Lue virallinen kuvaus

Vuonna 2005 hän perusti Palermo, In Sisilia, Italian kielen opetus ulkomaalaisille Sisilia, Yksi harvoista kouluista Palermo joka on erikoistunut oppiminen Italian kielen. Koulu Sisilia, lisäksi järjestämisestä Italian ulkomaalaisille, suorittaa muut toimet, jotka liittyvät matkailuun ja kulttuuriin italialainen.

Koulu Sisilia Se on yksi harvoista kouluista Sisilia yhdistää Kulttuuriloma Palermon oppimiseen Italian kielen. Koulu on akkreditoitu "Pisan yliopisto, Ja se on koti tentit DITALS, Sertifiointi opetus Italian kielen ulkomaalaisille.

Koulun joukkue muodostuu Sisilian opettajien äidinkielenään puhuvien ja erikoistuneet oppimiseen Italian kielen.

Koulumme, meidän opiskelijat varata lämpöä ja yksinkertaisuus maamme aurinkoenergian oppia italiaa ystävällinen ja samalla viettää mukavia tuntia oppitunteja, lähellä rantoja sinisellä vedellä, tekevät lomastasi -tutkimus ihana ja unohtumaton.

Opettajat koulumme ovat kaikki erikoistuneet oppimiseen Italian kielen, koska niillä sertifiointia osaamista. Lisäksi meidän opettajat ovat valmistuneet ja äidinkielenään italiaa.

Henkilökuntamme on käytettävissä antaa oppitunteja yksilöille tai ryhmille, kaikille niille, jotka haluavat oppia italian kielen kautta kaava Holiday Studio Palermossa, Sisiliassa.
Joukkue koulumme, joiden avulla Kumppanimme, paikalliset matkanjärjestäjien, on myös saatavilla järjestää vapaa-aikaa viikonloppuisin ja koko ajan pysyä erilaisia ​​aktiviteetteja (matkat, puolueet, urheilu, ruoanlaitto luokkiin, veneily, jne.).

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

SICILIA Scuola di lingua Italiana per stranieri

Italian kielikoulu "Sicilia" tarjoaa Italian kurssit ulkomaalaisille kaikkien kielellisten tasoilla, muodostavat hyvin aloittelijoille edistyneille haluavat erikoistua ni ... [+]

Kursseja Italian kielikoulu "Sicilia"

Italian kielikoulu "Sicilia" tarjoaa Italian kurssit ulkomaalaisille kaikkien kielellisten tasoilla, muodostavat hyvin aloittelijoille edistyneille haluavat erikoistua niiden schills. Meidän tasot viitata kuin eurooppalaisen viitekehyksen: A1-A2; B1-B2-; C1-Advanced. Italian kurssit sopivat kaikille ulkomaalaisille, jotka haluavat oppia italian kielen Palermossa, Sisiliassa, ja syventää tietojaan erilainen ja ainutlaatuinen tapa pysyttelemällä Välimeren saarella. Unohtumaton kokemus parantaa italian kielen taito, laajentaa sanavarastoa ja ymmärtää taivutusuodoissaan ja rakenne, joka esitellään ja analysoidaan järjestyksessä niiden monimutkaisuuden ja käyttötiheys.... [-]

Italia Palermo
Lokakuu 2019
Englanti,Italialainen
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi