BLI Language Schools

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Onko parempi tapa oppia kieltä kuin elää? BLI ei usko niin. Siksi kaikki englanninkieliset ja ranskalaiset kurssimme on suunniteltu vastaamaan opiskelijoiden tarpeita ja etuja, ja ne perustuvat dynaamiseen ja kommunikoivaan lähestymistapaan, joka ei ainoastaan ​​auta opiskelijoille kielen taitoa vaan myös antaa heille työkaluja menestyä globaalilla tasolla. BLI tekee kielellistä tietoa, joka liittyy elämääsi erilaisiin hyödyllisiin näkökohtiin kuin mielikuvituksesi. Laajentamalla vaihtoehtoja ja maksimoimalla menestys on se, mitä BLI: n tavoitteena on.

BLI vie kielenopiskeluprosessin oppituntien ulkopuolelle tarjoamalla opiskelijoille laajan valikoiman hauskoja ja mielenkiintoisia aktiviteetteja ja laadukasta Homestay-ohjelmaa, jonka avulla oppilaat voivat oppimiskokemuksensa saavuttaa toiselle tasolle oppimalla todellisessa maailmassa. Toinen BLI-oppimiskokemuksen osa on räätälöinti ja ohjelmien räätälöinti, jotka auttavat oppilaita ymmärtämään henkilökohtaisia ​​etujaan, ystävällisessä ympäristössä ja mahdollisuuden osallistua muiden BLI-opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa.

Yli kolmekymmentäkuusi vuotta olemme auttaneet tuhansia opiskelijoita eri puolilta maailmaa täyttämään unelmansa ja tulemaan globaaleiksi kansalaisiksi. Jokainen meistä, BLI-kouluttajat, ylläpitäjät ja koordinaattorit odottavat sinua tervetulleeksi jossakin koulukunnassamme ja olla teidän puolellanne tässä upeassa elämänkokemuksessa: "oppimalla kieltä ulkomailla".

 • 40 vuoden kokemus
 • Koulutuksen huippuosaaminen
 • Yksittäisen opiskelijan huomio
 • Henkilökohtaiset ohjelmat
 • Huippuopetussuunnitelma
 • Laaja valikoima ohjelmia
 • Joustavat aloituspäivät
 • Taattu menestys
 • Pienet luokat
 • monimuotoisuus
 • Hyväksytyt opettajat
 • Jännittävä toimintaohjelma
 • Kaksi paikkaa Kanadassa
 • BLIlinguaaliset ohjelmat

BLI HISTORIA

Tyytyväisiä opiskelijoita vuodesta 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) avasi ensimmäisen kielikoulunsa vuonna 1976 Montrealissa Quebecissä. Sen tavoitteena oli tarjota liiketoiminnan koulutusta ylimmille johtajille ja järjestelmänvalvojille useilla toimialoilla ja osaamisalueilla. Pian sen jälkeen BLI alkoi toivottaa opiskelijoita ympäri maailmaa osallistumaan ranskalaisiin ja englantilaisiin upotusohjelmiinsa.

Sen jälkeen, kun se oli tunnettu yritys, joka edustaa osaamista, innovaatiota ja esimerkillistä asiakaspalvelua, koulu vastasi myöhemmin kielipalvelujen kasvavaan kysyntään ja alkoi tarjota laadukkaita käännöspalvelujaan paikallisille ja kansainvälisille yrityksille sen valtioneuvoston akkreditoiduista toimistoista .

Erityinen ja intohimoinen opetushenkilöstö sekä ystävällinen ja myönteinen ilmapiiri ovat BLI: n allekirjoitus, joka on onnistunut hankkimaan toisen kampuksen Quebecin pääkaupungissa.

Quebec Cityn kampuksemme avaa tien ranskalaisille opiskelijoille.

Sittemmin BLI on päivittänyt metodologiaansa vastaamaan opiskelijoiden muuttuviin tarpeisiin ja etuihin. Nykyään BLI on yksi maailman tunnetuimmista kielikouluista ja tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia, jotka on räätälöity eri kulttuureista ja taustoista tuleville opiskelijoille.

Yrityspalvelujen alalla BLI ei ainoastaan ​​tarjoa räätälöityä kielikoulutusta, vaan tarjoaa myös kielipalveluja, kuten kääntämistä, arviointeja, työpajoja jne. Yritysasiakkaitamme ovat monikansalliset yritykset kuten Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec jne.

BLI MONTREAL

Ihanteellinen paikka oppia kaksi kieltä samanaikaisesti

Montreal on St. Lawrence -joella sijaitseva saari, joka on täynnä kontrasteja ja omaperäisyyttä, kaupunki, jossa Vanhan mantereen viehätys leviää Pohjois-Amerikan hienostuneisuuteen. Montreal on monikulttuurinen kaupunki, jossa eri taustoista elävät ihmiset elävät harmoniassa.

Kaupunki, jossa ranskalaiset ja englantilaiset kulttuurit kohtaavat, on ihanteellinen paikka oppia molempia kieliä.

BLI Montreal sijaitsee vanhan Montrealin sydämessä, joka on täynnä elämää, lähellä kaikkia Montrealin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Hotelli sijaitsee kätevästi vain kahden minuutin päässä Place-d'Armes-metroasemalta, joka sijaitsee kuuluisan Notre-Dame-basilikan lähellä. Nykyaikaiset tilat tarjoavat opiskelijoille mukavan ja miellyttävän ilmapiirin, joka tekee oppimisen edistyksestä erittäin hauskan ja hauskan.

BLI on kielikoulu, jolla on yli 40 vuoden kokemus kielikoulutusteollisuudesta ja erittäin onnistuneita akateemisia ja yleisiä upotusohjelmia kaikilla tasoilla.

Käytämme dynaamista ja kommunikoivaa lähestymistapaa, joka ei ainoastaan ​​auta opiskelijoille kielen taitoa vaan myös antaa heille työkaluja menestyä globaalilla tasolla.

BLI QUEBEC

ERIKOISKOHTAINEN KULTTUURI

Quebec on kaunis kanadalainen perintökaupunki. Ranskankielisen kulttuurin sydän Pohjois-Amerikassa. Uusi Eurooppa uudella mantereella. Quebec City sijaitsee St-Lawrence-joen majesteettisilla pankeilla, ja se on yksi maailman kauneimmista kaupungeista.

Kanadan suurin ranskalainen kaupunki ja Quebecin provinssin pääkaupunki Québec City on paikka, jossa voit uppoutua ranskankieliseen nautiskeluun ja nauttia kaikesta, mitä Quebec voi tarjota, valaiden katselusta Tadoussacissa viininmaisteluun itäisissä kaupungeissa .

Quebec City sijaitsee Quebecin keskustassa, ja se sijaitsee 2 korttelin päässä modernista rakennuksesta. Hotelli sijaitsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja kävelymatkan päässä kaikista mukavuuksista ja matkailukohteista.

BLI Quebec ei vain tarjoa todellista upotusympäristöä oppimaan ranskaa, vaan myös järjestää erilaisia ​​toimintoja, joiden avulla oppilaat voivat tutustua kaupunkiin ja omaksua ainutlaatuisen ranskalaisen kanadalaisen kulttuurin!

Sijainnit

Montreal

Osoite
70, rue Notre-Dame O., suite 400
Montréal, QC, Canada, H2Y 1S6

H2Y 1S6 Montreal, Quebec, Kanada

Quebecin kaupunki

Osoite
763, rue St-Joseph E., suite 104
Québec, QC, Canada, G1k 3C6

G1k 3C6 Quebecin kaupunki, Quebec, Kanada