The International Hospitality Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ei ole yllättävää, että Chef Academy valitsi Senigallia uudesta italialaisesta pääkonttoristaan, joka on yksi Italian kaupungeista, joka edustaa eniten turistien elinvoimaa, kauneutta ja alueen vaihtelua. Marche-alueen rannikolla tämä upea paikka, joka on kuuluisa "samettin rannasta", on turistinähtävyys ja erittäin tärkeä kulttuurikeskus.

Senigallia on täydellinen paikka, jossa opiskelijat ympäröivät taiteellista rikkautta ja jossa ruokaa ja taidetta opetetaan suoraan, kun raaka-aineita kasvatetaan ja viljellään perinne. Tällä alueella monet tuotteet ovat kuuluisimpia Made in Italy -yrityksiä, jotka viedään ympäri maailmaa Sant'Angelon valkoisen tryffelin, Campofilone's Maccaroncinin ja tuhansien muiden hyvänä.

Marcheilla on ylpeitä paikallisten yritysten tuottamien viinien, öljyjen ja juustojen ansiosta, jotka ovat maan rikkauden symboli ja intohimo korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa ". Siksi päätimme tuoda tänne koulumme ja innovatiivisen harjoitteluohjelman, jonka ansiosta oppilaat ovat antaneet meille molemmat matkanjärjestäjät. Koulu on ylpeänä valmis avaamaan ovet kaikille opiskelijoille, jotka haluavat tulla parhaaksi kokin maailmassa.

Tarjoamme ainutlaatuisen koulutusjärjestelmän, joka on tehnyt meidät kuuluisaksi Englannissa, Amerikassa ja tuodaan monissa muissa maissa, paitsi Euroopassa, myös Lähi-idässä ja Kiinassa.

Räätälöidyt kurssit, käytännölliset ja tehokkaat, jotka keskittyvät paitsi keittämisen perustekniikoihin, mutta myös ilmaisevat, mitä tarkoittaa keittiömestarin ammattitaitoinen keittiö. Assimiloi heidän tietämyksensä ja oppivat salaisuutensa antamaan opiskelijoille mahdollisuuden päästä ravintolatoimintaan ominaisuuksilla ja luottamuksella, joka on välttämätön ammattitaitoisen kokin saamiseksi.

The International Hospitality Academy syntyi uskomuksesta, jonka mukaan ammattitaitoinen ammattilainen on opettanut parhaiten oppimaan tätä taidetta, eikä ole olemassa "parhaita käytännöllisiä tapoja".

Ei ole yllättävää, The International Hospitality Academy ylpeilee ravintoloiden kumppaneina alueen kuuluisimmista ravintoloista.

Kun olemme suorittaneet harjoittelun ensimmäisen osan kehitystyön keittiössä, oppilaillamme on mahdollisuus oppia parhaista keittiömestareista, jopa tähdistä, kaikki heidän keittiöissään, mutta aina seuraamalla koulutusohjelmamme.

Suuri etulyöntiasema tällä tavalla muodostuu käytännön taidoista, jotka ovat jo hankittuja tästä kokemuksesta, ja että monet muut tutkinnon suorittaneet puuttuvat työn löytämiseksi.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija saa kaikki teoreettiset ja käytännölliset työkalut työskentelemään välittömästi yhdessä parhaista ammattikäyttöön tarkoitetuista keittiöistä.

Sijainnit

Senigallia

Osoite
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Senigallia, marche, Italia

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: