Lue virallinen kuvaus

Palazzo Spinelli Voittoa Association perustettiin vuonna 1998. Palazzo Spinelli tavoitteena on turvata maailman kulttuuriperintöä edistämällä, organisointi ja johtaminen aloitteita tutkimuksen, säilyttämisen, restauroinnin edistämistä ja hedelmänä kulttuuri-ja taide.

Palazzo Spinelli toimii yli kolmekymmentä eri maissa, koulutuksen järjestäminen ja jatkokoulutuksen työskentelevien ihmisten kulttuuriperintöä hoito, säilyttäminen, restaurointi, kulttuuri- ja luontomatkailu sekä tapahtumien järjestäminen. Yhdistys tekee myös projekteja yhteistyössä viranomaisten ja yksityisten yritysten, kuten Euroopan komissio, Unesco ja Italian ulkoministeriön. Työmme ministeriön toteutetaan osana yhteistyösopimuksia aloilla tieteen, teknologian ja kulttuurin vastuulleen yli 40 hallitusten maailmanlaajuisesti.

Palazzo Spinelli on yli 15 vuoden kokemus alalta yli 300 maisterikoulutusohjelmissa valmis ja yli 1700 valmistuneet, joten se vertailukohta sekä Italiassa ja ulkomailla. Yhdistys tarjoaa myös käytännön koulutusta, suunnitteluun, käyttö- ja vastaa työmarkkinoiden on jatkuvasti ollut eturintamassa palauttamiseen ja säilyttämiseen alalla.

Missiomme

”Myötävaikuttaa koulutuksen ja tietoisen käytön taiteellisen ja ihmiskunnan kulttuuriperintöä kehittämällä hallintomallit joilla pyritään lisäämään tunnetta, korot, kunnioitusta ja tietoisuutta omasta ja toisten kulttuurien”.

Akkreditointi

Palazzo Spinelli on MBA Toscanan alueviranomaisten (Regione Toscana - asetus nro. 1722 25. maaliskuuta 2003) ja sen perustamisen jälkeen, se on pitänyt kursseja tunnustanut ministeriön Public Instruction ja hyvinvoinnin laitoksen (lain nro. 845 21/12/1978). Vuodesta 2010 se on ollut myös jäsenenä ELIAn (European League of Institutes of the Arts), ja on johtava liigan konservointi osassa.

Laatujärjestelmän

Instituutti on laatupolitiikka, joka on sertifioitu ISO 9001: 2008 standardeja. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa instituutin prosessit ja kannustaa muutoksia rakenteeseen ja edistää jatkuvaa kulttuurivaihtoa yhteiskunnassamme.

Palazzo Spinelli korostuu ajatus, että opetus ei juuri ole vaikutusta ihmisen, siviili- ja kulttuurin omatunto opiskelijoita, vaan toimii myös siirtää olennaista laaja tietämys ja ammattilaisten tietämystä asiasta sekä tarjoaa taitoja tunnistaa ja mukautua meidän muuttuvan yhteiskunnan ja liike-elämässä.

Palazzo Spinelli on seuraavat tavoitteet:

 • Luo koulutusaloitteiden perustuu todelliseen analyysiin työ- ja opetuksen vaatimuksia
 • Järjestämään toimintaa takaa optimaaliset olosuhteet palvelujen tehokkuuden varmistamiseksi oppimiseen
 • Edistää ja kehittää suhteellisen henkilöstöresursseja työskennellä luomiseen ja toteuttamiseen koulutustoimintaa
 • Edistää yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten viranomaisten ja yksityisten yritysten helpottaa rajoittamattoman kierron ammattihenkilöitä
 • Testi innovatiivisia opetusmenetelmiä liittyvien osaamista, johto- ja ammatillisen toiminnan

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, Palazzo Spinelli järjestää kulttuuri- ja tiedetapahtumiin Italiassa ja ulkomailla, yhteistyötä viranomaisten ja yksityisten yritysten kanssa. Aloitteista kaikkien tarkoituksena on levittää tuntemusta taiteellisen, tieteen ja kulttuurin tuntemusta sekä helpottaa tutkimusta, säilyttämistä ja hedelmänä kulttuuri-ja taide.

Jäsenyys

Perustamisestaan ​​lähtien instituutti on liittynyt useita kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja, sekä kumppanuuksia jonka erityisenä tavoitteena on kulttuuriperinnön säilyttämisestä ja taloudellinen maailma.

Erityisesti viime vuosina, instituutin painopisteet on oksastettu laajempaan eurooppalaiseen prosessia kulttuurisen kehityksen, jonka tarkoituksena on tuottaa paljon vaivaa jättää kriisin ja luoda edellytyksiä taloudellisesti ja korkeamman työllisyysasteen.

Eurooppa 2020 -strategia on kasvua suunnitelma, joka on ainutlaatuinen, alas tehostavat investointeja koulutukseen, tutkimukseen ja innovointiin. Kiitos ratkaiseva valinta sen puolesta taloudessa, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja kestävyyttä, strategiaa tavoitteena on luoda lisää työpaikkoja ja vähentää työttömyyttä.

Nykyisin instituutin noudattaa seuraavia organisaatioita:

 • ELIA (European League of Institutes of Arts), Amsterdam
 • Europa Nostra, Olanda
 • Anna Lindh -säätiön, Egitto
 • FAI (Fondo Ambiente Italiano), Italia
 • FME (Fondation au Mérite Européen), Luxemburg
 • ICFAD (International Council Kuvataideakatemia Deans), USA
 • SEMA (Société d'kannustaminen aux Métiers d'Art), Ranska
 • Città Infinite, Italia
 • Associazione Partners Palazzo Strozzi (Kunniajäsen), Firenze

Palazzo Spinelli on hallituksen jäsen Elia (European League of Institutes of Arts), joka Amsterdamissa ja se on johtava asema joukossa jäsenlaitosten työskentelevät säilyttäminen ja entisöinti.

Elia on laajin laitosten taidelaitokselle Euroopassa ja sillä on yli 400 jäsentä, jotka houkuttelevat yli 350000 opiskelijoille.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Palazzo Spinelli Group

Päätehtävänä tämä Masters on tarjota tarvittavat tiedot ja taidot valmistella ja järjestää näyttelyitä ja taidetapahtumia ja ohjelmoida kulttuuritapahtumiin kaikissa vaih ... [+]

Päätehtävänä tämä Masters on tarjota tarvittavat tiedot ja taidot valmistella ja järjestää näyttelyitä ja taidetapahtumia ja ohjelmoida kulttuuritapahtumiin kaikissa vaiheissa ensimmäisestä laatiminen hallinnointiin teknisiin järjestelyihin liittyviä asioita, kuten koordinointi henkilöresursseja ja yhteistyökumppaneita.

TAUSTA

Hallintaa taiteen ja kulttuuritapahtumia on nopeasti kasvava toimintaedellytykset palvelualalla ei ainoastaan ​​sen vapaa ominaisuuksia, mutta myös sen voiman viestinnän ja sen suhdetta kulttuuriperintöön sidosryhmien kanssa. Jotta voidaan luoda lisää innovatiivisia ja houkutteleva tapahtumia, hakijoita odotetaan kehittyvän uusia ja kehittyneitä taitoja kannalta markkinointi, viestintä ja strategiat ja syventää tietojaan aloilla Taidehistorian, Museologia, Museography ja Varainkeräys.... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
1500 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Palazzo Spinelli Group

Masters tavoitteena on valmistella jatko hakijoille, jotka aikovat työskennellä kulttuuriperintöala. Se antaa opiskelijoille täydellinen tasapaino akateemisen ja ammattit ... [+]

Masters tavoitteena on valmistella jatko hakijoille, jotka aikovat työskennellä kulttuuriperintöala. Se antaa opiskelijoille täydellinen tasapaino akateemisen ja ammattitaidon käytännöllisellä ja kokenut lähestymistapaa.

TAUSTA

Viime vuosikymmeninä, museot, taideteokset ja kulttuuriperinnön yleensä ollut koskaan herättänyt paljon kiinnostusta ja ollut yhteiskunnallista merkitystä ennen ensimmäisen taidekokoelma 18-luvulla. Määrä katsojiin, jotka on kasvava herkkyys ja kiinnostus kulttuuriperintöä ovat nousseet huomattavasti, koska uusien museoiden, korjauksien historiallisia rakennuksia, leviämisen vaihtuvia näyttelyitä, nousu uusien kulttuurimatkailua, kunnostaminen ja säilyttäminen kulttuuri mukavuuksia. Edessä tämän ilmiön, ei ole ollut uudistamista muotojen rahoitukseen ja hallintaan tilat omistettu tarjota monimutkaisempia ja vaihtelevia palveluja yleisölle. Lisäksi, jos Italia pidetään mallina osalta aloitteita säilyttämisen ja ennallistamisen kulttuuriperinnön taideteoksia, niin on kiistaton kuilu Italian ja monissa teollisuusmaissa suhteen markkinoinnin, communicatio, toteutus ja hallintastrategiat. ... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
1500 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Palazzo Spinelli Group

Masters tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​kykenevät ymmärtämään kysymyksiä ja mahdollisia kestävän kulttuuriperinnön arvostamista. Samaan aikaan voi käyttää sopiva ... [+]

Masters tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​kykenevät ymmärtämään kysymyksiä ja mahdollisia kestävän kulttuuriperinnön arvostamista. Samaan aikaan voi käyttää sopivasti kehittynyttä digitaaliteknologian sovellettavan järjestelmän ja museo, jolla pyritään toteutumista viestinnän prosessien ja parantaminen.

TAUSTA

Nykyisessä yhteiskunnassa, käsite kulttuuriperinnön on ollut mukana tärkeä evoluution. Se sisältää nyt yhä fyysisiä ja aineettomia näkökohtia. ICT (Information and Communication Technology) ja tietokonejärjestelmät kehitys on avannut mahdollisuuden osaamisen ollessa tarttuvien kerran käsittämättömän esimerkiksi: virtuaalinen taidenäyttelyitä, 3D rekonstruktiot historiallisia paikkoja, kulttuuriperintö tietokantoja ja paljon muuta. Tästä huolimatta liian usein tämä potentiaali jää uusia, ja se ei vieläkään pääse julkisen kuin sen pitäisi ja voisi. ... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
1500 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Palazzo Spinelli Group

Tavoitteena tietenkin on tarjota teoreettista ja käytännön tietoa työskennellä suunnittelussa reittejä, laitteiden, laitteistojen ja kokemuksia iloksi kulttuuriperinnön k ... [+]

Tavoitteena tietenkin on tarjota teoreettista ja käytännön tietoa työskennellä suunnittelussa reittejä, laitteiden, laitteistojen ja kokemuksia iloksi kulttuuriperinnön keskitytään erityisesti alueen museoista.

TAUSTA

On prosessi "demokratisoitumisen" kulttuurin käynnissä useimmissa Euroopan maissa yleistyminen vuorovaikutteisen teknologian ja henkilökohtaisten laitteiden. Sama tarve on ilmeinen uusimiseen ja ylläpitoon "kulttuuriteollisuuden", ja ne ovat osaltaan kysyntää uusia suuntauksia ja strategioita kulttuuriperinnön. Suunnittelu Museon tiloja uudessa kulttuurimaiseman vaatii ammattilaisia ​​pehmeillä ja tieteidenvälistä osaamista, joka yhdistyy klassinen kulttuurin tuntemusta uusien työkalujen ja uusien teknologioiden, voidaan suunnitella mukaansatempaavia kokemuksia ja hypermedian.... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
1500 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Palazzo Spinelli Group

Masters kurssi on kaksijakoinen Teoreettiskäytännöllinen lähestymistapa perustuu erityisiin ammattiroolit nykyinen tarvitaan alan. Tavoitteena on kouluttaa viljellään ja ... [+]

Masters kurssi on kaksijakoinen Teoreettiskäytännöllinen lähestymistapa perustuu erityisiin ammattiroolit nykyinen tarvitaan alan. Tavoitteena on kouluttaa viljellään ja kokeneita johtajia, jotka pystyvät pysyä innovaatioiden ja merkittäviä muutoksia alalla tapahtuu.

TAUSTA

Tapahtumat hallinta on nopeasti kasvava ja erittäin monimutkainen toimintaedellytykset palvelusektori ei ainoastaan ​​sen vapaa ominaisuuksia, mutta myös sen voimalla tiedonannossa. Suuri vahvuus tällä toimialalla on, että hyvin järjestetty tapahtuma pystyy tyydyttämään vieraita ja osallistujia monilla tasoilla - tapahtuma ei ole vain kulkeutumisen sen omistajien vaan väline, joka pystyy yhdistävä suurten laitosten nuoria ympäri tietyn tapahtuman, ja parhaimmillaan noin tietyn idea. Tästä syystä tarvitsee tehokkaita ja vakavia hallinta, joka hyödyntää kaikki sen erityisiä merkityksiä ja kaikki sen mahdollisia toimenpiteitä.... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
1500 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Palazzo Spinelli Group

Kurssi antaa pätevyys teknikko Palauttaminen kulttuuriperinnön (Yhteistyökumppanimme palautin) alalla ennalleen keramiikkaa ja lasia. Yli 60% kolmen vuoden ohjelma on käy ... [+]

Kurssi antaa pätevyys Teknikko Palauttaminen kulttuuriperinnön (Yhteistyökumppanimme Restorer) Alan ennalleen keramiikkaa ja lasia. Yli 60% kolmen vuoden ohjelma on käytännön työtä.

Italia on tunnettu ylimääräisessä taide- ja kulttuuriperinnön verkosto viisituhatta museo- ja arkeologisten kohteiden ja 49 Unescon ”maksamatta yleismaailmallinen arvo” sivustoja. Nämä monumentit, kirkot ja museot houkutella matkailijoita, jotka tuottavat noin 10 miljardia euroa vuodessa. Meidän kulttuuriperintökohteiden ovat osoitus länsimaisen kulttuurin / sivistyksen samoin kuin on erittäin tärkeä resurssi maan taloudelle.

Edistämällä kulttuuriperintöä on johtanut valtavia investointeja säilyttäminen ja palauttaminen. Alalla siis tarvitaan ammattilaisia, joilla on kattava koulutus taidehistorian (ja humanististen), teknologiset-luonnontieteellisten aineiden ja erinomainen työ taitoja.... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Palazzo Spinelli Group

Kurssi antaa pätevyys Yhteistyökumppanimme Restorer alalla ennalleen freskoja. Yli 60% kolmen vuoden ohjelma on käytännön työtä. ... [+]

Kurssi antaa pätevyys Yhteistyökumppanimme Restorer alalla ennalleen freskoja. Yli 60% kolmen vuoden ohjelma on käytännön työtä.

Italia on tunnettu ylimääräisessä taide- ja kulttuuriperinnön verkosto viisituhatta museo- ja arkeologisten kohteiden ja 49 Unescon ”maksamatta yleismaailmallinen arvo” sivustoja. Nämä monumentit, kirkot ja museot houkutella matkailijoita, jotka tuottavat noin 10 miljardia euroa vuodessa. Meidän kulttuuriperintökohteiden ovat osoitus länsimaisen kulttuurin / sivistyksen samoin kuin on erittäin tärkeä resurssi maan taloudelle.

Edistämällä kulttuuriperintöä on johtanut valtavia investointeja säilyttäminen ja palauttaminen. Alalla siis tarvitaan ammattilaisia, joilla on kattava koulutus taidehistorian (ja humanististen), teknologiset-luonnontieteellisten aineiden ja erinomainen työ taitoja.... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Palazzo Spinelli Group

Kurssi antaa pätevyys teknikko Palauttaminen kulttuuriperinnön (Yhteistyökumppanimme palautin) alalla ennalleen kivestä ja sen johdannaiset ja mosaiikit. Yli 60% kolmen v ... [+]

Kurssi antaa pätevyys Teknikko Palauttaminen kulttuuriperinnön (Yhteistyökumppanimme Restorer) Alan ennalleen kivestä ja sen johdannaiset ja mosaiikit. Yli 60% kolmen vuoden ohjelma on käytännön työtä.

TAUSTA

Italia on tunnettu ylimääräisessä taide- ja kulttuuriperinnön verkosto viisituhatta museo- ja arkeologisten kohteiden ja 49 Unescon ”maksamatta yleismaailmallinen arvo” sivustoja. Nämä monumentit, kirkot ja museot houkutella matkailijoita, jotka tuottavat noin 10 miljardia euroa vuodessa. Meidän kulttuuriperintökohteiden ovat osoitus länsimaisen kulttuurin / sivistyksen samoin kuin on erittäin tärkeä resurssi maan taloudelle.

Edistämällä kulttuuriperintöä on johtanut valtavia investointeja säilyttäminen ja palauttaminen. Alalla siis tarvitaan ammattilaisia, joilla on kattava koulutus taidehistorian (ja humanististen), teknologiset-luonnontieteellisten aineiden ja erinomainen työ taitoja.... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Palazzo Spinelli Group

Kurssi antaa pätevyys Yhteistyökumppanimme Restorer alalla ennalleen maalauksia. Yli 60% kolmen vuoden ohjelma on käytännön työtä. ... [+]

Kurssi antaa pätevyys Yhteistyökumppanimme Restorer alalla ennalleen maalauksia. Yli 60% kolmen vuoden ohjelma on käytännön työtä.

TAUSTA

Italia on tunnettu ylimääräisessä taide- ja kulttuuriperinnön verkosto viisituhatta museo- ja arkeologisten kohteiden ja 49 Unescon ”maksamatta yleismaailmallinen arvo” sivustoja. Nämä monumentit, kirkot ja museot houkutella matkailijoita, jotka tuottavat noin 10 miljardia euroa vuodessa. Meidän kulttuuriperintökohteiden ovat osoitus länsimaisen kulttuurin / sivistyksen samoin kuin on erittäin tärkeä resurssi maan taloudelle.

Edistämällä kulttuuriperintöä on johtanut valtavia investointeja säilyttäminen ja palauttaminen. Alalla siis tarvitaan ammattilaisia, joilla on kattava koulutus taidehistorian (ja humanististen), teknologiset-luonnontieteellisten aineiden ja erinomainen työ taitoja.... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Palazzo Spinelli Group

Kurssi antaa pätevyys Yhteistyökumppanimme Restorer alalla ennalleen paperia. Yli 60% kolmen vuoden ohjelma on käytännön työtä. ... [+]

Kurssi antaa pätevyys Yhteistyökumppanimme Restorer alalla ennalleen paperia. Yli 60% kolmen vuoden ohjelma on käytännön työtä.

Italia on tunnettu ylimääräisessä taide- ja kulttuuriperinnön verkosto viisituhatta museo- ja arkeologisten kohteiden ja 49 Unescon ”maksamatta yleismaailmallinen arvo” sivustoja. Nämä monumentit, kirkot ja museot houkutella matkailijoita, jotka tuottavat noin 10 miljardia euroa vuodessa. Meidän kulttuuriperintökohteiden ovat osoitus länsimaisen kulttuurin / sivistyksen samoin kuin on erittäin tärkeä resurssi maan taloudelle.

Edistämällä kulttuuriperintöä on johtanut valtavia investointeja säilyttäminen ja palauttaminen. Alalla siis tarvitaan ammattilaisia, joilla on kattava koulutus taidehistorian (ja humanististen), teknologiset-luonnontieteellisten aineiden ja erinomainen työ taitoja.... [-]

Italia Firenze
Request Info
Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Palazzo Spinelli Group