Lue virallinen kuvaus

Meistä

TOChina HUB on integroitu tietämyskeskus, joka on perustettu ottamaan Kiina mukaan pelkästään tutkimusalaksi, mutta välttämättömäksi kumppaniksi tulevien kosmopoliittisten kansalaisten ja pätevien ammattilaisten koulutuksessa.

Torinon yliopisto on kehittänyt TOChina HUB : n yhteistyössä ESCP Europen (Torino-kampuksen) ja Torino-maailman instituutin (T.wai) kanssa edistääkseen innovatiivista akateemisen yhteistyön mallia tiettyjen kiinalaisten kumppaneiden kanssa.

Pekingin yliopiston, Pekingin ulkomaisen yliopiston, Zhejiangin yliopiston ja Guangdongin ulkomaisten yliopistojen kanssa on perustettu yhteiset tutkimusohjelmat, dynaamiset ohjelmat kulttuurienvälisen koulutuksen ja opiskelijoiden liikkuvuuden sekä tuoreiden kanavien välisen vaihdon kannalta.

TOChina HUB pyrkii liittymään Italian ja Kiinan diplomaattisuhteiden perustamisen 50-vuotisjuhlallisuuksiin vuonna 2020 kunnianhimoisen foorumin avulla, joka tukee Kiinan elinikäistä oppimista sekä sen vyöhykkeen ja tieliikenteen muuttuvaa dynamiikkaa. aloitteesta.

TOChina HUB toimii kahden Italian suurimman pankkisäätiön - Compagnia di San Paolon - tukemana kansainvälisten asioiden ohjel- mansa ja Fondino-CRT: n TOChina HUB käytännön taitotietoa Kiinan morphing-identiteeteistä, sosioekonomisista rakenteista, instituutioista ja politiikoista.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

TOChina HUB

ChinaMed-liiketoimintaohjelma (CMBP) tarjoaa ainutlaatuisen ja intensiivisen kaatumiskurssin - yhteensä 200 tuntia intensiivikoulutusta varten - jonka tarkoituksena on va ... [+]

Olennainen liiketoiminnan koulutus uusille Silk Road -johtajille

CMBP: n 7. painos isännöi Pekingin yliopistoa, ja se järjestetään Pekingissä, Chongqingissa ja Shenzhenissä (Kiina) 19.7.-23.8.

ChinaMed-liiketoimintaohjelma (CMBP) tarjoaa ainutlaatuisen ja intensiivisen kaatumiskurssin - yhteensä 200 tuntia intensiivikoulutusta varten - jonka tarkoituksena on varustaa suuritehoinen ryhmä tulevia johtajia ja yrittäjiä, joilla on strategisia taitoja liike-elämän kansainvälistymisen aloilla. kulttuurienvälinen hallinta ja luovaa yrittäjyyttä, keskitytään Kiinaan ja Euro-Välimeri-alueeseen.

CMBP: n opetussuunnitelman on kehittänyt erityisesti kansainvälinen nykyajan Kiinan tutkijoiden ryhmä yhdessä eurooppalaisten johtajakoulutusalan asiantuntijoiden ja kiinalaisten ammattilaisten kanssa. Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat saavuttaneet yritysjohtajia, lakimiehiä ja akateemikkoja joidenkin maailman parhaista yliopistoista ja dynaamisimmista yrityksistä.... [-]

Kiina Beijing Chongqing Shenzhen
Heinäkuu 2019
Full-time
5 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

ChinaMed Business Program (CMBP)

Osoite
Beijing, Beijing, Kiina