Lue virallinen kuvaus

Omat tavoitteet ovat keskeisiä kaikessa mitä teemme!

MasterPrep on kansainvälinen tiimimme opettajien, joiden palveluita pyritään auttamaan ehdokkaita saavuttaa korkein mahdollinen testin tulokset. MasterPrep tarkoittaa luottavaisin kävely kohti ottamista MBA-ohjelmat tai ylempää / Alemmat korkeakoulututkinnot tai kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti.

Aloittamassa tällaiset ohjelmat voivat usein osoittautua pelottava tehtävä ja poikkeuksetta aiheuttaa ottaen kovia testejä, kirjoittaminen mielenkiintoinen ja hyvin jäsennelty esseitä, ja vakuuttavasti käsittely haastattelussa osoittaakseen, että olet sovi profiiliin ja että olet oikeassa henkilö on kyseisessä ohjelmassa.

Henkilökohtainen lähestymistapa MasterPrep tarjoaa ehdokkaat sen kokemusta ja laaja ammattitaito, joka keskittyy yksinomaan opiskelijan erityistarpeet ja objectives.We suorittaa alustava arviointi, jolla pyritään tunnistamaan parhaat koulutus polun perusteella kunkin ehdokkaan ansiot, sekä kielitaito ja esivalintakokeita. Lisäksi meidän E-learning tuki ja testisimuloinneissa antavat meille mahdollisuuden suunnitella tarkasti kohdistetun ja erittäin tehokas koulutus plan.Our kokenut kouluttajat voivat opastaa rakentaa henkilökohtaisen opintosuunnitelman, joka optimoi aikaa sinulla on käytettävissä ja että otetaan huomioon kaikki muita sitoumuksia, jotka voivat estää oman valmisteen (ts työasioiden, rajoitetun tutkimuksen ajan käytettävissä, jne.).

E-Learning Lisäksi tarjota luokkapohjainen prep ohjelmia, MasterPrep on kehittänyt sarjasta integroituja verkko-oppimisen ratkaisuja. Meidän erittäin onnistunut pitkän matkan prep ohjelmia kautta videoneuvottelu alustan ja kautta e-kurssien ja e-kirjoja, pystymme saavuttamaan opiskelijat kaikkialla ja toimittaa Premium-testi prep palveluja mukavasti omassa kotona tai toimistossa.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja kannustava ympäristö Yhdessä on asiantuntijoiden aihekenttään kouluttajiamme ovat erinomaisia ​​opettajia. He jatkuvasti pitää yhteyttä keskenään ja osallistuvat säännöllisesti täydennyskoulutusta, jotta se aina ajan tasalla viimeisimmästä kehityksestä maailmassa opetuksen ja testin valmistelussa. Siksi MasterPrep pystyy tarjoamaan korkeimman opetuksen alan standardien ja varmistaa, että hakijat saavat parhaan mahdollisen service.MasterPrep on tietoisesti rajoittaa koko sen ryhmän kursseja voidakseen keskittyä enemmän nimenomaan kunkin osallistujan tarvitsee.

kattava palvelu MasterPrep tiimi voi auttaa tunnistamaan vahvuuksia ja heikkouksia ja voi auttaa luomaan räätälöityjä lähestymistapa, joka opastaa koko sovellus process.From testin valmistelun, jossa on henkilökohtainen opintosuunnitelma, joka optimoi aikaa sinulla on käytettävissä, sisääntuloa neuvonta, essee editointi ja valmennus, voimme varustaa sinulle kaikki avain-elementtejä tarvitaan onnistuneen esityksen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

MasterPrep International

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) tarvitaan ottamista MBA ja muiden jatko-ohjelmia tärkeimmistä yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen. ... [+]

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) vaaditaan ottamista MBA ja muiden jatko-ohjelmia tärkeimmistä yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen.

GMAT arvioi tutkittavan 4 eri osiot: Analyyttinen kirjoittaminen Tehtävä, Integrated päättelykyky, Quantitative-, Verbal jakso.

ANALYYTTISET kirjoitustehtävää

Tämä osio vaatii kirjallisesti esseen, joka on myöhemmin skannataan ja teki arvioida kohtuullisuutta oletukset ja päätelmät, että essee tarjoaa.

INTEGROITU REASONING

Tässä osassa testaa kykyä arvioida tietoja peräisin eri lähteistä, kuten kaavioita, taulukoita, sähköposteja jne

VERBAL OSA

Tässä osiossa Testin arvioi loogista ajattelua, kriittinen ymmärtäminen tekstin ja oikea kieliopin ymmärrystä Englanti kieli. Kysymykset on jaettu 3 osaan: Critical Järkeily, tekstin ymmärtäminen, Lause korjaus.... [-]

Italia Milano Rooma Napoli Sveitsi Zurich  + 2 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
MasterPrep International

GRE (Graduate Record Kokeet) on testi, joka arvioi Englanti kieli, matematiikka ja muut taidot ja pidetään usein ratkaiseva tekijä sisäänkäynnille siinä määrin toteuttami ... [+]

GRE (Graduate Record Tutkimukset) on testi, joka arvioi Englanti kieli, matematiikka ja muut taidot ja pidetään usein ratkaiseva tekijä sisäänkäynnille siinä määrin toteuttamiseen tai myöntämiseen stipendejä.

GRE -testi suoritetaan joko tietokonepohjaisia ​​tai paperipohjainen tila ja on jaettu 3 pääkohdat: Analyyttinen kirjoittaminen Tehtävä, Quantitative Reasoning, verbaalinen kysymykset.

ANALYYTTISET KIRJOITTAMINEN

Tässä jaksossa arvioidaan kirjallinen taito ja kyky arvioida kriittisesti väitettä. Se koostuu kahdesta kirjoittaminen toimintaa:

Kuvaile näkökulman ongelma (30 minuuttia) Analysoi argumentti (30 minuuttia)

Kielellinen päättely... [-]

Italia Milano Rooma Napoli Sveitsi Zurich  + 2 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
MasterPrep International

IELTS on Englanti kielitaidon arviointi testi yleisimmin käytetty Englanti puhuvissa maissa valituksi oppilaitoksille, maahanmuuttoa ja työ. ... [+]

IELTS on Englanti kielitaidon arviointi testi yleisimmin käytetty Englanti puhuvissa maissa valituksi oppilaitoksille, maahanmuuttoa ja työ.

IELTS on saatavana kahdessa muodossa riippuen syy, jonka testiä vaaditaan: Academic, General Training.

ACADEMIC

Tätä testiä muotoa käytetään niille, jotka haluavat opiskella ulkomailla Englanti-speaking korkeakoulu. Tässä tapauksessa testi arvioi hakijan tiedot akateemisen kielellä, joka on välttämätöntä osallistuu yliopistojen ja master-ohjelmiin Englanti.

Yleiskoulutus

Tämä testi muoto sopii niille, jotka haluavat lähteä ulkomaille toisen asteen koulutus, maahanmuutto tai työhön. Tässä tapauksessa testi mittaa Englanti kielitaidon käytännön arjen yhteydessä.... [-]

Italia Milano Rooma Napoli Sveitsi Zurich  + 2 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
MasterPrep International

SAT on kelpoisuuskokeen vaadittavaa korkeakouluissa ja yliopistoissa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Testi arvioi ehdokkaan kriittisen ajattelun taitoja, jotka ovat välttämä ... [+]

SAT on kelpoisuuskokeen vaadittavaa korkeakouluissa ja yliopistoissa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Testi arvioi ehdokkaan kriittisen ajattelun taitoja, jotka ovat välttämättömiä, kun opiskelee korkeakoulussa tai yliopistossa.

SAT koostuu kolmesta osasta: Evidence-Based lukeminen ja kirjoittaminen, matematiikka, Essee (valinnainen).

Prep Vaihtoehdot SAT yksilöllinen opintojakso yksilöllinen aikataulu One-to-one istuntojen Käytettävissä paikan päällä tai verkossa

SAT Pienryhmäkurssit

Intensiivinen luokkansa opetusta pienet ryhmät Käytettävissä paikan päällä

SAT Ohjausta

Räätälöidyt ohjelma Keskity tietyillä alueilla Käytettävissä paikan päällä tai verkossa ... [-]
Italia Milano Rooma Napoli Sveitsi Zurich  + 2 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
MasterPrep International

Sisäänkäynnille on monimutkainen ja pitkä matka, joka voi kestää useita kuukausia ennen kuin lopullinen valinta tuloksen. Pääsymaksut korkeakoulujen ja yliopistojen ohjel ... [+]

Opiskelijaksi Neuvonta ja Essee muokkaaminen

Sisäänkäynnille on monimutkainen ja pitkä matka, joka voi kestää useita kuukausia ennen kuin lopullinen valinta tuloksen. Pääsymaksut korkeakoulujen ja yliopistojen ohjelmat osoittavat yhä kasvava sellainen henki, etenkin parhaaseen Euroopan ja Pohjois-Amerikan kouluissa. Koulut ovat jatkuvasti nostamalla GMAT / GRE ja TOEFL / IELTS testin tulokset, joten niiden akateemista ja ammatillista hakukriteerit yhä valikoiva. Samalla, he etsivät hakijoille epätavanomaisia ​​profiilien ja epätavallinen kokemuksia ja taitoja. Näkökohtia, kuten kansainvälinen kutsumus, kykyä työskennellä ryhmässä, monikulttuurinen joustavuutta ja vahvaa johtajuutta potentiaalia on vaatinut nyt enemmän kuin aikaisemmin.... [-]

Italia Milano Rooma Napoli Sveitsi Zurich  + 2 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
10 tuntia
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
MasterPrep International

TOEFL on Englanti kielikoe ei-syntyperäisten puhujien eniten pyytämä akateemisissa laitoksissa ympäri maailmaa. Lisäksi se edellyttää myös valtion virastojen, kansainväli ... [+]

TOEFL on Englanti kielikoe ei-syntyperäisten puhujien eniten pyytämä akateemisissa laitoksissa ympäri maailmaa. Lisäksi se edellyttää myös valtion virastojen, kansainvälisten instituutioiden ja vaihto-ohjelmia Englanti puhuvissa maissa.

TOEFL arvioi tutkittavan 4 eri osiot: Lukeminen, Kuunteleminen, Puhuminen, kirjoittaminen.

LUKEMINEN

3-5 kohtia otteita tieteellisen tekstin, kukin noin 700 sanaa pitkä; 12-14 kysymystä kohden kulkua.

KUUNTELEMALLA

4-6 luentoja (joissakin luokkahuoneessa keskustelu) kestävät 3-5 minuuttia kunkin; 6 kysymystä per luento. 2-3 keskustelut kestävät 3 minuuttia kukin, 5 kysymystä per keskustelu.

PUHUMINEN... [-]

Italia Milano Rooma Napoli Sveitsi Zurich  + 2 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi