kauneimmista kaupungeista.

Kanadan suurin ranskalainen kaupunki ja Quebecin provinssin pääkaupunki Québec City on paikka, jossa voit uppoutua ranskankieliseen nautiskeluun ja nauttia kaikesta, mitä Quebec voi tarjota, valaiden katselusta Tadoussacissa viininmaisteluun itäisissä kaupungeissa .

Quebec City sijaitsee Quebecin keskustassa, ja se sijaitsee 2 korttelin päässä modernista rakennuksesta. Hotelli sijaitsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja kävelymatkan päässä kaikista mukavuuksista ja matkailukohteista.

BLI Quebec ei vain tarjoa todellista upotusympäristöä oppimaan ranskaa, vaan myös järjestää erilaisia ​​toimintoja, joiden avulla oppilaat voivat tutustua kaupunkiin ja omaksua ainutlaatuisen ranskalaisen kanadalaisen kulttuurin!

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

BLI Language Schools

BLI-oppiminen on kokemusta, joka ylittää luokkahuoneen. Olet osa monikulttuurisia luokkia, jotka opettavat päteviä opettajia, jotka tekevät oppimisesi hauska, mielenkiint ... [+]

OppiaBLI-oppiminen on kokemusta, joka ylittää luokkahuoneen. Olet osa monikulttuurisia luokkia, jotka opettavat päteviä opettajia, jotka tekevät oppimisesi hauska, mielenkiintoinen ja vuorovaikutteinen.Luokat eivät ole koskaan samat! Luokkien aiheet valitaan huolella pitämään sinut mukana ja motivoituneita.Ohjelman loppuun mennessä sinulla on enemmän luottamusta kielitaidoihin ja saavutettu tavoitteesi hauskalla ja vuorovaikutteisella tavalla.ElääAsuminen kaupungissa, jossa oppimasi kieli on puhuttu, antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella englantia tai ranskaa todellisissa elämäntilanteissa. Voit hyötyä todellisesta upottamisesta olemalla alttiina luonnolliselle kielelle, kuuntelemalla todellisia ihmisiä ja liittymällä ranskan ja englannin kulttuuriin Kanadassa.Anna kielitaitoasi kasvaa luokkahuoneesi ulkopuolella, kun sopeutat elämään yhdessä Pohjois-Amerikan turvallisimmista, edullisimmista ja kauneimmista kaupungeista. Historian, kulttuurin ja ystävällisten ihmisten ympärilläsi, et koskaan oppia yhtä nopeasti ja tehokkaasti kuin ympärilläsi näillä elementeillä.NauttiaYhdistä muiden opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa, tulet tekemään uskomattomia ystäviä ja oppimaan monista muista kulttuureista harjoitellessasi englantia tai ranskaa yhdessä.Toimintaohjelma varmistaa, että luomme muistoja, joita vaalia koko elämäsi ajan, kun sitoudut ja opit yhdessä rennossa ja hauskassa ympäristössä.Kielikurssit eivät ole koskaan olleet miellyttävämpiä!TutustuSaat elää kieltäsi, jota opit uskomaton toimintaohjelmamme avulla, jonka avulla voit tutustua kahteen kauneimmista Kanadan kaupungeista ja tutustua sinne ja harjoitella englantia tai ranskaa luokkatovereidesi ja aktiviteettijohtajien kanssa luokkahuoneen ulkopuolella todellisissa elämäntilanteissa.Sinun on aina oltava kiireinen, kun toimintaohjelma on täynnä mielenkiintoisia ja mielenkiintoisia aktiviteetteja ja retkiä.Elämällä kesän täynnä hämmästyttäviä aktiviteetteja viikon aikana ja viikonloppuisin vietetyn jännittävän New Yorkin tai valaiden katseluun kauniissa Tadoussacissa BLI: ssa elät oppimisen ja rakkauden oppimiseen.... [-]
Kanada Montreal Quebecin kaupunki
Request Info
Englanti,Ranskalainen
Full-time
2 - 6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

BLI Language Schools

BLI-oppiminen on kokemusta, joka ylittää luokkahuoneen. Olet osa monikulttuurisia luokkia, jotka opettavat päteviä opettajia, jotka tekevät oppimisesi hauska, mielenkiint ... [+]

OppiaBLI-oppiminen on kokemusta, joka ylittää luokkahuoneen. Olet osa monikulttuurisia luokkia, jotka opettavat päteviä opettajia, jotka tekevät oppimisesi hauska, mielenkiintoinen ja vuorovaikutteinen.Luokat eivät ole koskaan samat! Luokkien aiheet valitaan huolella pitämään sinut mukana ja motivoituneita.Ohjelman loppuun mennessä sinulla on enemmän luottamusta kielitaidoihin ja saavutettu tavoitteesi hauskalla ja vuorovaikutteisella tavalla.ElääAsuminen kaupungissa, jossa oppimasi kieli on puhuttu, antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella englantia tai ranskaa todellisissa elämäntilanteissa. Voit hyötyä todellisesta upottamisesta olemalla alttiina luonnolliselle kielelle, kuuntelemalla todellisia ihmisiä ja liittymällä ranskan ja englannin kulttuuriin Kanadassa.Anna kielitaitoasi kasvaa luokkahuoneesi ulkopuolella, kun sopeutat elämään yhdessä Pohjois-Amerikan turvallisimmista, edullisimmista ja kauneimmista kaupungeista. Historian, kulttuurin ja ystävällisten ihmisten ympärilläsi, et koskaan oppia yhtä nopeasti ja tehokkaasti kuin ympärilläsi näillä elementeillä.NauttiaYhdistä muiden opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa, tulet tekemään uskomattomia ystäviä ja oppimaan monista muista kulttuureista harjoitellessasi englantia tai ranskaa yhdessä.Toimintaohjelma varmistaa, että luomme muistoja, joita vaalia koko elämäsi ajan, kun sitoudut ja opit yhdessä rennossa ja hauskassa ympäristössä.Kielikurssit eivät ole koskaan olleet miellyttävämpiä!TutustuSaat elää kieltäsi, jota opit uskomaton toimintaohjelmamme avulla, jonka avulla voit tutustua kahteen kauneimmista Kanadan kaupungeista ja tutustua sinne ja harjoitella englantia tai ranskaa luokkatovereidesi ja aktiviteettijohtajien kanssa luokkahuoneen ulkopuolella todellisissa elämäntilanteissa.Sinun on aina oltava kiireinen, kun toimintaohjelma on täynnä mielenkiintoisia ja mielenkiintoisia aktiviteetteja ja retkiä.Nauti talviaktiviteeteistä, kuten luistelusta ja talviuristeista viikon aikana ja viikonloppuisin, joka on kierros Torontossa tai hiihtäen kauniilla vuorilla, BLI: ssa elää oppimisen ja rakkauden oppimisessa.... [-]
Kanada Montreal Quebecin kaupunki
Request Info
Englanti,Ranskalainen
Full-time
2 - 6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
BLI Language Schools

Opiskelijoille, jotka haluavat oppia kieltensa seuraavalle tasolle, tämä vaihtoehto perustuu päivittäisiin taitoihin ja kielikeskusteluun, jossa on mahdollisuus kehittyä ... [+]

BLI-yleiskurssit on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa tarkkuutta ja sujuvuutta kommunikoinnissa englanniksi. Haluatko oppia englantia työhön, matkailuun, kouluun tai pelkästään iloksi, BLI auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne.

BLI tarjoaa laajan valikoiman kieliohjelmia jokaisen oppijan tarpeisiin. Laaja valikoima aikatauluja ja ohjelmia voimme viedä sinut perusviestinnästä korkeaan akateemiseen osaamiseen harjoittamalla ja dynaamisella kokemuksella, jonka saavat kokeneet opettajat ymmärtävät motiivisi ja tavoitteesi.

intensiivinen

30 oppituntia viikossa

Opiskelijoille, jotka haluavat oppia kieltensa seuraavalle tasolle, tämä vaihtoehto perustuu päivittäisiin taitoihin ja kielikeskusteluun, jossa on mahdollisuus kehittyä tietyillä aloilla. Task-pohjaisen oppimisen ja perinteisten taitojen yhdistelmän avulla olet osa luokkaa, jolla on tietty päämäärä, jossa kaikki kielten käyttöalueet aktivoidaan luonnollisesti ja tehokkaasti.... [-]

Kanada Montreal
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
BLI Language Schools

Opiskelijoille, jotka haluavat oppia kieltensa seuraavalle tasolle, tämä vaihtoehto perustuu päivittäisiin taitoihin ja kielikeskusteluun, jossa on mahdollisuus kehittyä ... [+]

BLI-yleiset ranskalaiset kurssit on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa tarkkuuttaan ja sujuvuuttaan ranskaksi. Haluatko oppia ranskaksi töistä, matkoista, koulusta tai vain mielihyvää, BLI auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne.

BLI tarjoaa laajan valikoiman eri kieliversioita, jotka sopivat jokaisen oppijan tarpeisiin. Laajan aikataulun ja ohjelmien avulla voimme viedä sinut perusviestinnästä edistyneeseen akateemiseen osaamiseen harjoittamalla ja dynaamisella opetuksella, jonka toimittavat kokeneet opettajat, jotka ymmärtävät motiivisi ja tavoitteita.

intensiivinen

30 oppituntia viikossa

Opiskelijoille, jotka haluavat oppia kieltensa seuraavalle tasolle, tämä vaihtoehto perustuu päivittäisiin taitoihin ja kielikeskusteluun, jossa on mahdollisuus kehittyä tietyillä aloilla. Task-pohjaisen oppimisen ja perinteisten taitojen yhdistelmän avulla olet osa luokkaa, jolla on tietty päämäärä, jossa kaikki kielten käyttöalueet aktivoidaan luonnollisesti ja tehokkaasti.... [-]

Kanada Montreal Quebecin kaupunki
Avoin ilmoittautuminen
Ranskalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
BLI Language Schools

Sen lisäksi, että kattaisit neljä osaamista (lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuuntelu), kielioppi ja sanasto opiskelijakeskeisessä ja kommunikoivassa ympäristössä ... [+]

BLI-yleiskurssit on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa tarkkuutta ja sujuvuutta kommunikoinnissa englanniksi. Haluatko oppia englantia työhön, matkailuun, kouluun tai pelkästään iloksi, BLI auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne.

BLI tarjoaa laajan valikoiman eri kieliversioita, jotka sopivat jokaisen oppijan tarpeisiin. Laajan aikataulun ja ohjelmien avulla voimme viedä sinut perusviestinnästä edistyneeseen akateemiseen osaamiseen harjoittamalla ja dynaamisella opetuksella, jonka toimittavat kokeneet opettajat, jotka ymmärtävät motiivisi ja tavoitteita.

Täysaikainen

24 oppituntia viikossa

Sen lisäksi, että kattaisit neljä osaamista (lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuuntelu), kielioppi ja sanasto opiskelijakeskeisessä ja kommunikoivassa ympäristössä, sinulla on mahdollisuus kehittää sekä sujuvuutta että tarkkuutta päivittäisten työpajojen avulla, jotka on suunniteltu vahvistamaan ja käyttämään kielen, jota tutkit aamulla.... [-]

Kanada Montreal
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
BLI Language Schools

Sen lisäksi, että kattaisit neljä osaamista (lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuuntelu), kielioppi ja sanasto opiskelijakeskeisessä ja kommunikoivassa ympäristössä ... [+]

BLI-yleiset ranskalaiset kurssit on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa tarkkuuttaan ja sujuvuuttaan ranskaksi. Haluatko oppia ranskaksi töistä, matkoista, koulusta tai vain mielihyvää, BLI auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne.

BLI tarjoaa laajan valikoiman eri kieliversioita, jotka sopivat jokaisen oppijan tarpeisiin. Laajan aikataulun ja ohjelmien avulla voimme viedä sinut perusviestinnästä edistyneeseen akateemiseen osaamiseen harjoittamalla ja dynaamisella opetuksella, jonka toimittavat kokeneet opettajat, jotka ymmärtävät motiivisi ja tavoitteita.

Täysaikainen

24 oppituntia viikossa

Sen lisäksi, että kattaisit neljä osaamista (lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuuntelu), kielioppi ja sanasto opiskelijakeskeisessä ja kommunikoivassa ympäristössä, sinulla on mahdollisuus kehittää sekä sujuvuutta että tarkkuutta päivittäisten työpajojen avulla, jotka on suunniteltu vahvistamaan ja käyttämään kielen, jota tutkit aamulla.... [-]

Kanada Montreal Quebecin kaupunki
Avoin ilmoittautuminen
Ranskalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi