Cambridge International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CAMBRIDGE INTERNATIONAL College tarjoaa AKKREDITOITUJEN, ammattiopinnoille, koulutus Britanniasta, miesten ja naisten MAAILMALTA KUNNIANHIMOINEN menestyksekkään uran

Cambridge International College on arvostettu, kokenut, tehokas ja ammattitaitoinen laitos opintolinjalla, koulutusta. Painopiste College, ja meidän ykkösasia, on hyvin yksinkertainen; se on:

"Jos haluat tarjota ammattilainen, edullinen, laadukkaita kursseja, jotka tarjoavat meille jäsenille tietoa, ymmärrystä, kykyä ja osaamista, ja joka mahdollistaa sen, että jäsenet voivat saada hyvän työpaikan ja saavuttaa uran menestys."

Tässä on toinen 10 kappaletta tietoa sinulle tietää Cambridge International College, joka toivottavasti löytyy asiaa, mielenkiintoinen ja lohdullinen:

  • Alkuperä Cambridge International College juontavat 1935 (2015 oli 80 vuotta). Vuonna 1935 neljä herrat - yrittäjyyteen JJ Cleaver, akateemikko tohtori Joseph Lee, opettaja David Hume ja ylläpitäjä Leslie Cowham - kokoontuivat Cambridge ja Lontoo luoda toimielin, joka on positiivisesti vaikuttanut elämää miljoonien miesten ja naisten maissa ympäri maailma - ja tekee edelleen siten, että 80 vuotta myöhemmin.
  • Ydintoimintoja ja osaamisalueita kollegion kuuluu ammatillinen kirjoittaminen, kehittäminen ja tuotanto Tutkimus ja koulutus Materials jonka pitoisuus liiketoiminnan, johtamisen ja hallinnon sekä laaja valikoima liittyviä aihealueita, kuten kirjanpito, markkinointi ja HR. Nämä Oppimateriaalit ovat olennainen osa (sisältyy Fee) hyväksytyn, kannatti ja akkreditoitujen ammatillisen uran kehitystä Study & Koulutusohjelmat ja Higher ohjelmat tarjotaan, mikä tutkintotodistukset ja Higher palkinnot.
  • The College on akkreditoitu, kannatti, hyväksytty ja tunnustettu Britanniassa ja maailmanlaajuisesti, mukaan lukien The British Institute for Learning and Development, EDI (Education Development International), International Association for Distance Learning (IADL), Institute of Leadership & Management (ILM) , arviointi ja akkreditointi Learning Providers (EALP), kansallinen akkreditointi Board, TEVETA, ja toiset. Kollegio on myös saavuttanut arvostetun BILD laatumerkki, on rekisteröity UK Learning Provider (UKRLP), ja on myös rekisteröity elimiin kuten Department for International Development.
  • The College tarjoaa tällä hetkellä yli 100 erilaista kurssin otsikot, ja säännöllisesti lisää uusia kursseja, jotka täyttävät vaatimukset kunnianhimoinen miehet ja naiset, jotka etsivät uran menestys, ympäri maailmaa. Lisäksi College voi joskus tarjota - erikoistilauksesta - räätälöity ja erityisesti valmistettu tietenkin otsikot, erityisesti eri erikoisalojen varten EB ja EBA ohjelmia tarjotaan.
  • Kulloinkin College yleensä jäsenten välillä 100 ja 125 kansojen ja maissa ympäri maailmaa, jolloin College aidosti kansainvälinen elin. Tulostetun Esitteessä on tarjolla College jäsentä ja valmistuneet yli 65 näistä maista. Lukuisia kertoja sukupolvea saman perheen - isät / äidit ja heidän poikansa / tyttärensä - on tutkittu ja saavuttivat palkintoja College.
  • Nykyinen rehtori Cambridge International College on tohtori Stephen M Lawson, erittäin arvostettu, erittäin kokenut, tunnettu pedagogi. Tohtori Stephen Lawson on vieraillut jokaisessa maanosassa maailmassa, ja yhdessä kollegion henkilökunnan ja johtajien on laaja tietämys ja kokemus tutkimuksen ja uran tarpeisiin kunnianhimoinen miesten ja naisten kaikkialla maailmassa. Tohtori Stephen Lawson on veljenpoika yksi perustajista kollegion, tohtori Jospeh Lee, ja on ollut mukana parantamassa satojen tuhansien jäsenten (opiskelijat ja oppijat) ja heidän perheidensä ympäri maailmaa.
  • Vaikka suurin osa jäsenistä, jotka opiskelevat kanssa - tai jotka ovat tutkineet kanssa - kollegion niin kautta College ammatillisen etäopiskeluohjelmien menetelmässä College on myös yli 50 affiliate organisaatiot ympäri maailmaa, jotka tarjoavat erilaisia ​​palveluja, kuten: avustaminen hakijoita rekisteröidyttävä College ja on paikallinen yhteyspiste; Joissakin Kumppanit myös luento, luokkahuoneessa tai opetusohjelma tukea, joka voisi olla osa-aika- tai kokopäiväistä tai iltaisin tai viikonloppuisin; ja tutkiminen Valvontapalkkio / valvontapalvelua.
  • Keskimäärin 30% ja 60% opiston Jäsenyys - kirjoilla jäsenet (oppilaat tai opiskelijat) - koostuu miehistä ja naisista, jotka on suositeltu tai käyttöön Collegen menneet tai nykyiset jäsenet, tai jotka ovat uudelleen ilmoittautunut lisätutkimuksia kanssa College suoritettuaan aiemman kurssin College.
  • Minimi ikä tutkimuksen CIC on 18; ei ole yläikärajaa vaikka uskomme, että vanhin ilmoittautua oli 84-vuotias; tämä oli herrasmies - lääkäri - Trinidad & Tobago Antilleilla, joka avaa uuden lääketieteellisen liiketoimintaa ja joka tarvitsi tietää miten käyttää sitä tehokkaasti ja onnistuneesti. Nykyinen vararehtori Cambridge International College, joka oli kiertueen Länsi-Intian tuolloin pystyi esittämään tohtorin hänen Diploma in Business Management & Administration, osallistui tohtorin vaimo ja ystävät, ja joukko muita jäsenet, jotka olivat myös äskettäin suorittanut CIC tutkimukset; tämä on edelleen yksi vararehtori suosikki tarinoita hänen 20 + vuotta College.
  • The College ottaa hyvin vakavasti valtuutettua ja hyväksyi aseman, sen uskottavuus ja hyväksyntä, ja sen hyvä maine ja standardeja (ja College on ilo ilmoittaa jäsenen onnistumisia todistavat laadun ja tilan College - tällä sivustolla, säännölliset uutiskirjeet ja muut College julkaisuista antaa esimerkkejä uutisia, raportteja ja menestystarinoita jäsentä). Osana toimiluvan ja hyväksynnän tila kollegio tarkastaa säännöllisesti ammatilliset ja hyväksyttyjen yhteisöjen, johon kuuluu tiukka tarkastus: laadunvalvontaprosesseilla; sisältö, rakenne ja arviointi standardeja, jotka koskevat oppimisen ohjelmia; laatu koulutuksen ja oppimisen tarjoamisen; ylläpito asianmukaiset tavoitteet ja edellytykset niiden saavuttamiseen; laadukkaiden oppimista ja kehitystä.

MENESTYSTARINAT

"Kiitos auttaa minua päivittämään oppimistani joka auttoi minua päästäkseen osaksi Graduate Training Institute for my jatko todistus projektinhallinnan. Minun tutkimukset omalla College minun uusi yhtiö on edennyt minulle lainan minulle maksaa minun maksuja. "

Danial Cardinal Langton kirjoitti Ghanasta

Sijainnit

Pyhä Pietari

Osoite
Heron House
JE3 7BY Pyhä Pietari, Pietari, Jersey
Puhelin
+44 534 485485