Al Baher Arabic Language Training Center

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Al Baher menestysreittiäsi arabiaksi!

Arabia tarjoaa monia mahdollisuuksia elämässä ja voi johtaa menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Olipa päätös tehdä arabiankielistä opetusta, uraa tai yksinkertaisesti uskomatonta elämää, Al Baher auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne. Valitse eri arabia kielikursseistamme ja anna ystävälliset ja ammattitaitoiset ohjaajasi opastaa sinua sujuvasti. Kurssiin tulet kohtaamaan eri kansallisuuksia edustavia opiskelijoita ja kokemuksia, joita et koskaan unohda. Kaunis, moderni kielikeskus löytyy Al Batoul -kompleksista, joka sijaitsee Abdounissa, joka on yksi Ammanin ja Jordanian moderneimmista alueista. Monipuolisen sijainnin ansiosta oppilaamme pääsevät helposti erilaisiin ravintoloihin, kahviloihin, urheiluseuroihin ja puistoihin. Tarjoamme myös erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja, hauskoja sosiaalisia aktiviteetteja, tutkimuksia Lähi-idän historiasta ja kulttuurista.

Miksi valita Al Baher?

Al Baherin arabian kielikoulutuskeskus tarjoaa kattavaa näyttöön perustuvaa arabiankielistä opetusta kaikille tasoille ja ikäisille opiskelijoille tukevien turvallisten ja kulttuuristen ympäristöjen kautta. Vuonna 2005 perustettu ja Ammanissa Jordaniassa sijaitseva Al Baherin tehtävänä on tukea arabiankielisten oppijoiden ammatillista, henkilökohtaista ja akateemista kehitystä erilaisten upotus- ja opetuskurssien avulla. Al Baher tarjoaa palveluitaan sitoutuneilla, koulutetuilla opettajilla, joilla on laaja kokemus kielenkäytöstä. Opi ja paranna arabialaissamme ainutlaatuista ja elämää muuttavaa kokemusta. Lupaamme sinulle loistavaa oppimisympäristöä, hauskoja ja mielenkiintoisia oppitunteja, ammattitaitoisia opettajia, hyvää majoitusvaihtoehtoa ja mahdollisuuden tutustua johonkin maailman jännittävimmistä kaupungeista.

Opetus Menetelmät

Seuraamme kommunikatiivista lähestymistapaa kattavan, näyttöön perustuvan arabi-kielen opetuksen tarjoamiseksi monille eri opiskelijoille erilaisten ohjelmien kautta (mukaan lukien upotus, luokkahuone ja etäopetus). Jokainen näistä ohjelmista osoittaa sitoutumistamme toimittamaan korkeimmat standardit arabiaksi kieltenopetusta.

Jotta oppimiseen olisi osallistava ja asianmukainen kehys, oppitunti keskittyy erilaisiin aiheisiin, jotka vaihtelevat nykyisistä asioista päivittäisiin kysymyksiin. Ammattimaisten ja ystävällisten opettajien avulla opiskelijat voivat valita aiheita, jotka luovat kiinnostusta, keskustelua ja keskustelua luokassa.

Jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus osallistua kieleen ottamalla aktiivisia osia luokkahuoneessa käydyissä keskusteluissa sekä työskentelemällä kielitaidolla joko yksilöllisesti, pareittain tai pienryhmissä. Kun oppilaat oppivat muista luokkatovereista ja eri kulttuureista ympäri maailmaa, he oppivat myös oikean arabialaisen ääntämisen, lisäävät ja laajentavat sanastoaan ja oppivat kieliopin, jotta he pystyvät muodostamaan oikean lauseen rakentamisen. Lopulta oppilaamme voivat ilmaista itseään tarkalla ja asianmukaisella tavalla, kaikki arabiaksi!

Meidän maalimme

Tavoitteenamme on tukea arabiankielisten oppijoiden ammatillista, henkilökohtaista ja akateemista kehitystä erilaisten upotus- ja opetuskurssien avulla. Ylittää opiskelijoiden odotukset tarjoamalla poikkeuksellisia palveluja, opettamalla innovaatioiden avulla ja soveltaen nykyisiä räätälöityjä opetustyylejä. Pyrkimyksenä on olla arabiankielisten ohjelmien paras, samalla ylläpidetään kilpailukykyisiä hintoja.

Jokainen opiskelija, joko tason 1 tai 5, rohkaistaan ​​ja odotetaan osallistuvan aktiivisesti luokkaan, mikä edesauttaa ohjelmamme korostamista opiskelijan kyvyn keskustella arabiaksi.

Opetussuunnitelma ja arviointi

Meidän opetussuunnitelma on suunnitellut kaksikieliset, ammatilliset arabiankieliset asiantuntijat. Niiden innovatiivinen lähestymistapa ja jatkuva tutkimus auttavat pitämään Al Baher johtajana kieltenoppimisen menetelmien ja tekniikan kehityksessä. Ne valvovat jatkuvasti oppilaiden tarpeita, jotta voimme taata korkeatasoisen kurssimme.

Al Baherin oppilaat istuvat opinto-matkan alussa alemman tason arabialaiselle tasolle, ja sitten he liittyvät luokkaan muiden samantasoisten opiskelijoiden kanssa, joiden kautta he saavat jatkuvaa arviointia luokan opetusohjelmilla, kotitehtävällä ja säännöllisellä tasolla testejä.

Raportit tuotetaan, jotka antavat yksityiskohtaista palautetta vahvuuksista ja heikkouksista sekä yleisestä edistymisestä jokaiselle opiskelijalle.

Tiimimme

Al Baherin arabiankielisen koulutuskeskuksen palveluksessa on 14 korkeakoulututkinnon osaavaa henkilöstöä, jotka tarjoavat ystävällistä, kohteliasta, tehokasta, ajankohtaista ja täsmällistä palvelua. Keskuksen luotettavia ja ammattimaisia ​​standardeja ylläpitävät motivoidut kaksikieliset ja hyvin koulutetut arabiankieliset äidinkielenopettajamme, joilla on yli kymmenen vuoden kokemus omasta alastaan. He ovat innostuneita, ystävällisiä ja ennen kaikkea - korkeakoulu on täysin sertifioitu ja akkreditoitu ylläpitämään jäsenneltyjä ja kattavia luokkia. Heidät valitaan erittäin tarkasti, koska ne ovat avain arabien hauskuuden ja tehokkuuden parantamiseen.

Opettajamme toimittavat hakijoille dokumentaation ajoissa (esim. Koe / haastattelutiedot), jota seuraa hakijoille riittävä ilmoitus osallistumisesta kokeisiin ja haastatteluihin. Opettajat tarjoavat tuloksia ja mielekästä palautetta testeistä ja haastatteluista hakijoille mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja jatkavat valittujen menetelmien seurantaa sekä niiden tehokkuutta ja tehokkuutta.

Energiansa, osaamisensa ja intohimonsa arabian opetuksen avulla tavoitteemme on auttaa opiskelijoita menestymään globaalissa yhteisössä. Al Baherissa meillä on joukko ihmisiä, jotka toivotamme sinut tervetulleeksi ja tuntemaan olosi kotoisaksi. Kysy heiltä akateemisista asioista, sosiaalisista aktiviteeteista tai parhaasta paikasta saada hyvää kahvia! Ne ovat sinne, he voivat seurata sinua monilla yhteiskunnallisilla aktiviteeteilla. Ne ovat sinun oppaasi, kuten sinä ja uudet kansainväliset ystäväsi tutkitaan.

Kampus

Keskuksemme sijaitsee (Abdoun), joka on yksi Ammanin, Jordanian nykyaikaisimmista alueista.

Se löytyy Al Batoul Complexista, uudesta ylellisestä rakennuksesta, joka sisältää monia mukavia kauppoja ja monia muita mukavuuksia sen merkittävän sijainnin lisäksi, joka yhdistää opiskelijat helposti erilaisiin ravintoloihin, urheiluseuroihin ja puistoihin. Se on kävelymatkan päässä Taj Mall, yksi Ammanin uusimmista ostoskeskuksista. Viiden kerroksen kauppakeskuksessa on lukuisia erikoisliikkeitä, ruokakauppoja (Cozmo), tusinaa ravintoloita ja kahviloita sekä tilavia elokuvateattereita. Al Baherin ihanteellinen sijainti ja rento ulkotila tarjoavat opiskelijoille ainutlaatuisen oppimismahdollisuuden.

Luokat järjestetään mukavassa instituutissa, jossa oppilaat nauttivat oppitunnistaan ​​Keski-ilmastoiduissa luokkahuoneissa, joissa on mukavat pöydät ja tuolit, jotka on asetettu tavalla, joka mahdollistaa opiskelijoiden vapaasti vuorovaikutuksen keskenään. Jokaiseen luokkahuoneeseen kuuluu suuri, korkean teknologian näyttö, jonka tarkoituksena on pitää opiskelijat yhteyttä ulkomaailmaan ja saada etuoikeus kouluttajien viimeisimpiin opetusmenetelmiin audiovisuaalisten opetusvälineiden avulla. Opiskelijat voivat käyttää langatonta, langatonta internet-verkkoa ja päätelaitokokemustaan ​​ilmaiseksi. Heitä pyydetään rentoutumaan, opiskelemaan tai tekemään kotitehtäviä meidän opiskeluhuoneessamme, joka toimittaa heille edullisia tietokoneita.

Sijainnit

Amman

Osoite
Al Masarrah street 5 ,Zahran, Amman , Jordan
Amman, Ammanin kuvernööri, Jordania