Sacred Art School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Toscanassa juurtunut kansainvälinen koulu, joka perustettiin edistämään taiteellista luovuutta ja taiteellista käsityötä, ja joka on rajaton avoimuus pyhään maailmaan katolisen kirkon ja koko yhteiskunnan palveluksessa.

Koulun tunnuslause ”perinteessä eteenpäin” määrittelee ympäristön, jossa on mahdollista suunnitella ja luoda nykyaikaisia taideteoksia, jotka välittävät merkityksen nykypäivän miehille ja naisille, mutta jotka liittyvät myös 2000-luvun taiteellisen historian perinteisiin.

Kristitty usko perustuu jumala-ihmisen inkarnaatioon, historialliseen tosiasiaan, joka on annettu vuosisatojen ajan, mikä on nykyäänkin tapahtuma, mahdollinen kohtaaminen täällä ja nyt nykyaikaisille miehille ja naisille. Pyhän taiteen tarkoituksena on rohkaista tätä henkilökohtaista kohtaamista.

Koulu, joka ei noudata mitään erityistä taiteellista virtaa, on ennen kaikkea työpaja, jossa opiskelijat ja opettajat, taiteilijat ja käsityöläiset tuottavat korkealaatuisia pyhiä teoksia. Opiskelijoiden kehitettäessä suunnittelu- ja tuotantotaitojaan, he työskentelivät taiteellisissa toimikunnissa ja oppivat myös vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja heidän tarpeidensa kanssa.

Koulun tavoitteena on auttaa taiteilijoita etenemään perinteissä viiden päätyökalun avulla:

 1. Tiukka taiteellinen ja tekninen koulutus
  jonka avulla pystyt hallitsemaan figuratiivisen kielen, kuten sitä opetettiin renessanssin taiden työpajoissa ja Kuvataideakatemioissa.
 2. Syvällinen analyysi nykyajan ajatuksesta, joka auttaa ymmärtämään pyhää
  esimerkiksi tutkiessaan paavi Franciscuksen Evangelii Gaudiumia ja Laudato si: tä, jotka käsittelevät kauneuden teemaa liturgiassa ja luomisessa. On myös tärkeää Benedictus XVI: n työ, joka sisältyy ”Johdatus liturgian henkeen”, hermeneutisena avaimena liturgiselle liikkeelle ja Vatikaanille II. Toinen lähde on Johannes Paavalin II kehon teologia, joka on erittäin tärkeä lähestymistapa ruumiillisuudelle ja sen merkitykselle nykymaailmalle. Johannes Paavali II: n kirjeen taiteilijoille katsotaan olevan perusasiakirja, joka on arvokas suunta koululle.
 3. Teoreettinen ja käytännöllinen tieto edustatavasta uskosta
  Tulkaa potranno infatti gli artisti ajattelukykyä, onko Cristossa verovirhe, joka ei ole samanlainen kuin Cristologia ja usein esiintyvä Cristo-persoonallisuus, ennen kaikkea preghiera quotidiana ja ei sakramenti?
 4. Erityinen huomio ihmishahmoon
  Pyrimme keskittymään jälleen ihmishahmoon nykyaikaisen ikonografisen kriisin ja akateemisten taiteellisten periaatteiden tuntemuksen ulkopuolelle: tämä on tilaisuus tarjota opiskelijoille, jotka oppivat havaitsemaan ja joita rohkaistaan tulkitsemaan näkemäänsä tekemällä tietoon perustuvia visuaalisia valintoja.
 5. Firenzen kaupungin tilanne
  kokoelmillaan ja kulttuuritapahtumillaan - tärkeimmällä luokkahuoneella -, yhteistyö historiallisten käsityöläisten työpajojen, Confartigianaton ja Opera del Duomon kanssa, joka on elävä laboratorio joidenkin ihailtuimpien taideteosten kunnostamiseksi ja ylläpitämiseksi, myötävaikuttaa uusien ja erityisten ammattihahmojen muodostuminen: taiteilijat ja käsityöläiset tarkkuuskäsityksen ja taiteellisen luovuuden välissä.
  126997_pexels-photo-102127.jpeg Daian Gan / Pexels

Puiston sisällä sijaitseva Sacred Art School on Pavoniere-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Viheralueita ja rauhaa täynnä oleva alue on täydellinen ympäristö tutkia ja kehittää taiteellisia taitojasi.

Tule tapaamaan meitä.

Sijainnit

Metropolitan kaupunki Firenze

Osoite
Viale della Catena, 4
Le Pavoniere – Parco delle Cascine

50144 Metropolitan kaupunki Firenze, Toscana, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin