Istituto Italiano di Fotografia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KOULU

Istituto Italiano di Fotografia on jo 20 vuoden ajan ollut koulun johtaja ammatillisen koulutuksen alalla Italiassa. IIF: n koulutukseen on tunnusomaista sen täydellisyys ja käytännöllinen ja ammattitaitoinen lähestymistapa, joka vaihtelee valokuvauksen maailman tärkeimmistä aloista.

TEHTÄVÄMME

IIF: n tehtävänä on tarjota valokuvausvalmistelu, joka on vankka, täydellinen ja moderni ilmaisu tyyli ja innovaatio. Päätavoitteena on, että opiskelijat kehittävät herkkyyttä ja kriittistä näkemystä, joka on välttämätöntä lähestyä valokuvausmarkkinoita ekspressiivisemmäksi ja dynaamisemmaksi.

ainutlaatuisuus

Istituto Italiano di Fotografia on jaettu kolmeen osaan, jotka toimivat synergisesti, jotta koulutus, joka välittömästi upottaa oppilaan todellisuuteen konkreettisten kokemusten ja luovien projektien kautta yhteistyössä kustantajien ja yritysten kanssa.

Koko: opiskelija sopii todellisuuteen

Istituto Italiano di Fotografia on todellisuus, joka sopii opiskelijoille, valokuvauslaboratorioon, jossa jokaista koulutetaan, ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti. Paikka omien taitojensa, ilmaisevien ja luovaa kykyjensä kasvattamisessa, yksilöllisen ja persoonallisen kasvun polun seurauksena, joka on tehty opettajien ja kollegoiden kanssa käytävissä keskusteluissa. Viihtyisä, "perhe" -ympäristö, joka edistää ammattitaidon hankkimista, joka on tarpeen koulutettujen ammattilaisten, valokuvaajien, jotka pystyvät ilmaisemaan luovuutensa ainutlaatuisella, henkilökohtaisella ja alkuperäisellä tavalla.

Sijainnit

Milano

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Osoite
Istituto Italiano di Fotografia
Via Enrico Caviglia 3

20139 Milano, Lombardia, Italia
Puhelin
+39 02 5810 5598