MasterPrep International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Omat tavoitteet ovat keskeisiä kaikessa mitä teemme!

MasterPrep on kansainvälinen tiimimme opettajien, joiden palveluita pyritään auttamaan ehdokkaita saavuttaa korkein mahdollinen testin tulokset. MasterPrep tarkoittaa luottavaisin kävely kohti ottamista MBA-ohjelmat tai ylempää / Alemmat korkeakoulututkinnot tai kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti.

Aloittamassa tällaiset ohjelmat voivat usein osoittautua pelottava tehtävä ja poikkeuksetta aiheuttaa ottaen kovia testejä, kirjoittaminen mielenkiintoinen ja hyvin jäsennelty esseitä, ja vakuuttavasti käsittely haastattelussa osoittaakseen, että olet sovi profiiliin ja että olet oikeassa henkilö on kyseisessä ohjelmassa.

Henkilökohtainen lähestymistapa MasterPrep tarjoaa ehdokkaat sen kokemusta ja laaja ammattitaito, joka keskittyy yksinomaan opiskelijan erityistarpeet ja objectives.We suorittaa alustava arviointi, jolla pyritään tunnistamaan parhaat koulutus polun perusteella kunkin ehdokkaan ansiot, sekä kielitaito ja esivalintakokeita. Lisäksi meidän E-learning tuki ja testisimuloinneissa antavat meille mahdollisuuden suunnitella tarkasti kohdistetun ja erittäin tehokas koulutus plan.Our kokenut kouluttajat voivat opastaa rakentaa henkilökohtaisen opintosuunnitelman, joka optimoi aikaa sinulla on käytettävissä ja että otetaan huomioon kaikki muita sitoumuksia, jotka voivat estää oman valmisteen (ts työasioiden, rajoitetun tutkimuksen ajan käytettävissä, jne.).

E-Learning Lisäksi tarjota luokkapohjainen prep ohjelmia, MasterPrep on kehittänyt sarjasta integroituja verkko-oppimisen ratkaisuja. Meidän erittäin onnistunut pitkän matkan prep ohjelmia kautta videoneuvottelu alustan ja kautta e-kurssien ja e-kirjoja, pystymme saavuttamaan opiskelijat kaikkialla ja toimittaa Premium-testi prep palveluja mukavasti omassa kotona tai toimistossa.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja kannustava ympäristö Yhdessä on asiantuntijoiden aihekenttään kouluttajiamme ovat erinomaisia ​​opettajia. He jatkuvasti pitää yhteyttä keskenään ja osallistuvat säännöllisesti täydennyskoulutusta, jotta se aina ajan tasalla viimeisimmästä kehityksestä maailmassa opetuksen ja testin valmistelussa. Siksi MasterPrep pystyy tarjoamaan korkeimman opetuksen alan standardien ja varmistaa, että hakijat saavat parhaan mahdollisen service.MasterPrep on tietoisesti rajoittaa koko sen ryhmän kursseja voidakseen keskittyä enemmän nimenomaan kunkin osallistujan tarvitsee.

kattava palvelu MasterPrep tiimi voi auttaa tunnistamaan vahvuuksia ja heikkouksia ja voi auttaa luomaan räätälöityjä lähestymistapa, joka opastaa koko sovellus process.From testin valmistelun, jossa on henkilökohtainen opintosuunnitelma, joka optimoi aikaa sinulla on käytettävissä, sisääntuloa neuvonta, essee editointi ja valmennus, voimme varustaa sinulle kaikki avain-elementtejä tarvitaan onnistuneen esityksen.

Sijainnit

Milano

Osoite

Via V. Monti, 8

20123 Milano, Lombardia, Italia

Rooma

Osoite
Piazza Marconi 15
00144 Rooma, Lazio, Italia

Napoli

Osoite
Via Cesario Console, 3
80132 Napoli, Campania, Italia

Zurich

Osoite
Badenerstrasse 816
8049 Zurich, Zurich, Sveitsi