TOChina HUB

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

TOChina HUB on integroitu tietämyskeskus, joka on perustettu ottamaan Kiina mukaan pelkästään tutkimusalaksi, mutta välttämättömäksi kumppaniksi tulevien kosmopoliittisten kansalaisten ja pätevien ammattilaisten koulutuksessa.

Torinon yliopisto on kehittänyt TOChina HUB : n yhteistyössä ESCP Europen (Torino-kampuksen) ja Torino-maailman instituutin (T.wai) kanssa edistääkseen innovatiivista akateemisen yhteistyön mallia tiettyjen kiinalaisten kumppaneiden kanssa.

Pekingin yliopiston, Pekingin ulkomaisen yliopiston, Zhejiangin yliopiston ja Guangdongin ulkomaisten yliopistojen kanssa on perustettu yhteiset tutkimusohjelmat, dynaamiset ohjelmat kulttuurienvälisen koulutuksen ja opiskelijoiden liikkuvuuden sekä tuoreiden kanavien välisen vaihdon kannalta.

TOChina HUB pyrkii liittymään Italian ja Kiinan diplomaattisuhteiden perustamisen 50-vuotisjuhlallisuuksiin vuonna 2020 kunnianhimoisen foorumin avulla, joka tukee Kiinan elinikäistä oppimista sekä sen vyöhykkeen ja tieliikenteen muuttuvaa dynamiikkaa. aloitteesta.

TOChina HUB toimii kahden Italian suurimman pankkisäätiön - Compagnia di San Paolon - tukemana kansainvälisten asioiden ohjel- mansa ja Fondino-CRT: n TOChina HUB käytännön taitotietoa Kiinan morphing-identiteeteistä, sosioekonomisista rakenteista, instituutioista ja politiikoista.

Sijainnit

Peking

Osoite
Peking, Peking, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin