Jul academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

JulAcademy korkeakoulu erikoistunut tutkimus modernin musiikin, on keskus yksinomainen tentit Calabria LCM ja RGT, kursseja laulua ja instrumentin, tanssin ja musiikkiteatterin, on sertifioitu suoraan University of West London ja hallinnoi London College tutkimukset Music julkaisun kanssa todistusta krediiteillä EQF.

Opetuksiamme seurata innovatiivisia menetelmiä käyttäen lainattu koulutusohjelmia kansainvälisille todellisuuteen myös korostamalla musiikin luokat lapsille erityistä luokanopettajaa. Pyrimme tarjoamaan parhaat uramahdollisuuksia ja koulutusta tulevien ammattilaisten musiikkialalla.

Todellisuutemme on arvokas viitekohta niille, jotka haluavat syventää tutkimuksen musiikin tavoitteena on pyrkiä tekemään musiikillisen uransa ja opetuksen nykymusiikin:

 1. Mukautettua menetelmää oppimiseen ja opettamiseen
 2. Huolellinen valinta opettajien
 3. JUL4 Opetusmenetelmä: 19
 4. Oppimisympäristöä etäopetukseen
 5. Tarjonta opetusmateriaalin
 6. Kaksinkertainen koulutusta ja kansainvälisten sertifiointia heinäkuu menetelmä yliopiston antamaan West Londoncon annettava kansainväliset tutkintotodistusten
 7. ulkoiset tarkastajat yliopiston Lontoon että hyväksymään tällaisen koulutuksen
 8. Mahdollisuuden jatkaa opintojaan yliopistossa Länsi-Lontoon stipendin 3000 kiloa
 9. Ympäristö luova ja innostava oppiminen
 10. Kirjaaminen ja yliopiston kanssa Länsi-Lontoon ja PPA
 11. Professional äänitysstudio ProTools HD2
 12. Essee loppuun mennessä ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa
 13. Promovideo parhaille opiskelijoille
 14. Record tuotanto ja jakelu erikoistuneita alustojen
 15. Master syvällinen kansallisten ja kansainvälisten henkilökunta

opettajamme

Valitessaan scudiare jotta JulAcademy voit olla varma, että ne seuraa joitakin parhaista opettajien ja ammattilaisten lisäksi erikoistuminen on saanut kansainvälistä otsikot University of West London. Opetuksen laatu on olennaista oppiminen.

Jul Akatemia opettajat on ainutlaatuinen yhdistelmä työkokemuksen ja tietoa niiden aiheista. Henkilökohtaisella opetusmenetelmä, jossa pieni luokka koulutusta sitä pyritään kehittämään taitoja ja osaamista kurssin kandidaatin (perustutkintoa tietenkin).

Sijainnit

Rende

Osoite
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Rende, Calabria, Italia