LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Firenzen LABA on MIUR: n (Opetusministeriön yliopisto ja tutkimus) hyväksymä kuvataideakatemia. Korkean taiteellisen koulutuksen instituutti, joka on aina keskittynyt "innovatiivisiin" poluihin, jotka ovat lähellä uusia teknologioita ja joihin liittyy multimediavälineitä. Tutkintotodistuksen mukaiset akateemiset kurssit on rakenteeltaan 3 2 valokuvausosastojen, graafisen suunnittelun kautta

LABA on didaktinen verkosto, jolla on toimistot Italiassa ja ulkomailla. Firenzen laitos on ollut aktiivinen vuodesta 2001 lähtien. Vain kiinteät lukumäärät (enintään 20 opiskelijaa) mahdollistavat melkein 600 opiskelijavaihtoa ammattimaisten laboratorioiden käyttöön multimedialaitteilla ja uusimman sukupolven laitteilla optimaalisella tavalla.

69838_69792_SchoolProfile01.jpg

Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa ja Akatemia vuosien varrella on tullut jatkuvan kulttuurisen ja etnisen vaihdon paikka, jossa eri elämäntapojen, kulttuurien, uskontojen ja etnisten ryhmien kokevat, keskustelevat ja tarkastavat taiteensa, luovuutensa, kauneuden ja harmonia.

LABA on aina pyrkinyt luomaan merkittäviä synergiaetuja, joihin kuuluvat säätiöt, yhdistykset ja julkiset laitokset, kuten museot, kunnat, maakunnat ja alueet ; mutta se toimii pääasiassa kansainvälisten standardointiyritysten kuten Cartiere Fedrigonin, Rifle, Alessi, Martinelli Luce, Mantellassi 1926, Artemide, Alpitour ja MBM Biliardi kanssa, jotka opiskelevat ammatillisen koulutuksen loppuun kehittämällä sekä didaktiikkaa että teollisuustuotantoa.

LABA ja sen yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet opiskelijoiden kehittämän ja tuottaman työn jatkuvan kasvun luomalla ad hoc -opetuksen ohjelmia, sopivien formatiivisten aiheiden määrittelyä, Laba ja sen yhteistyökumppaneita. Laba itse työllistää jatkuvasti resursseja niin laajentaa yrityksen yhteistyöverkostoa.

Erasmus Plus -ohjelman lisäksi LABA on viime vuosina aktivoinut kansainvälisiä synergioita . mikä lisää entisestään eurooppalaisella tasolla suunniteltua eurooppalaista järjestelmää, eurooppalaista opintosuoritusten siirtojärjestelmää , joka on hyödyllinen helpottamaan opiskelijoiden liikkuvuutta paitsi Italian yliopistollisten tiedekuntien lisäksi myös Euroopan yhteisön jäsenvaltioissa, joilla on erilaisia ​​mahdollisuuksia, kuten kolmivuotisena koulutuksena Italiassa ja seuraavien kahden vuoden aikana yhdessä EU: n jäsenmaassa. Kansainvälistymisprosessi on myös aktiivinen merentakaisissa maissa, yhteistyössä, joka alkoi muutama vuosi sitten Stephen F. Austin State Universityn ja Angelinan College (Yhdysvallat).

Vuonna 2015 LABA valvoi Italian kulttuurin festivaalia Tšekin tasavallassa .

Florence

LABORATORIOARVIKKEET

LABA Laboratories tarjoaa ammattilaislaitteita ja viimeisintä teknologiaa. On olemassa kaksi studiota, joissa on täydet valaistusjärjestelmät ja erinomaiset kuvaustyökalut (Nikon-kamerat ja Canon-videokamerat). Pimeässä huoneessa on analogisten kuvien kehittäminen, vahvistaminen ja tulostaminen. Luokkahuoneessa on suurennuslaseja, optisia penkkejä, säiliöiden kehittämistä ja kiinnittämistä jne. Tietokonelaitoksia on saatavana, joista jokaisella on 20 MACINTOSH (viimeisimmän sukupolven) työasemaa sekä teräväpiirtotelevisiot ja skannerit. Maalauslaboratorio koostuu suuresta hallista, jossa opiskelijoilla on tilaa ilmaista itseään omien ominaisuuksiensa mukaan käyttäen erilaisia ​​tekniikoita. Mallit ovat käytettävissä alastolle.

Florence

KOULUTUSOHJELMA

LABA on aina keskittynyt "innovatiivisiin" Pathways , aktivoi akateemiset kurssit, jotka on rakenteilla 3 2, jotka vastaavat uuteen teknologiaan liittyvää lyhyitä tutkintoja ja erikoistumisosoitteita ja joihin liittyy multimediaan liittyvää mediaa. Koulutustarjous on jaettu valokuvaukseen, graafiseen suunnitteluun ja multimediaan, visuaalisen taiteen maalaukseen, muotoiluun, muotisuunnitteluun.

Sijainnit

Firenze

Osoite
LIBERA ACCADEMIA DI BELLE ARTI
Piazza di Badia a Ripoli, 1/A
50126 Florence (Italy)

Firenze, Toscana, Italia