Sida Group Management Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

w. akateemia

w.academy on vuokrannut pää- ja johtamisteriksi erikoistuneen Sida Academy -haaran, joka lähitulevaisuudessa se integroi w.academy-alustan Digital Business Schoolin yksityiskohtaisuuteen, lähestymistapoihin, tuotteisiin ja ratkaisuihin

Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille, johtajille, yrityksille ja julkisille laitoksille täysi palvelu koulutustoiminnoista, kuten täydennyskoulutus ja erikoistuminen, johtavat päälliköt, yliopistomestarit ja täysmestarit

Kursseja pidetään eri tavoin: fyysisistä luokista live-suoratoistoon, ohjauksesta valmennukseen parhaita opetusmenetelmiä, kuten roolipelejä, käännettyä luokkahuonetta, yhteistyöhön perustuvaa oppimista, vertaiskoulutusta ja laboratorioiden käyttöä.

Lisäarvo saavutetaan yhdistetyn ja jäsennellyn tutkimuksen, opiskelijoiden ympärille räätälöidyn digitaalisen tutkimuksen ansiosta.

Sida-ryhmä

Sida Group on jo yli 30 vuoden ajan tarjonnut johtamisneuvontapalveluja yrityksille ja laitoksille. Sida Group tukee johtamista kaikissa vaiheissa alkaen strategisesta vaiheesta, kuten talous ja hallinto, henkilöstöresurssit, organisaatio, yritysjärjestelyt ja kansainvälistyminen.

verkkoliukoinen

AIM Italiassa noteerattu innovatiivinen PMI, Websolute, on yksi tärkeimmistä italialaisista digitaalialan yrityksistä viestinnän, digitaalisen tekniikan sekä digitaalisen markkinoinnin ja kaupan alalla.

Sijainnit

Anconan

Osoite
Via Luigi Albertini, 36
60131 Anconan, marche, Italia

Rooma

Osoite
Clivo di Monte del Gallo n.48
00165 Rooma, Lazio, Italia

Milano

Osoite
Milano
Corso Porta Romana, 46

20125 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin