Sophia University Summer School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sophian erityisominaisuudet

Sophia-yliopisto johti siirtymistä kansainvälistymiseen Japanissa, tarjoten opinto- ja koulutusmahdollisuuksia, jotka ottavat huomioon yhä monimutkaisemman maailman. Vuosien varrella yliopisto on luonut alkuperäisen maailmanlaajuisen verkoston, jonka avulla ulkomaiset tutkijat ja opiskelijat voivat opettaa ja opiskella Japanissa, ja japanilaiset tutkijat ja opiskelijat tekevät samoin ulkomailla.

Sophia tarjoaa erinomaisen opetusympäristön kansainvälistymisen aikakaudelle, viljelemällä "Miehet ja naiset muille, muiden kanssa", jotka voivat menestyä maailmanlaajuisesti.

Yksi Japanin parhaista yksityisistä yliopistoista

Sophian maine korkeakoulututkinnon huippuosaamisesta, erinomaiset jatko-ohjelmat ja kilpailukykyinen tutkimusympäristö mahdollistavat sen, että se säilyttää asemansa yhtenä Japanin ykkösyliopistoista. Opiskelijat hyötyvät valtavasti kyvystä tutkia viimeisintä kehitystä valitsemallaan erikoisalalla Japanin ja kansainvälisten tiedekunnan jäsenten kanssa. Koulutuksen laadusta pohtien Sophia-tutkinnon suorittaneita pidetään kansainvälisissä yrityksissä ja kansainvälisissä organisaatioissa maailman johtavassa työpaikassa.

Kaikki tiedekuntamme ja tutkijakoulut tervehtivät kansainvälisiä opiskelijoita. 1 488 kansainvälistä opiskelijaa on yli 60 maasta ja eri puolilta maailmaa. Tiedekuntamme sisältää jäseniä yli 20 maasta, ja useimmilla tiedekunnan jäsenillä on ulkomaisia opinto- ja tutkimuskokemuksia.


Japanin globaalikoulutuksen edelläkävijä

Sophian yliopisto on tarjonnut englanninkielisiä ohjelmia yli 60 vuotta. Kun otetaan huomioon se, miten korkeatasoinen näkemys maailmanlaajuisen koulutuksen edelläkävijänä pidetään, yliopisto valittiin äskettäin opetus-, kulttuuri-, urheilu-, tiede- ja teknologiaministeriön toteuttamiin tukiohjelmiin, joilla kansainvälistetään Japanin yliopistot. mukaan lukien Top Global Universities Project ja Global 30 Project. Nämä ohjelmat auttavat vahvistamaan yliopiston pyrkimyksiä lisätä opiskelijoiden maailmanlaajuista osaamista.

Samalla sopimukset 206 merentakaisten yliopistojen kanssa 42 maassa takaavat opiskelijoiden dynaamisen liikkuvuuden. Yli 1 500 kansainvälistä opiskelijaa opiskelee Sophiassa ympäri maailmaa ja edistää kansainvälistyvää kampuskulttuuria. Yliopisto tunnetaan myös siitä, että se rohkaisee japanilaisia opiskelijoita opiskelemaan ulkomailla monenlaisilla ohjelmilla. Sekä saapuvat että lähtevät opiskelijat havaitsevat, miten koulutus todella tulee elämään kansainvälisessä yhteydessä Sophiassa.


Moninaisuus yhdellä kampuksella kiehtovassa Tokion kaupungissa

Sophia-yliopistolla on kompakti jalanjälki, joka yhdistää kaikki tiedekuntien ja humanististen tiedekuntien tiedekunnat ja jatko-koulut yhdellä kampuksella. Tämä lähestymistapa tuo merkittäviä etuja yliopiston ohjelmille syventämällä koulutuksen liikkuvuutta, yhteistyötä ja erikoistumista. Tarjoamalla ympäristön, joka kokoaa yhteen eri kulttuuri-, kieli- ja uskonnollisia taustoja opiskelijat ja tiedekunnan jäsenet, kampus toimii globaalin yhteiskunnan mikrokosmosena. Vähemmän hyödyllinen on yliopiston sijainti Tokiossa, megapitoisuus, joka kutsuu oppilaita nauttimaan uusimmista teknologioistaan, tiloistaan ja infrastruktuuristaan. Mikä parasta, kaupunki tarjoaa korvaamattoman tilaisuuden kokea ainutlaatuisen kulttuurin, jossa perinteiset ja modernit elementit sekoittuvat.


Laaja valikoima englanninkielisiä ohjelmia

Opiskelija osaa opiskella liiketoimintaa ja taloutta, tieteen ja teknologian sekä ympäristöopintoja, kaikkia Japanin vahvuuksia englanniksi. Sophiassa on myös pitkät perinteet japanilaisissa tutkimuksissa. Monumenta Nipponica, englanninkielinen tieteellinen lehti, joka toimii tärkeänä resurssina Japanissa ympäri maailmaa opiskeleville tutkijoille, on muokattu yliopistossa.

Seuraavat ohjelmat tarjoavat kokonaan englanninkielistä opetussuunnitelmaa:

Yliopistotaso:

  • Taiteet
  • Tiede ja teknologia

Tutkijataso:

  • Global Studies
  • Globaalit ympäristötutkimukset
  • TESOL (englannin kielen opettaminen muiden kielten puhujille)
  • Tiede ja teknologia

Ei-koulutusohjelmat:

  • Taiteet
  • Kielikoulutus- ja tutkimuskeskus (japaninkieliset kurssit)
  • Lyhyitä ohjelmia (aasialaiset tutkimukset, japanilaiset opinnot ja japanilainen kieli ja kulttuuri)


Tunnettu tarjoavan korkealaatuista kieltenopetusta

Perustamisestaan lähtien Sophia on korostanut vieraiden kielten opetusta, ja Sophia-tutkinnon suorittaneita arvostetaan erinomaisesta kielitaidosta ja viestintätaidoista. Kielikoulutus- ja tutkimuskeskus tarjoaa kursseja 22 kielellä japanilaisille opiskelijoille. Keskus tarjoaa myös monenlaisia japanilaisia kursseja kansainvälisille opiskelijoille. Sen lisäksi, että Sophia-yliopisto pyrkii hyödyntämään vieraan kielen taitoa, kun he harjoittavat uraa yhä globaalimmassa ja monipuolisemmassa maailmassa, sen tavoitteena on luoda perusta opiskelijoiden kyvylle käyttää vieraita kieliä loogisesti kehittää omia ajattelutapojaan, esittää ajatuksiaan ja neuvotella syvemmällä tasolla.

Sijainnit

Chiyoda

Osoite
102-8554 Chiyoda, Tokio, Japani