Italian Genius Academy - Made in Italy School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita IGA:

  • koulu "Made in Italy"
  • ruoanlaitto, muodin ja muotoilun koulu Roomassa

Ruoanlaitto, muodin ja muotoilun ovat aina olleet lippulaivoja Italian taloudelle ja ne ovat myös aloja tarjoamalla enemmän työmahdollisuuksia. Ruoan, muodin ja muotoilun kurssien avulla oppilaita nopeasti työmarkkinoille.

Syitä valita IGA - Made in Italy School, koulun, joka järjestää ruoanlaitto, muodin ja muotoilun kursseja Roomassa, ja joka antaa sinulle mahdollisuuden tulla markkinoille.

Ensinnäkin, IGA - Made in Italy School innovatiivisia filosofia johtuu itse asiassa: perinteinen ammatillista koulutusta eivät valmista voit harjoitella oman ammatti! Tämä johtuu siitä, että useimmat käytettävissä kursseja ehdottaa paljon teoriaa, mutta hyvin vähän käytännön, jossa tulosta yleinen tunne tyytymättömyyttä lopussa kurssin.

Saatat löytää itsesi vielä lähtökohta ja työttömiä. Meidän akatemia erottuu sen käytännön lähestymistapaa ja soveltaa perussääntö oppia ammatti: paras tapa oppia ammatti tapahtuu käytännön koulutusta.

Mitä useimmat koulut eivät kerro: vain reaalimaailman kokemus ammatin salaisuudet hankkia ainoastaan ​​suoraan oppimisen tekniikoita kuvaavat kyseistä ammattia. Tämä on paras tapa päästä markkinoille.

Tämän perusajatusta, kaikki IGA - Made in Italy School ammatilliseen koulutukseen tapahtuu parhaiten yrityksissä ”Made in Italy”. Koska itse asiassa ensimmäisen kysymyksen jokaisen työnantajan kysyy on: Missä olet ollut töissä? Kaikki IGA - Made in Italy kursseille antaa Diploma toteamalla, joka on ollut oman Tutor ja jossa yritys olet ovat esiintyneet työharjoittelu.

Sertifiointi julkaisi lopussa kurssin lasketa todellinen työ kokemus! Yleensä lopussa kurssin, ammatillisten oppilaitosten jättää opiskelijoiden omaan ja valmistautumattomana tulla markkinoille. Näin tapahtuu myös, koska heillä ei ole mentori ohjaava niitä markkinoilla.

Päinvastoin, IGA - Made in Italy School auttaa tulla markkinoille ansiosta työmahdollisuuksia toimisto, todellinen työnhaussa palvelu, joka auttaa paikka sinun verkossa IGA kumppani-yritysten, paras kaikkialla Italiassa.

Sijainnit

Rooma

Osoite
via Sistina 149
Rooma, Lazio, Italia

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: