Lue virallinen kuvaus

Firenzen LABA on MIUR: n (Opetusministeriön yliopisto ja tutkimus) hyväksymä kuvataideakatemia. Korkean taiteellisen koulutuksen instituutti, joka on aina keskittynyt "innovatiivisiin" poluihin, jotka ovat lähellä uusia teknologioita ja joihin liittyy multimediavälineitä. Tutkintotodistuksen mukaiset akateemiset kurssit on rakenteeltaan 3 2 valokuvausosastojen, graafisen suunnittelun kautta

LABA on didaktinen verkosto, jolla on toimistot Italiassa ja ulkomailla. Firenzen laitos on ollut aktiivinen vuodesta 2001 lähtien. Vain kiinteät lukumäärät (enintään 20 opiskelijaa) mahdollistavat melkein 600 opiskelijavaihtoa ammattimaisten laboratorioiden käyttöön multimedialaitteilla ja uusimman sukupolven laitteilla optimaalisella tavalla.

69838_69792_SchoolProfile01.jpg

Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa ja Akatemia vuosien varrella on tullut jatkuvan kulttuurisen ja etnisen vaihdon paikka, jossa eri elämäntapojen, kulttuurien, uskontojen ja etnisten ryhmien kokevat, keskustelevat ja tarkastavat taiteensa, luovuutensa, kauneuden ja harmonia.

LABA on aina pyrkinyt luomaan merkittäviä synergiaetuja, joihin kuuluvat säätiöt, yhdistykset ja julkiset laitokset, kuten museot, kunnat, maakunnat ja alueet ; mutta se toimii pääasiassa kansainvälisten standardointiyritysten kuten Cartiere Fedrigonin, Rifle, Alessi, Martinelli Luce, Mantellassi 1926, Artemide, Alpitour ja MBM Biliardi kanssa, jotka opiskelevat ammatillisen koulutuksen loppuun kehittämällä sekä didaktiikkaa että teollisuustuotantoa.

LABA ja sen yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet opiskelijoiden kehittämän ja tuottaman työn jatkuvan kasvun luomalla ad hoc -opetuksen ohjelmia, sopivien formatiivisten aiheiden määrittelyä, Laba ja sen yhteistyökumppaneita. Laba itse työllistää jatkuvasti resursseja niin laajentaa yrityksen yhteistyöverkostoa.

Erasmus Plus -ohjelman lisäksi LABA on viime vuosina aktivoinut kansainvälisiä synergioita . mikä lisää entisestään eurooppalaisella tasolla suunniteltua eurooppalaista järjestelmää, eurooppalaista opintosuoritusten siirtojärjestelmää , joka on hyödyllinen helpottamaan opiskelijoiden liikkuvuutta paitsi Italian yliopistollisten tiedekuntien lisäksi myös Euroopan yhteisön jäsenvaltioissa, joilla on erilaisia ​​mahdollisuuksia, kuten kolmivuotisena koulutuksena Italiassa ja seuraavien kahden vuoden aikana yhdessä EU: n jäsenmaassa. Kansainvälistymisprosessi on myös aktiivinen merentakaisissa maissa, yhteistyössä, joka alkoi muutama vuosi sitten Stephen F. Austin State Universityn ja Angelinan College (Yhdysvallat).

Vuonna 2015 LABA valvoi Italian kulttuurin festivaalia Tšekin tasavallassa .

Florence

LABORATORIOARVIKKEET

LABA Laboratories tarjoaa ammattilaislaitteita ja viimeisintä teknologiaa. On olemassa kaksi studiota, joissa on täydet valaistusjärjestelmät ja erinomaiset kuvaustyökalut (Nikon-kamerat ja Canon-videokamerat). Pimeässä huoneessa on analogisten kuvien kehittäminen, vahvistaminen ja tulostaminen. Luokkahuoneessa on suurennuslaseja, optisia penkkejä, säiliöiden kehittämistä ja kiinnittämistä jne. Tietokonelaitoksia on saatavana, joista jokaisella on 20 MACINTOSH (viimeisimmän sukupolven) työasemaa sekä teräväpiirtotelevisiot ja skannerit. Maalauslaboratorio koostuu suuresta hallista, jossa opiskelijoilla on tilaa ilmaista itseään omien ominaisuuksiensa mukaan käyttäen erilaisia ​​tekniikoita. Mallit ovat käytettävissä alastolle.

Florence

KOULUTUSOHJELMA

LABA on aina keskittynyt "innovatiivisiin" Pathways , aktivoi akateemiset kurssit, jotka on rakenteilla 3 2, jotka vastaavat uuteen teknologiaan liittyvää lyhyitä tutkintoja ja erikoistumisosoitteita ja joihin liittyy multimediaan liittyvää mediaa. Koulutustarjous on jaettu valokuvaukseen, graafiseen suunnitteluun ja multimediaan, visuaalisen taiteen maalaukseen, muotoiluun, muotisuunnitteluun.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

Kuvataiteen suuntautuminen LABA: ssa, joka on rakenteeltaan jo 3 2 (uusi järjestelmä): kuten kaikki Firenzen Libera Accademia di Belle Arti -kurssit ovat luoneet vahvan s ... [+]

Kuvataiteen suuntautuminen LABA: ssa, joka on rakenteeltaan jo 3 2 (uusi järjestelmä): kuten kaikki Firenzen Libera Accademia di Belle Arti -kurssit ovat luoneet vahvan sitoutumisen nykytaiteeseen, joka tarjoaa opintojaksolle aihepiirejä Video Taide, asennus ja suorituskyky.

Maalauskurssi pyrkii kehittämään aikamme taidossa olevia ajankohtaisia ​​asioita ja käytäntöjä ottaen huomioon kielellisten ja ekspressiivisten tekniikoiden monimuotoisuuden yksilöllisen tutkimuksen myöhemmässä kehityksessä.

Akatemia on toteuttanut useita yhteistyösuhteita julkisten ja yksityisten yritysten ja laitosten kanssa, jotta opiskelijat voivat saada arvokkaita kokemuksia harjoittelun, oppisopimuskoulutuksen ja taiteilijoiden tapaamisten kautta.... [-]

Italia Firenze
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

LABA Design -tapahtuma on rakenteeltaan uuden ministeriön järjestyksessä (3 2). Ensimmäisten kolmen vuoden koulutusjakson päättyessä saavutetaan ensimmäisen asteen jatkot ... [+]

LABA Design -tapahtuma on rakenteeltaan uuden ministeriön järjestyksessä (3 2). Ensimmäisten kolmen vuoden koulutusjakson päättyessä saavutetaan ensimmäisen asteen jatkotutkinto (kandidaatin tutkintotodistus), ja seuraavien kahden vuoden aikana suoritetaan toisen asteen tutkintotodistus.

Kurssilla käsitellään suunnittelun eri osa-alueita, kuten teollisuustuotantoa (tuotesuunnittelua) ja sisustusta (sisustustavarat). Kurssi on integroitu vuosittain Piaggio-säätiön Pontederassa järjestettäviin työpajoihin luovuuden (ministerikilpailun) ja Firenzessä vuosittain pidettävän Design Week -festivaalin yhteydessä.

Firenzen Libera Accademia di Belle Arti on aloitettu toimintansa lukuvuodesta 2001/02, ja monet opiskelijat ovat jo valmistuneet seuraavista aiheista: teollinen muotoilu, muotisuunnittelu, sisustussuunnittelu, sisustus Huonekalujen suunnittelu, valosuunnittelu.... [-]

Italia Firenze
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

Suoritusmuodoksi tulee muotisuunnittelija jaetaan kolmeen vuoteen. Työn suunnittelussa ja käytännöllisessä toteutuksessa opiskelijat hankkivat aluksi suunnittelijan ajatt ... [+]

Maailmassa, jossa voit kertoa teoksesta kannen, muoti on viestintäväline, jolla tarvittavat tiedot siirretään sosiaaliseen eroon. Tarjoamalla muoti-kielen perustaidot ja menetelmät, kurssi muodostaa muodin ja liiketoiminnan maailmassa avainhenkilö: suunnittelija.

Suoritusmuodoksi tulee muotisuunnittelija jaetaan kolmeen vuoteen. Työn suunnittelussa ja käytännöllisessä toteutuksessa opiskelijat hankkivat aluksi suunnittelijan ajattelutavan ja työkalut, piirustuksesta kudoksen suunnitteluun trenditutkimukselle, mutta jättäen huomiotta tarvittavan videotekniikan projektinsa ilmoittamiseksi. Kolmannessa vuodessa opiskelija kokeilee muotiasusteiden suunnittelua ja tuntee entistä paremmin kustannustoiminnan ja muotinäytösten ja tapahtumien järjestämisen.... [-]

Italia Firenze
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

LABA Presentation