Lue virallinen kuvaus

Alexander College

Tietoja Alexander College

Missio ja tavoitteet

Alexander College auttaa nuoria hyötyvät osallistuvien korkeakouluyhteisön. Tarjoamme kahden ensimmäisen vuoden yliopisto tutkimus johtaa Associate määrin ja yliopisto siirto on opiskelijakeskeinen ja kannustava ympäristö.

tavoitteet:

 • Antaa vakava ja kannustava oppimisympäristö, jossa opiskelijat erilaisia ​​kulttuuritaustoista ja kielen kyvyt voivat aloittaa yliopistotasolla samalla parantaa niiden Englanti-kielitaitoa.
 • Tarjota akateemista valmiste, joka on tunnustanut muiden akateemisten laitosten koko Pohjois-Amerikassa ja muualla, ja joka tarjoaa perustan menestyksekkään edistymistä kehittyneempiä tutkimuksia.
 • Edistää yksilöllistä kasvua ja kehitystä tukemalla jokaisen oppilaan koulumenestystä ja osallistuminen yhteisön elämään kollegion.
 • Luoda ja ylläpitää erinomainen maine akateemisen yhteisön kaikessa College ohjelmia, toimia ja palveluita.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Alexander College

Millaisia ​​asiakirjoja minun täytyy jättää minun hakemuksen?

Seuraavat asiakirjat vaaditaan ottamista:

 • Virallinen lukion transkriptio, Englanti, tai viralliseen tai notaarin Englanti käännös, joka näyttää tulokset kolmen viime vuoden lukio. Opiskelijat edelleen Grade 12 voidaan soveltaa ennen valmistumista, ja kun valmistui heiltä vaaditaan lopullinen virallinen ote ennen kurssin ilmoittautuminen.
 • Virallinen lukion päästötodistuksen, Englanti, tai viralliseen tai notaarin Englanti käännös.
 • Englanti testitulokset (TOEFL, IELTS tai vastaava), jos sovellettavissa.
 • Kaikki muut viralliset jälkeisen selostukset muiden kanadalaisten laitosten tarvittaessa.
 • Sisäänpääsy Epävirallinen Documents muodossa, jos sovellettavissa
 • Passikuva ja info sivu
 • Tutkimus lupa / opiskelijaviisumin / PR kortti / Kanadan kansalaisuus
 • Sairausvakuutusturvaa

Olen kansainvälinen opiskelija. Tarvitsenko esittää mitään erityisiä asiakirjoja?

Joo. Kansainväliset opiskelijat vaativat pari täydentäviä asiakirjoja.

 • Tutkimus lupa on tarpeen ennen kurssin ilmoittautuminen.
 • Sertifioitu Englanti käännös on tarpeen minkä tahansa sovelluksen asiakirjoja, jotka eivät Englanti kielellä.

Koska hakuaika päättyy?

Pääsymaksu on avoinna loppuun toisella viikolla luokkia säännöllisesti aikavälillä, ja lopussa ensimmäisen viikon luokat keväällä ja kesällä Intensive aikavälillä. Tämä päivämäärä kutsutaan add / drop / muutos määräaikaa. Jotkut kurssit voivat täyttää nopeasti, ja kannustamme uusien opiskelijoiden hakemusten mahdollisimman pian, jotta on suurin kurssitarjontaa.

Milloin tunnit alkavat?

Lukuvuosi on jaettu neljään ehdot: Fall (syyskuu-joulukuu), Winter (Jan-Apr), Spring (touko-heinäkuu) ja Summer intensiivinen (heinä-elokuu).

Olen ulkomailla kansainvälinen opiskelija, ja minun täytyy hakea tutkimuksen luvan tulla Kanadaan. Kuinka paljon rahaa minun täytyy maksaa niin opetusta talletus?

Opetus talletus vastaa maksuja 15 opintopistettä (1 termi / 5 kurssia). Tämä summa on $ 7,200.00

Miten hakea opintotukea?

Koulutuksen opintolainoja ovat saatavilla kotimaan opiskelijoille Alexander College kansallinen hallitus Kanadan, samoin kuin maakunnassa British Columbia.

University Transfer

Alexander College

Päästäkseen yliopiston ja ohjelma valintasi

Käyttämällä yliopiston siirto-ohjelma, opiskelijat voivat tutkia niiden etuja kautta ensimmäisen ja toisen vuoden yliopistokursseja jotka voidaan siirtää tai korkeakoulun toisen tai kolmannen ohjelman aikana.

Kandidaatteja tyypillisesti neljä vuotta kestäneessä ja tarjoavat kaikki suuret julkiset ja yksityiset yliopistot Kanadassa. Nämä yliopistot käyttävät luotto-pohjainen järjestelmä, jossa suuret toimijat (erikoistuminen) ja koulutusohjelmat edellyttävät loppuun tietyn määrän tietenkin opintopistettä. Standardi kandidaatin tutkinto ohjelma vaatii loppuun 120 opintopistettä.

On mahdollista, että opiskelijoiden tulee yliopisto päätyttyä joitakin kurssin ov oppilaitoksessa. Brittiläisessä Kolumbiassa, suurin osa valtuutettujen julkisten ja yksityisten korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat voivat siirtää jälkeisen opintopistettä kohti kandidaatin koulutusohjelmassa valintansa sisällä British Columbia neuvoston Admissions ja Transfer (BCCAT) järjestelmä. Opiskelijat, jotka tulevat yliopiston kautta korkeakoulu (vastakohtana siirtymässä yliopiston välittömästi täyttämisen jälkeen lukio) kutsutaan siirto opiskelijat.

Saadakseen ottamista yliopiston, siirtää opiskelijat on täytettävä, että yliopiston pääsyvaatimukset. Lisäksi opiskelija voi joutua täyttää ohjelman vaatimukset ottamista tiettyihin tiedekunnat, laitokset, tai kouluissa.

Alexander College tarjoaa laajan valikoiman ensimmäisen ja toisen vuoden yliopisto kursseja, jotka ovat siirrettävissä sisällä BCCAT järjestelmän ja sen jälkeen. Näin opiskelijat saavat opintopisteitä kurssit Alexander College yliopistossa heidän valintansa.

Auttaa opiskelijoita valittaessa kursseja, joiden avulla he onnistuneesti siirtää yliopistolle, Alexander College tarjoaa Academic neuvominen Services kaikille opiskelijoille. Koulutusohjelmavastaavat auttaa oppilaita ymmärtämään yliopiston ja tiedekuntien pääsyvaatimukset ja luoda opintosuunnitelma, joka laittaa ne polku täyttää alemman korkeakoulututkinnon ohjelman vaatimukset. Riippuen kunkin opiskelijan ainutlaatuinen tilanne, koulutusohjelmavastaavat auttaa opiskelijoita arvioimaan niiden edellytyksiä ja edellinen opintoviikkoja, jotta voidaan kehittää suunnitelma sujuva siirtyminen yliopisto heidän valintansa.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kaksivuotinen taidetutkinto

Alexander College

Associate of Arts Degree on kaksivuotinen perustutkintoa astetta tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree ohjelma on suunni ... [+]

Associate of Arts Degree

Yleiskatsaus

Associate of Arts Degree on kaksivuotinen perustutkintoa astetta tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree ohjelma on suunniteltu tarjoamaan laaja-alaista tietoa ja kokemuksia valmistauduttaessa työllistymistä, tai muodostavat perustan edelleen perustutkintoa tutkimus.

Opiskelijat sisällä Associate of Arts koulutusohjelma saavat monialaista osaamista tiedekunnissa taiteen, humanististen ja yhteiskuntatieteiden, ja kehittämään kriittistä ajattelua ja tutkimusta taitoja. Ohjelma tarjoaa kattavan oppimiskokemus, joka mahdollistaa myös opiskelijat muokata kursseista voidakseen keskittyä alueen henkilökohtaista etua.... [-]

Kanada Burnaby
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Alexander College

Associate of Arts (Economics) tutkinto on kaksivuotinen tilitietojen tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree ohjelma on su ... [+]

Associate of Arts (Economics) Degree

Associate of Arts (Economics) tutkinto on kaksivuotinen tilitietojen tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree ohjelma on suunniteltu tarjoamaan laaja-alaista tietoa ja kokemuksia valmistauduttaessa työllistymistä, tai muodostavat perustan edelleen perustutkintoa tutkimus.

Opiskelijat sisällä Associate of Arts (Economics) Koulutusohjelma saavat monialaista osaamista aloilla teoreettisen ja soveltavan taloustieteen sekä kilpailukäyttäytymistä, talouspolitiikka ja maailmantalouden. Opiskelija hankkii välineitä pystyä analysoimaan tuotantoa, jakelua ja kulutusta tavaroiden ja palvelujen.... [-]

Kanada Burnaby
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Alexander College

Associate of Arts (Business) Tutkinto on kaksivuotinen perustutkintoa astetta tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree ohje ... [+]

Associate of Arts (Business) Degree

Yleiskatsaus

Associate of Arts (Business) Tutkinto on kaksivuotinen perustutkintoa astetta tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree ohjelma on suunniteltu tarjoamaan laaja-alaista tietoa ja kokemuksia valmistauduttaessa työllistymistä, tai muodostavat perustan edelleen perustutkintoa tutkimus.

Opiskelijat sisällä Associate of Arts (Business) koulutusohjelma saavat monialaista osaamista tiedekunnissa taloustieteen, hallinto, kirjanpito, markkinointi, ja tilastollinen analyysi, ja kehittävät kriittisen ajattelun ja tutkimuksen taitoja. Ohjelmaan sisältyy myös muokattavissa pitoisuus taloustiede, jonka avulla opiskelijat voivat edelleen tutkia taloudellisen teorian ja sovellukset yhdessä valittujen aiheista kaupankäyntiin Associate of Arts (Business) Tutkinto on perustavaa aste koostuu 64 opintopistettä, tyypillisesti valmistunut yli kahden vuoden aikana. Ohjelma vaatimuksiin sisältyy vähintään 24 opintopistettä taloustieteen ja vähintään 12 opintoviikon Commerce.... [-]

Kanada Burnaby
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Alexander College

Associate of Arts (Psychology) Tutkinto on kaksivuotinen perustutkintoa astetta tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree oh ... [+]

Associate of Arts (Psychology) Degree

Yleiskatsaus

Associate of Arts (Psychology) Tutkinto on kaksivuotinen perustutkintoa astetta tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree ohjelma on suunniteltu tarjoamaan laaja-alaista tietoa ja kokemuksia valmistauduttaessa työllistymistä, tai muodostavat perustan edelleen perustutkintoa tutkimus.

Opiskelijat Associate of Arts (Psychology) koulutusohjelma saavat monialaista osaamista tiedekunnissa taiteen, humanististen ja yhteiskuntatieteiden, ja kehittämään kriittistä ajattelua ja tutkimusta taitoja. Ohjelmaan sisältyy myös muokattavissa pitoisuus psykologian, jonka avulla opiskelijat voivat tutkia eri alueilla psykologian, kuten kognitiivisiin ja epänormaali psykologia, data-analyysi, tutkimuksen metodologia ja tieteellinen perusta ihmisten käyttäytymiseen.... [-]

Kanada Burnaby
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kaksivuotinen tiedetutkinto

Alexander College

Associate of Science Degree on kaksivuotinen perustutkintoa astetta tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree ohjelma on suu ... [+]

Associate of Science Degree

Yleiskatsaus

Associate of Science Degree on kaksivuotinen perustutkintoa astetta tarjoamat monet laitokset maakunnassa British Columbia ja sen jälkeen. Associate Degree ohjelma on suunniteltu tarjoamaan laaja-alaista tietoa ja kokemuksia valmistauduttaessa työllistymistä, tai muodostavat perustan edelleen perustutkintoa tutkimus.

Opiskelijat sisällä Associate of Science koulutusohjelma saavat monialaista tietämystä luonnon ja ammattikorkeakoulujen sekä kehittämään kriittistä ajattelua ja tutkimusta taitoja. Ohjelma tarjoaa kattavan oppimiskokemus, joka mahdollistaa myös opiskelijat muokata ja keskittää kursseista alueella henkilökohtaista etua, kuten biologian, kemian, tietojenkäsittelytieteen, matematiikan tai fysiikan. Opiskelija voi myös täyttää merkittävän osan heidän tietenkin työtä vaatimukset ensimmäisen vuoden suunnittelu ja tekniikan johtavia koulutusohjelmia.... [-]

Kanada Burnaby
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Alexander College

Englanti tutkintoa varten ohjelma on valmisteleva ohjelman tarkoituksena on kehittää keskeisiä Englanti Kielitaito sisällä jälkeisen yhteydessä opiskelijoille mahdollisuu ... [+]

Englanti tutkintoa varten tietenkin Number Kurssin nimi University-tason kurssin kelpoisuus ENGL 094 Englanti Foundations 1: Upper-aloittelija N / A ENGL 095 Englanti Foundations 2: Ala Intermediate N / A ENGL 096 Academic Valmistelu: Intermediate N / A ENGL 097 Academic Valmistelu: Ylä-Intermediate N / A ENGL 098 Academic Valmistelu: Ala-Advanced Jopa 2 yliopistotason kursseja ENGL 099 Academic Valmistelu: Advanced Jopa 3 yliopistotason kursseja perustukset ENGL 094 ja 095 on tarkoitettu opiskelijoille, jotka tarvitsevat rakentaa perustan Englanti kieli ennen siirtymistä akateemisen liittyvien taitojen vaativat enemmän selkeyttä ja sujuvasti En... [-]
Kanada Burnaby
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Alexander College - Your Road to University Starts Here