Aveda Institute Canada

Esittely

Lue virallinen kuvaus

lippu

OPPIA. KASVAA. TULLA

Tule unelma. Saanut uran.

Olkaamme kehittää luontaista lahjakkuutta ...

"Tavoitteenamme Aveda on hoitaa maailmaa elämme, mistä tuotteista teemme sen tapoja, joilla voimme antaa takaisin yhteiskunnalle. Aveda, pyrimme esimerkkiä ympäristöjohtajuutta ja vastuuta, ei pelkästään maailmassa kauneuden, mutta ympäri maailmaa. " - Horst Rechelbacher, perustaja

wt5

4 Points of Difference

Aveda Brand

Aveda on ensimmäinen kauneuden tuotteita valmistava yritys orgaaninen, kasvipohjaisia ​​vaihtoehtoja synteettisiä kemikaaleja ja pakkaukset 100% tuulivoimaa.

Cutting Edge Opetussuunnitelma

Aveda on ainoa maailmanlaajuinen kosmetiikkamerkki joka on täydellinen koulutusjärjestelmä kanssa omistettu ohjelmia sekä ammatillisen ja salonki kehitys varmistaa, että olet aina päälle pelin tällä alalla.

Loputon mahdollisuuksia

Meidän 95% työharjoittelua korko ja Aveda verkosto on yli 7000 salon / kylpylät, laitokset ja myymälöissä eri puolilla maailmaa, voit mennä mihin tahansa lahjakkuutta vie.

Teollisuus innovaattorit

Inspiroidu kauneuden alan innovaattoreita että soittaa Aveda kotiin. Oppia näistä maailmankuulun globaali artistien erityisiä työpajoja, alan tapahtumista ja Aveda Advanced Academy luokissa.

Nämä globaali taiteilijat soittaa Aveda kotiin ja opettaa erityistä työpajoja, toimittaa vierailuluentoja ja vie aikaa pois parrasvaloissa innostaa tulevia ammattilaisia.

wt4

Meidän Green Mission

Aveda, rohkaisemme opiskelijoita olemaan muutoksen. Ne tulevat lähettiläinä tulemalla johtajat, kouluttavat yhteisöjä kuinka elää ympäristöystävällinen elämäntapa.

Salon Alan odotetaan kasvavan 31% seuraavan vuosikymmenen aikana, yhä kaikkein luotettavin, luova ja edullisia kansainväliselle uralle.

Kun Aveda nimi takanasi mahdollisuudet ovat rajattomat. Aveda voi tietä uramahdollisuuksia sisällä ja sen ulkopuolella globaalin Aveda Network.

Aveda on yksi nopeimmin kasvaville salon verkkojen alalla. Valmistuneista mennä olla osa luovaa joukkueet matkustaa maailman inspiroiva muut kauneuden alan ammattilaisille.

banner2

Sijainnit

Calgary

Osoite
225 - 8TH Avenue SW

T2P 1B7 Calgary, Alberta, Kanada

Winnipeg

Osoite
80 Rorie Street

R3B 3L6 Winnipeg, Manitoba, Kanada

Toronto

Osoite
125 King Street East

M5C 1G6 Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Osoite
101 - 111 Water Street

V6B 1A7 Vancouver, Brittiläinen Kolumbia, Kanada