Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Syracuse Academy

Syracuse Academy on kansainvälinen koulu, joka on erikoistunut tarjoamaan kieli- ja kulttuuriohjelmia, joissa keskitytään Välimeren tutkimuksiin. Syracuse Academy on Sienan yliopiston CILS-paikalliskeskus.

Sijaitsee kaupungin keskustassa Syracuse (Sisilia), vieressä Pyhän Johanneksen kirkko, joka antaa pääsyn katakombit ja St. Marcianin krypta: ensimmäinen paikka kristillisen palvonnan lännessä, jossa St. Paul on sanotaan saarnaneen. Villa on myös vieressä arkeologinen museo ja Basilica of Our Lady of Tears, kun taas Kreikan teatteri ja Ortygian saari ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tietoja MADE-ohjelmasta

Laillisesti tunnustettu, tutkinnon suorittava Kuvataideakatemia, joka on ensimmäinen laatuaan Italiassa, jonka tavoitteena on työskennellä muotoilun, taiteen, perinteisen käsityön ja paikallisen kulttuurin risteyksessä luomalla toimintamalli, joka sijaitsee maan eteläosassa , Syracusessa.

Syracuse, Sisilia

Lämmin tervetullut yhteisö

Vaikka italialaisten lähtevän luonteen ja lämpimän vieraanvaraisuuden arvostetaan maailmanlaajuisesti, kansainvälisillä opiskelijoilla, jotka asuvat Syracusen pienessä ja turvallisessa kaupungissa, on aina yllättynyt avoimista aseista tervetulleeksi heitä saamaan paikallisilta ihmisiltä, mikä auttaa luomaan ystävällisen ja viihtyisän ilmapiirin, jonka kaikki opiskelijat kertoivat mielellään.

Strateginen lähtöpiste Italiaa tutkittaessa

Syracuse on myös strateginen perusta niille, jotka haluavat nauttia kaikista Sisilian kauneudesta, vain kivenheiton päässä kaikista muista saaren tärkeimmistä nähtävyyksistä: temppeleiden laaksosta ja Scala dei Turchista Agrigentossa, Mt. Etna, Euroopan korkein tulivuori, ja Taorminan kukkulalla sijaitseva kaupunki. On myös helppo päästä kaikkiin tärkeimpiin italialaisiin paikkoihin: läheinen Fontanarossa-lentokenttä yhdistää Syracusen kaikkien suurimpien kaupunkien (Rooma, Firenze, Venetsia, Milano, Napoli) kanssa päivittäin ja halpalentojen kanssa.

Muinaisen Välimeren maailman pääkaupunki

Syrakusa (italialainen Siracusa), joka on lueteltu Unescon maailmanperintökohde, on aarrevaara, joka sijaitsee Italian Sisilian saaren kaakkoisrannikolla. Yli kolmen vuosituhannen aikana se on kerännyt runsaasti taidetta ja arvokasta arkkitehtuuria, joka osoittaa monien loistavien sivilisaatioiden kulkua.

113953_113919_3.png

Pieni yhteisö, vilkas kaupunki

Tänään Syracusan kaupunki on lämminhenkinen ja vilkas kaupunki, jossa on paljon tarjottavaa seikkailunhaluisille sieluille ja kulttuuritarhoille: voi halutessasi tutustua historiallisen keskustan kapeiden katujen labyrinttiin, kävellä keskiaikaisen linnan ympäri, josta on näkymät luonnollinen satama tai tutustu kaupunkia ympäröiviin turmeltumattomiin rantoihin ja merivarantoihin.

Tee ystäviä paikallisten opiskelijoiden kanssa

Syracuse Academy järjestää säännöllisesti yracuSltural-tapahtumia, jotta kansainväliset opiskelijat voivat tavata paikallisia opiskelijoita. Syracusen kaltaisessa kaupungissa on helppo tehdä pitkäaikaisia yhteyksiä ja rakentaa ystävyyssuhteita italialaisten ikäisensä kanssa. Tunnustamme, että paikallisten kansalaisten osallistumisella on keskeinen rooli luottamuksen kehittämisessä puhuttuun kieleen.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Opiskelija-asunto

Homestay: Yksityinen huone, puolihoito

Opiskelijat voivat halutessaan asua Sisilian isäntäperheen kanssa viihtyisissä huoneistoissa, jotka sijaitsevat lähellä koulua ja joissa on oma makuuhuone. Homestay-majoitukseen kuuluu 2 ateriaa päivässä, aamiainen ja illallinen.

Tämäntyyppinen majoitus takaa turvallisen, mukavan ja täysin upean kokemuksen, joka parantaa opiskelijoiden kielellistä ja kulttuurista oppimista.

Opiskelija-asuinpaikka: Yksityiset huoneet

Opiskelija voi halutessaan asua muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa, jotka osallistuvat Syracuse Academy kieli- ja kulttuurikursseihin. Kaikki majoitus on lyhyen kävelymatkan päässä Akatemialta.

Ota yhteyttä!

Opiskelijaneuvojien tiimimme on iloinen voidessamme tukea teitä kaikilla tavoilla: ilmoittautumis- ja viisumihakemuksesta lähtöselvityksiin, suuntautumiseen ja asettumiseen uuteen kaupunkiin ja kotiin.

Sinun ovesi taiteen ja suunnittelun korkeakoulutukseen Italiassa

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Perustan luova vuosi

Syracuse Academy

Taiteen ja suunnittelun säätiön vuosi antaa mahdollisuuden kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat ilmoittautua Italian yliopistoon, parantamaan italialaisen kiel ... [+]

Opi italialaista kieltä ja kehitä olennaisia taitoja, jotta voisit osallistua menestyksekkäästi Art and Designin perustutkintoihin Italian parhaissa yliopistoissa. Keskity omiin kiinnostaviin alueisiin ja parantaaksesi akateemisia taitojasi tukevassa ympäristössä.

Yhden vuoden valmistelukurssi antaa sinulle laajan käsityksen taiteesta ja muotoilusta. Kehitä taiteellisia taitojasi ja päättää, mitä erikoisalaa jatkaa. Se parantaa myös taitotasosi. Tämä auttaa sinua päättämään valintasi tutkinnon erikoisalasta seuraavien kolmen vuoden aikana. Teet yhden vuoden kurssin suorittamisen jälkeen töitä. Arvioimme tämän etenemisen valitsemallesi erikoisalalle.

Ihanteellinen valmistelu perustutkintoa varten taiteessa ja muotoilussa Italiassa... [-]
Italia Syracuse
September 2019
Full-time
Part-time
9 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Syracuse Academy

Syracuse Academy - Spring 2019

MADE Program CABIN OUT workshop

Sicily

Siracusa

Osoite
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicily, Italia