Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Al Baher menestysreittiäsi arabiaksi!

Arabia tarjoaa monia mahdollisuuksia elämässä ja voi johtaa menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Olipa päätös tehdä arabiankielistä opetusta, uraa tai yksinkertaisesti uskomatonta elämää, Al Baher auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne. Valitse eri arabia kielikursseistamme ja anna ystävälliset ja ammattitaitoiset ohjaajasi opastaa sinua sujuvasti. Kurssiin tulet kohtaamaan eri kansallisuuksia edustavia opiskelijoita ja kokemuksia, joita et koskaan unohda. Kaunis, moderni kielikeskus löytyy Al Batoul -kompleksista, joka sijaitsee Abdounissa, joka on yksi Ammanin ja Jordanian moderneimmista alueista. Monipuolisen sijainnin ansiosta oppilaamme pääsevät helposti erilaisiin ravintoloihin, kahviloihin, urheiluseuroihin ja puistoihin. Tarjoamme myös erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja, hauskoja sosiaalisia aktiviteetteja, tutkimuksia Lähi-idän historiasta ja kulttuurista.

Miksi valita Al Baher?

Al Baherin arabian kielikoulutuskeskus tarjoaa kattavaa näyttöön perustuvaa arabiankielistä opetusta kaikille tasoille ja ikäisille opiskelijoille tukevien turvallisten ja kulttuuristen ympäristöjen kautta. Vuonna 2005 perustettu ja Ammanissa Jordaniassa sijaitseva Al Baherin tehtävänä on tukea arabiankielisten oppijoiden ammatillista, henkilökohtaista ja akateemista kehitystä erilaisten upotus- ja opetuskurssien avulla. Al Baher tarjoaa palveluitaan sitoutuneilla, koulutetuilla opettajilla, joilla on laaja kokemus kielenkäytöstä. Opi ja paranna arabialaissamme ainutlaatuista ja elämää muuttavaa kokemusta. Lupaamme sinulle loistavaa oppimisympäristöä, hauskoja ja mielenkiintoisia oppitunteja, ammattitaitoisia opettajia, hyvää majoitusvaihtoehtoa ja mahdollisuuden tutustua johonkin maailman jännittävimmistä kaupungeista.

Opetus Menetelmät

Seuraamme kommunikatiivista lähestymistapaa kattavan, näyttöön perustuvan arabi-kielen opetuksen tarjoamiseksi monille eri opiskelijoille erilaisten ohjelmien kautta (mukaan lukien upotus, luokkahuone ja etäopetus). Jokainen näistä ohjelmista osoittaa sitoutumistamme toimittamaan korkeimmat standardit arabiaksi kieltenopetusta.

Jotta oppimiseen olisi osallistava ja asianmukainen kehys, oppitunti keskittyy erilaisiin aiheisiin, jotka vaihtelevat nykyisistä asioista päivittäisiin kysymyksiin. Ammattimaisten ja ystävällisten opettajien avulla opiskelijat voivat valita aiheita, jotka luovat kiinnostusta, keskustelua ja keskustelua luokassa.

Jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus osallistua kieleen ottamalla aktiivisia osia luokkahuoneessa käydyissä keskusteluissa sekä työskentelemällä kielitaidolla joko yksilöllisesti, pareittain tai pienryhmissä. Kun oppilaat oppivat muista luokkatovereista ja eri kulttuureista ympäri maailmaa, he oppivat myös oikean arabialaisen ääntämisen, lisäävät ja laajentavat sanastoaan ja oppivat kieliopin, jotta he pystyvät muodostamaan oikean lauseen rakentamisen. Lopulta oppilaamme voivat ilmaista itseään tarkalla ja asianmukaisella tavalla, kaikki arabiaksi!

Meidän maalimme

Tavoitteenamme on tukea arabiankielisten oppijoiden ammatillista, henkilökohtaista ja akateemista kehitystä erilaisten upotus- ja opetuskurssien avulla. Ylittää opiskelijoiden odotukset tarjoamalla poikkeuksellisia palveluja, opettamalla innovaatioiden avulla ja soveltaen nykyisiä räätälöityjä opetustyylejä. Pyrkimyksenä on olla arabiankielisten ohjelmien paras, samalla ylläpidetään kilpailukykyisiä hintoja.

Jokainen opiskelija, joko tason 1 tai 5, rohkaistaan ​​ja odotetaan osallistuvan aktiivisesti luokkaan, mikä edesauttaa ohjelmamme korostamista opiskelijan kyvyn keskustella arabiaksi.

Opetussuunnitelma ja arviointi

Meidän opetussuunnitelma on suunnitellut kaksikieliset, ammatilliset arabiankieliset asiantuntijat. Niiden innovatiivinen lähestymistapa ja jatkuva tutkimus auttavat pitämään Al Baher johtajana kieltenoppimisen menetelmien ja tekniikan kehityksessä. Ne valvovat jatkuvasti oppilaiden tarpeita, jotta voimme taata korkeatasoisen kurssimme.

Al Baherin oppilaat istuvat opinto-matkan alussa alemman tason arabialaiselle tasolle, ja sitten he liittyvät luokkaan muiden samantasoisten opiskelijoiden kanssa, joiden kautta he saavat jatkuvaa arviointia luokan opetusohjelmilla, kotitehtävällä ja säännöllisellä tasolla testejä.

Raportit tuotetaan, jotka antavat yksityiskohtaista palautetta vahvuuksista ja heikkouksista sekä yleisestä edistymisestä jokaiselle opiskelijalle.

Tiimimme

Al Baherin arabiankielisen koulutuskeskuksen palveluksessa on 14 korkeakoulututkinnon osaavaa henkilöstöä, jotka tarjoavat ystävällistä, kohteliasta, tehokasta, ajankohtaista ja täsmällistä palvelua. Keskuksen luotettavia ja ammattimaisia ​​standardeja ylläpitävät motivoidut kaksikieliset ja hyvin koulutetut arabiankieliset äidinkielenopettajamme, joilla on yli kymmenen vuoden kokemus omasta alastaan. He ovat innostuneita, ystävällisiä ja ennen kaikkea - korkeakoulu on täysin sertifioitu ja akkreditoitu ylläpitämään jäsenneltyjä ja kattavia luokkia. Heidät valitaan erittäin tarkasti, koska ne ovat avain arabien hauskuuden ja tehokkuuden parantamiseen.

Opettajamme toimittavat hakijoille dokumentaation ajoissa (esim. Koe / haastattelutiedot), jota seuraa hakijoille riittävä ilmoitus osallistumisesta kokeisiin ja haastatteluihin. Opettajat tarjoavat tuloksia ja mielekästä palautetta testeistä ja haastatteluista hakijoille mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja jatkavat valittujen menetelmien seurantaa sekä niiden tehokkuutta ja tehokkuutta.

Energiansa, osaamisensa ja intohimonsa arabian opetuksen avulla tavoitteemme on auttaa opiskelijoita menestymään globaalissa yhteisössä. Al Baherissa meillä on joukko ihmisiä, jotka toivotamme sinut tervetulleeksi ja tuntemaan olosi kotoisaksi. Kysy heiltä akateemisista asioista, sosiaalisista aktiviteeteista tai parhaasta paikasta saada hyvää kahvia! Ne ovat sinne, he voivat seurata sinua monilla yhteiskunnallisilla aktiviteeteilla. Ne ovat sinun oppaasi, kuten sinä ja uudet kansainväliset ystäväsi tutkitaan.

Kampus

Keskuksemme sijaitsee (Abdoun), joka on yksi Ammanin, Jordanian nykyaikaisimmista alueista.

Se löytyy Al Batoul Complexista, uudesta ylellisestä rakennuksesta, joka sisältää monia mukavia kauppoja ja monia muita mukavuuksia sen merkittävän sijainnin lisäksi, joka yhdistää opiskelijat helposti erilaisiin ravintoloihin, urheiluseuroihin ja puistoihin. Se on kävelymatkan päässä Taj Mall, yksi Ammanin uusimmista ostoskeskuksista. Viiden kerroksen kauppakeskuksessa on lukuisia erikoisliikkeitä, ruokakauppoja (Cozmo), tusinaa ravintoloita ja kahviloita sekä tilavia elokuvateattereita. Al Baherin ihanteellinen sijainti ja rento ulkotila tarjoavat opiskelijoille ainutlaatuisen oppimismahdollisuuden.

Luokat järjestetään mukavassa instituutissa, jossa oppilaat nauttivat oppitunnistaan ​​Keski-ilmastoiduissa luokkahuoneissa, joissa on mukavat pöydät ja tuolit, jotka on asetettu tavalla, joka mahdollistaa opiskelijoiden vapaasti vuorovaikutuksen keskenään. Jokaiseen luokkahuoneeseen kuuluu suuri, korkean teknologian näyttö, jonka tarkoituksena on pitää opiskelijat yhteyttä ulkomaailmaan ja saada etuoikeus kouluttajien viimeisimpiin opetusmenetelmiin audiovisuaalisten opetusvälineiden avulla. Opiskelijat voivat käyttää langatonta, langatonta internet-verkkoa ja päätelaitokokemustaan ​​ilmaiseksi. Heitä pyydetään rentoutumaan, opiskelemaan tai tekemään kotitehtäviä meidän opiskeluhuoneessamme, joka toimittaa heille edullisia tietokoneita.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Al Baher Arabic Language Training Center

Al-Baher tarjoaa kaksi upotuskurssia, joita tarjotaan ympäri vuoden ja ne eivät rajoitu normaaliin ohjelmakalenteriimme. ... [+]

Al-Baher tarjoaa kaksi upotuskurssia, joita tarjotaan ympäri vuoden ja ne eivät rajoitu normaaliin ohjelmakalenteriimme.

* Intensiivinen upotus: (4 - 12 viikkoa)

Tämä kurssi keskittyy upottamalla oppilaat aitoon arabialaiseen ympäristöön lyhyeksi ajaksi. Suositellaan, että opiskelijat haluavat parantaa tai ylläpitää nykyistä arabialaista tasoa tai valmistautua työskentelemään arabiankielisessä maassa

* Pitkäaikainen upotus: (3 - 12 kuukautta)

Tämä kurssi kutsuu oppilaita ympäröimään itseään intensiivisen opetuksen kielellä. Opiskelijat suorittavat seurantakokeen lisäksi viikoittaisten oppituntien suunnitelmia, joilla on selkeät, keskenään määritellyt tavoitteet. Erilaisten opetussuunnitelmien avulla luokat varmistavat, että asianmukaiset ja asiaankuuluvat taidot opetetaan: puhuminen, kuuntelu, lukeminen ja kirjoittaminen. Keskitytään enemmän opiskelijoiden kiinnostukseen ja kielten käyttöön.... [-]

Jordania Amman
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
1 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Al Baher Arabic Language Training Center

Al Baher tarjoaa valmennuskurssit tällaisiin kokeisiin, jotka ovat sinun tärkeä askel kohti menestystä. Kokeneiden ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla voimme varmistaa ... [+]

Yleiskatsaus

Opiskelijoilla on erilaiset tavoitteet, joita he haluavat saavuttaa, esimerkiksi uralla uralla kansainvälisessä ympäristössä tai saavuttaakseen urallaan kilpailuetua. Toiset voivat haluta osallistua arabiinkieliseen yliopistoon tai etsiä parempia mahdollisuuksia tulevalle työllistymiselle. Jotta edellä mainitut tavoitteet voidaan saavuttaa, opiskelijan on suoritettava yksi tai useampi jäljempänä luetelluista kokeista. Al Baher tarjoaa valmennuskurssit tällaisiin kokeisiin, jotka ovat sinun tärkeä askel kohti menestystä. Kokeneiden ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla voimme varmistaa sinulle parhaat tulokset.

INTERAGENSSIA KIELEN KYTKEMINEN (ILR)

Interregional Language Roundtable (ILR) on rahastoimaton liittovaltion keskinäinen organisaatio, joka on perustettu liittovaltiotason kielipalveluihin liittyvien tietojen koordinoimiseksi ja jakamiseksi. Se on johtava tapa, jolla liittovaltion hallintoyksiköt ja virastot pysyvät ajan tasalla kielten oppimisen, kielten käytön, kielentutkimuksen ja muiden kielellisten toimintojen tekniikoiden ja tekniikan kehityksestä ja toteutuksesta.... [-]

Jordania Amman
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Al Baher Arabic Language Training Center

Jos tavoitteena on kehittää sujuvasti puhuttavan murteen (Ammiya / puhekielen) avulla, AL-Baher tarjoaa tämän ohjelman päivittäisen vuorovaikutuksen ja viestinnän maksimo ... [+]

Yleiskatsaus:

Jos tavoitteena on kehittää sujuvasti puhuttavan murteen (Ammiya / puhekielen) avulla, AL-Baher tarjoaa tämän ohjelman päivittäisen vuorovaikutuksen ja viestinnän maksimoimiseksi. Opiskelija osaa käyttää arabiaa monikulttuurisessa hengessä, joka auttaa heitä laajentamaan horisontteja ja laajentaa sosiaalisia verkostojaan.

3- Lue ja ymmärrä lyhyitä ja yksinkertaisia ​​kavereiden tekstejä tai viestejä ja tärkeimpiä tietoja mainoksista, jotka sisältävät tuttuja sanastosanoja.

4- Kirjoita ymmärrettäviä tekstejä tuttuihin aiheisiin, jotka kuvaavat kokemuksia, tapahtumia, tunteita ja reaktioita.... [-]

Jordania Amman
Request Info
Englanti
Full-time
5 - 10 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Al Baher Arabic Language Training Center

Modern Standard Arabic (MSA) on arabiankielinen virallinen kieli. Se voidaan kirjoittaa ja puhua, eikä kirjallisen ja puhutun muodon välillä ole eroa. Kirjallisessa muodo ... [+]

Yleiskatsaus:

Modern Standard Arabic (MSA) on arabiankielinen virallinen kieli. Se voidaan kirjoittaa ja puhua, eikä kirjallisen ja puhutun muodon välillä ole eroa. Kirjallisessa muodossa MSA on kirjallisuuden ja median kieli (kirjat, sanomalehdet, katuosat, kauppamerkit ym.).

Puhuva muoto on kieli, jota käytetään televisiossa, hallituksessa ja parlamentissa sekä virallisissa tilaisuuksissa (konferenssit, seminaarit jne.)

Al-Baherin MSA-ohjelma on jaettu neljään tasoon: (aloittelija-välivaihe-välitaso ja jatkokurssi) nämä kurssit takaavat sujuvan lähetyksen opiskelijoille lähtien aloittelevasta tasosta edistyneelle tasolle yhteisen eurooppalaisen standardin mukaisesti kielten viitekehys (CEFR).... [-]

Jordania Amman
Request Info
Englanti
Full-time
5 - 12 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Al Baher Arabic Language Training Center

Pieni yksilöllinen huomio voi todella mennä pitkälle! Yksityinen oppitunti tarkoittaa henkilökohtaista keskittymistä sinuun. Saat opettajan jakamatonta huomiota sekä ohja ... [+]

Pieni yksilöllinen huomio voi todella mennä pitkälle! Yksityinen oppitunti tarkoittaa henkilökohtaista keskittymistä sinuun. Saat opettajan jakamatonta huomiota sekä ohjausta ja palautetta, joka on erityinen sinulle ja tavoitteisiisi.

Jos haluat parantaa tasoa merkittävästi lyhyessä ajassa ja kohdistaa oppimisen tiettyihin alueisiin, kirjaudu Al-Baher-kurssille yhden ja yhdistä, ja maksimoi edistyneesi yksityisten oppituntien kautta. Tämä on joustavin ja henkilökohtainen kurssi, jota tarjotaan ympäri vuoden pyynnöstä. Yksityisiä oppitunteja voidaan järjestää päivinä tai iltaisin riippuen opettajien saatavuudesta.

Ymmärrämme, että jotkut opiskelijat tarvitsevat enemmän tuntien keskittymistä, kun taas toiset haluavat täydellisen painottamisen joko tieteisiin tai taitoihin; Tästä syystä tarjoamme yksityistä tutorointia. Omat luokat on suunniteltu vastaamaan erityistarpeitasi. Yksittäisen huomiota kiinnittäen nämä kokoukset 100 prosentin tarpeisiin. Aseta omat tavoitteet ja opettaja auttaa sinua saavuttamaan ne.... [-]

Jordania Amman
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi