Palazzo Spinelli Group

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Palazzo Spinelli Voittoa Association perustettiin vuonna 1998. Palazzo Spinelli tavoitteena on turvata maailman kulttuuriperintöä edistämällä, organisointi ja johtaminen aloitteita tutkimuksen, säilyttämisen, restauroinnin edistämistä ja hedelmänä kulttuuri-ja taide.

Palazzo Spinelli toimii yli kolmekymmentä eri maissa, koulutuksen järjestäminen ja jatkokoulutuksen työskentelevien ihmisten kulttuuriperintöä hoito, säilyttäminen, restaurointi, kulttuuri- ja luontomatkailu sekä tapahtumien järjestäminen. Yhdistys tekee myös projekteja yhteistyössä viranomaisten ja yksityisten yritysten, kuten Euroopan komissio, Unesco ja Italian ulkoministeriön. Työmme ministeriön toteutetaan osana yhteistyösopimuksia aloilla tieteen, teknologian ja kulttuurin vastuulleen yli 40 hallitusten maailmanlaajuisesti.

Palazzo Spinelli on yli 15 vuoden kokemus alalta yli 300 maisterikoulutusohjelmissa valmis ja yli 1700 valmistuneet, joten se vertailukohta sekä Italiassa ja ulkomailla. Yhdistys tarjoaa myös käytännön koulutusta, suunnitteluun, käyttö- ja vastaa työmarkkinoiden on jatkuvasti ollut eturintamassa palauttamiseen ja säilyttämiseen alalla.

Missiomme

”Myötävaikuttaa koulutuksen ja tietoisen käytön taiteellisen ja ihmiskunnan kulttuuriperintöä kehittämällä hallintomallit joilla pyritään lisäämään tunnetta, korot, kunnioitusta ja tietoisuutta omasta ja toisten kulttuurien”.

Akkreditointi

Palazzo Spinelli on MBA Toscanan alueviranomaisten (Regione Toscana - asetus nro. 1722 25. maaliskuuta 2003) ja sen perustamisen jälkeen, se on pitänyt kursseja tunnustanut ministeriön Public Instruction ja hyvinvoinnin laitoksen (lain nro. 845 21/12/1978). Vuodesta 2010 se on ollut myös jäsenenä ELIAn (European League of Institutes of the Arts), ja on johtava liigan konservointi osassa.

Laatujärjestelmän

Instituutti on laatupolitiikka, joka on sertifioitu ISO 9001: 2008 standardeja. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa instituutin prosessit ja kannustaa muutoksia rakenteeseen ja edistää jatkuvaa kulttuurivaihtoa yhteiskunnassamme.

Palazzo Spinelli korostuu ajatus, että opetus ei juuri ole vaikutusta ihmisen, siviili- ja kulttuurin omatunto opiskelijoita, vaan toimii myös siirtää olennaista laaja tietämys ja ammattilaisten tietämystä asiasta sekä tarjoaa taitoja tunnistaa ja mukautua meidän muuttuvan yhteiskunnan ja liike-elämässä.

Palazzo Spinelli on seuraavat tavoitteet:

 • Luo koulutusaloitteiden perustuu todelliseen analyysiin työ- ja opetuksen vaatimuksia
 • Järjestämään toimintaa takaa optimaaliset olosuhteet palvelujen tehokkuuden varmistamiseksi oppimiseen
 • Edistää ja kehittää suhteellisen henkilöstöresursseja työskennellä luomiseen ja toteuttamiseen koulutustoimintaa
 • Edistää yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten viranomaisten ja yksityisten yritysten helpottaa rajoittamattoman kierron ammattihenkilöitä
 • Testi innovatiivisia opetusmenetelmiä liittyvien osaamista, johto- ja ammatillisen toiminnan

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, Palazzo Spinelli järjestää kulttuuri- ja tiedetapahtumiin Italiassa ja ulkomailla, yhteistyötä viranomaisten ja yksityisten yritysten kanssa. Aloitteista kaikkien tarkoituksena on levittää tuntemusta taiteellisen, tieteen ja kulttuurin tuntemusta sekä helpottaa tutkimusta, säilyttämistä ja hedelmänä kulttuuri-ja taide.

Jäsenyys

Perustamisestaan ​​lähtien instituutti on liittynyt useita kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja, sekä kumppanuuksia jonka erityisenä tavoitteena on kulttuuriperinnön säilyttämisestä ja taloudellinen maailma.

Erityisesti viime vuosina, instituutin painopisteet on oksastettu laajempaan eurooppalaiseen prosessia kulttuurisen kehityksen, jonka tarkoituksena on tuottaa paljon vaivaa jättää kriisin ja luoda edellytyksiä taloudellisesti ja korkeamman työllisyysasteen.

Eurooppa 2020 -strategia on kasvua suunnitelma, joka on ainutlaatuinen, alas tehostavat investointeja koulutukseen, tutkimukseen ja innovointiin. Kiitos ratkaiseva valinta sen puolesta taloudessa, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja kestävyyttä, strategiaa tavoitteena on luoda lisää työpaikkoja ja vähentää työttömyyttä.

Nykyisin instituutin noudattaa seuraavia organisaatioita:

 • ELIA (European League of Institutes of Arts), Amsterdam
 • Europa Nostra, Olanda
 • Anna Lindh -säätiön, Egitto
 • FAI (Fondo Ambiente Italiano), Italia
 • FME (Fondation au Mérite Européen), Luxemburg
 • ICFAD (International Council Kuvataideakatemia Deans), USA
 • SEMA (Société d'kannustaminen aux Métiers d'Art), Ranska
 • Città Infinite, Italia
 • Associazione Partners Palazzo Strozzi (Kunniajäsen), Firenze

Palazzo Spinelli on hallituksen jäsen Elia (European League of Institutes of Arts), joka Amsterdamissa ja se on johtava asema joukossa jäsenlaitosten työskentelevät säilyttäminen ja entisöinti.

Elia on laajin laitosten taidelaitokselle Euroopassa ja sillä on yli 400 jäsentä, jotka houkuttelevat yli 350000 opiskelijoille.

Sijainnit

Firenze

Palazzo Spinelli

Osoite
Via Maggio, 13
50125 Firenze, Toscana, Italia
Puhelin
+39 055 213086