Roma Film Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Uutiset!

Viime aikoina Roma Film Academy on tehnyt Teramon yliopiston kanssa sopimuksen, jonka avulla voit saavuttaa viestintätieteiden kandidaatin tutkinnon (DAMS-polku) osallistumalla luentojen aikatauluun tiloissamme Cinecittà-kampuksella Roomassa. Tämä kalenteri on suunniteltu itse asiassa niille, jotka työskentelevät tai joilla ei muuten ole mahdollisuutta käydä luokissa päivittäin, kuten niille, jotka asuvat muissa Lazion maakunnissa tai ulkomaalaisille opiskelijoille. Käytännössä rajoitetulla istuntojen lukumäärällä kuukaudessa, ts. Kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen välillä vuodessa, opiskellaan loppuaikaa kotona, on mahdollista saavuttaa kyseinen tutkinto antamalla vain tentit Teramossa Yliopisto. Jokainen istunto oli suunniteltu ohjaamaan opiskelijaa käytännössä kotona ja auttamaan häntä varmistamaan saavutetun tiedon taso. Akatemiamme, Teramon yliopiston sihteeristön tukemana, huolehtii opiskelijan ohjaamisesta kaikissa ilmoittautumiseen liittyvissä menettelyissä ja suorittaa valmistumisen kannalta tarpeelliset tentit.

Oletko intohimoinen elokuvasta? Haluaisitko olla näyttelijä, ohjaaja, puku-suunnittelija tai operaattori? Sitten etsit Rooman elokuvakorkeakoulua. Sijaitsee Cinecittà Studios, italialaisen elokuvateatterin kehto, yhdessä Euroopan kauneimmista taiteellisen ja kulttuuriperinnön kaupungeista eli Roomasta, RFA on koulu, joka kouluttaa nuoria elokuvien ja audiovisuaalisen tuotannon moniin työpaikkoihin .

RFA edustaa omaa teatteria ja pysyviä sarjoja, joissa on useita kymmeniä ammattilaisia, joista monet ovat palkinnonsaajia sekä Italiassa että ulkomailla. RFA on oikea valinta niille, jotka aikovat vakavasti harjoittaa uraa visuaalisen tuotannon alalla. RFA tarjoaa kaksi vuotta kestäviä kursseja, joissa on pakollinen osallistuminen ja rajoitettu määrä tuotannosta, suunnasta

Kurssit ovat yksinomaan italian kielellä, jota pidetään ennakkoedellytyksenä, vaikka jotkin moduulit voivat olla englanninkielisiä. RFA on solminut sopimuksia italialaisten oppilaitosten kanssa oppilaiden auttamiseksi.

Kursseihin pääsemiseksi on tarpeen järjestää alustava haastattelu, jolla varmistetaan sekä todellinen kiinnostus että opiskelijan lähtötaso rajoitetun ilmoittautumisluokan saamiseksi. Sihteeristömme on saatavilla kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla sekä kursseilla että Italian pääkaupungin asuinmahdollisuuksilla.

Lisäksi joka vuosi RFA avaa ovensa tietyn tentin suorittamisen jälkeen myös niille, jotka ovat jo saaneet jonkin verran kokemusta sarjoista tai muista kouluista ja jotka haluavat yrittää päästä suoraan toiseen vuoteen. Kaikki tiedot saatavilla olevista paikoista ja tentin varaamisesta julkaistaan Akatemian virallisella verkkosivustolla.

116176_rfa_set_001.jpg

Roma Film © 2019

Meidän tyyli

RFA-tyyli on tyypillinen taiteelliselle keskukselle, käytännön valmistelukoululle, jossa opitaan ensin työskentelemään tiimissä, noudattamaan sääntöjä, hallitsemaan määräaikoja ja toimituksia sekä löytämään tehokas työ- ja opiskelumenetelmä.

RFA: ssa luodaan elokuvan ammattimaailman dynamiikka: jatkuva opiskelu, luovuus, osastojen vuorovaikutus, työ asetettujen ja offsetien kanssa. Opettajien ja henkilökunnan ohjaamat opetustuotokset noudattavat yhä monimutkaisempia teemoja ja parametreja opetusreitin aikana. Kaikki kaksi vuotta kestävät hankkeet toteutetaan yhteistyössä: tämä vastuu jakaa sekä ryhmätyötä että auttaa hallitsemaan kunkin hankkeen työmäärää. Yleisesti ottaen kaikkien osastojen tehtävänä on, että opettajat hoitavat työpaikkoja; Näin voit kääntyä ja oppia käsittelemään työmenetelmiä, erilaisia kulttuureja ja erilaisia taiteellisia piirteitä, joita Akatemiassa esiintyy kahden vuoden aikana.

Opiskelijat liittyvät RFA-yhteisöön luokkien, opetussarjojen ja lisätoimintojen aikana. Mahdollisuudet verkostoitumiseen ja suhteiden luomiseen kollegojen ja tiedekunnan ammattilaisten välillä ovat yksi vahvuuksista, samoin kuin työpaikkakoulutusmenetelmä, joka tekee kahden vuoden kokemuksesta kiinnostavan ja kattavan.

päämaja

Akatemia sijaitsee Cinecittà Studiosissa, jossa sillä on kaksi paikkaa: yksi historiallisen Fellinin teatterin 5 edessä, missä ovat luokkahuoneet ja opettajasihteeri; toinen Cinecittàn kampuksella, jossa on ääniraita ja setit, hallinto- ja toimeenpanovirastot.

Cinecittà

Cinecittà-elokuvastudiot sijaitsevat 9 km: n päässä Rooman keskustasta 400 000 neliömetrin alueella. Cinecittà edustaa tänään eurooppalaista elokuvateollisuutta, joka valmistaa koko syklin elokuvia, fiktiota, TV: tä, mainoksia ja videoleikkeitä: tuotannosta painosmuotoon, erikoistehosteiden toteuttamiseen. RFA-opiskelijoille opiskelu Studiossa on loistava tilaisuus.

Roma

Rooma ei ole pelkästään Länsi-Euroopan maailman historiallisen, taiteellisen ja kulttuuriperinnön ilmaisu, vaan se on myös pääoma, joka on runsaasti ideoita ja toimintaa opiskelijalle, joka aikoo käsitellä seitsemännen Art. Kauneimmat ja antiikin elokuvateatterit, lukemattomat elokuvafestivaalit, Rooman elokuvafestivaali ja arvostetut teatteriohjelmat takaavat, että pääkaupungissa eläminen on taiteellista kokemusta ja inhimillisempää kuin koskaan.

Yhteydet

116400_Contacts.jpg

Sijainnit

Rooma

Osoite
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios
Via Tuscolana, 1055

I 00173 Rooma, Lazio, Italia
Puhelin
+39067219555