Lue virallinen kuvaus

YDC, Yokohama Design College , on yksi johtavista ammatillisista oppilaitoksista, jotka opettavat japanilaisia ​​japanilaisia ​​japanilaisia ​​korkeakouluopintoja.

YDC sijaitsee Yokohama, joka on vain 30 minuutin päässä Tokiossa, on vain minuutin kävelymatkan päässä lähimmältä asemalta, erittäin kätevä paikka.

YDC: ssä meillä on 3 koulua yhdessä rakennuksessa, Japanin kielikoulu, muotoilukoulu, lukio, kansainväliset opiskelijat ja japanilaiset opiskelijat käyttävät samoja laitteita, palveluja, jotka kykenevät helposti ystävystämään japanilaisten paikallisten kanssa ja nauttimaan kielen / kulttuurin vaihtoa.

Yokohama on Bayside-kaupunki, jossa yhdistyy monikulttuuri ja yksinomainen tulkinta maailmasta ja joka on kehittänyt toiminnallisesti vuosittain täynnä riittäviä ympäristökohteita suunnitteluun. Tämä koulu on edistynyt aggressiivisesti kentällä tapahtuvien luentojen avulla käyttäen sijaintiominaisuuksia, kuten kuva- / videokuvausta Minatomirai-alueella, piirustusta Red Brick Parkissa ja katselua Yokohama-museossa.

Tällä hetkellä meillä on 420 opiskelijaa, 180 japanilaisessa kielikeskuksessa, 170 suunnittelutoimistossa, 70 lukiossa.

Japanin kielen osastolla meillä on opiskelijoita noin 25 maasta eri puolilta maailmaa.

He oppivat japaniksi omaan päämääräänsä, Japanin yliopisto, Taideteollisuus (Art University, Ammatillinen koulu) vain kokemus unelmansa maassa, työ kokemus ... ..

YDC tarjoaa monia valinnaisia ​​maksuttomia ohjelmia, joiden avulla opiskelijat pääsevät unelmansa saavuttamaan myös japanilaisten kulttuurien / ajattelutapojen ymmärtämistoimet.

Mitä YDC-opettajat ja henkilökunta ajattelevat ensiksi: "Täytä unelmiesi totta!"

Tarjoamme myös lyhyitä trem kursseja opiskelijoille, jotka eivät pysty tulemaan Japaniin pitkällä aikavälillä opiskelu- tai työaikataulunsa vuoksi. Voit tulla Japaniin väliaikaisen viisumin avulla, oleskella ja opiskella täällä 3 kuukautta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Japanilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Yokohama Design College

Meillä on japanilaisen lukion osasto, myös kampuksella toimiva Design-osasto, voit tehdä ystäviä japanilaisten opiskelijoiden kanssa yliopistossamme jokapäiväisessä elämä ... [+]

Mitä opit

Japanin kieli

Kesto

Huhtikuusta: 1 vuosi tai 2 vuotta (opiskelijaviisumi)

Lokakuusta: 1 vuosi tai 1 ja puoli vuotta (opiskelijaviisumi)

Vaihtoehtoopetus

Manga, piirustus, suunnittelukurssien kokeellinen opetus

Koulutoiminta

School Festival, Dipping Rice-kakku ja pelata japanilaisia ​​perinteisiä pelejä,

Valmistumisnäyttely, Urheilufestivaali

Opiskelijan klubitoiminta (futsali, lentopallo, cosplay, kuoro jne.)

Japanilaisen kielen kurssi

Vierailu Japanin historiallisiin paikkoihin, Disaster Center

Retki Tokion Disney Resortiin, joulupukki, Valmistumisreitti

Juhlii uudenvuoden juhlaa

Miksi valitset meidät?

Meillä on japanilaisen lukion osasto, myös kampuksella toimiva Design-osasto, voit tehdä ystäviä japanilaisten opiskelijoiden kanssa yliopistossamme jokapäiväisessä elämässä.... [-]

Japani Yokohama
Huhtikuu 2020
Englanti,Japanilainen
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken
220-0051 Yokohama, Kanagawan prefektuuri, Japani