J.F. Oberlin University Summer Session

Esittely

Lue virallinen kuvaus

= Huom =

Valitettavasti JF Oberlin University (JFOU) joutuu ilmoittamaan kesäistunnon 2020 peruuttamisesta koronavirusepidemian vuoksi.

Tietoja JFOU: sta

JF Oberlinin yliopistossa on lähes 9 000 opiskelijaa, mukaan lukien jatko-opiskelijat ja ulkomaiset opiskelijat. Joka vuosi meillä on noin 550 ulkomaalaista opiskelijaa yliopistoon. Meillä on myös yli 140 kumppania kouluja yli 20 maassa ja eri puolilla maailmaa. Meidän japanilaiset opiskelijat hankkivat käytännön kokemusta erilaisten ohjelmien kautta, mukaan lukien ei vain kieliopintoja ja akateemisia vaihto-ohjelmia, mutta myös vapaaehtoisia ohjelmia ja harjoittelupaikkoja. Yliopisto on perustanut viisi merentakaista toimistoa kansainvälisen vaihdon eri toimintoihin ja ulkomailla opiskeleville opiskelijoille .

Tokion ja Machidan alue

Erikoispinta-ala on 621 neliökilometriä ja sen väkiluku on 9 miljoonaa. Se houkuttelee vieraita paitsi ulkomailta myös koko Japanista keskittymällä yrityksiin ja kauppoihin, hyvin kehittyneeseen liikenneverkkoon sekä lukuisiin kulttuurilaitoksiin ja matkailukohteisiin. Tokion suurkaupunkihallituksen toimistot, hiljattain kunnostettu Tokyo Station -rakennus ja Tokion Skytree ovat vain muutamia esimerkkejä nähtävyyksistä, jotka ovat täynnä historiaa ja perinteitä. Tokiossa jatkuvasti uusia kiinnostavia kohteita, Tokio on epäilemättä yksi maailman edistyksellisimmistä .

Machida

"Vanhan hyvän luonteen ja perinteen" ja "uuden kulttuurin" rinnakkaiselo on Machidan matkailukylän suuri viehätys. Kaupungissa on kauppakeskuksia, hyvää ruokaa ja erilaisia ​​nähtävyyksiä. Machidalta on helppo yhteys Tokion keskustaan.

Sijainnit

Tokio

Osoite
3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan
Tokio, Japani

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin