Istituto Modartech

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nykyaikainen ja monitieteinen visio, joka on suunnattu tutkimukseen, kokeiluun ja suunnitteluun.

Istituto Modartech on korkea-asteen akateeminen koulutuskeskus muoti- ja viestintäalalla, jonka Italian opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriö - MIUR on valtuuttanut myöntämään korkeakoulututkintoja taiteen, musiikin ja tanssin aloilla - AFAM.

Lisäksi koulutuksessa esikatsellaan Euroopan tasolla laillisesti tunnustettuja kursseja (EQF-standardi) laajalla koulutustarjonnalla vastauksena erityistarpeisiin, kykyihin ja tavoitteisiin.

Luovuutta ja kykyä ohjataan taiteellisessa ja kulttuurisessa yhteydessä, joka mahdollistaa liikkumisen samanaikaisesti hankkimalla samalla erikoistuneita ja strategisia taitoja.

Täydellinen koulutus ja laboratoriolähestymistapa, jolla on vahvuus akateemisesta ja työelämästä tulevassa opetushenkilökunnassa, jatkuvassa vuoropuhelussa ammatillisen maailman kanssa ja jatkuvassa vertailussa työelämään, sen suunnitteluun, aikoihin ja menetelmiin.

Opetusmenetelmämme arvot perustuvat käsityötaitoon, tekniikkaan, tekniikkaan ja kestävään innovaatioon. Mistä visiosta tulee projekti, matkareitti kokemuksesta, vertailusta ja luovasta vuoropuhelusta työmaailman kanssa, monitieteisten työprojektien , viimeisen sukupolven tekniikoiden, työharjoittelujen ja vuorottelevan koulutyön omaksuminen.

Koulutusratkaisut ja akateeminen toiminta leikataan markkinoiden halutuimpiin profiileihin, jolloin kaikkien opiskelijoiden intohimo, kyvyt ja kasvu ovat kaiken keskipisteessä.

Tämän filosofian ja työtavan ansiosta yli 87% opiskelijoista löytää työpaikan koulutusjaksonsa lopussa.

Modartech Students at Graduation Day

Miksi valita Modartech

  • Suljettu lukuluokka
  • Opetushenkilöstö akateemisesta ja yritysjärjestelmästä
  • Tilat, ammatilliset rakenteet, uusimman sukupolven tekniikat ja ohjelmistot
  • Kokoukset, työpajat, opastetut vierailut näyttelyihin, näyttelyihin, yrityksiin
  • Satojen yritysten verkosto tällä alalla (koulutusprojektit - harjoittelu - koulutusharjoittelu)
  • Tapahtumat, kansainväliset kilpailut, opiskelijoiden paraatiot
  • Harjoittelu kurssin lopussa Italiassa ja ulkomailla
  • Valmistutkintoa vastaavien akateemisten tutkintotodistusten antaminen, Euroopan tasolla tunnustetut pätevyydet
  • Työharjoittelu: pysyvä konsultointipalvelu kurssien lopussa (vähintään vuoden)
  • Apurahat: intohimoa ja kykyä palkitsevan koulutuksen tukemiseen tarkoitettu ohjelma

Meidän tarinamme

Istituto Modartech : tarina erikoistuneesta koulutuksesta, joka tukee luovia nuoria arvostetuimpiin palkintoihin

Istituto Modartech syntyi ammatilliseen koulutukseen erikoistuneiden näyttelijöiden kokemuksesta tavoitteena kehittää huippuosaamisen koulutuskeskus nuorten ja teollisuuden tukemiseksi.

Käsityöstä taiteeseen, tekniikasta tekniikkaan, jokainen osa integroidaan instituutin koulutusmenetelmään. Modartechin ajan myötä rakennettu osaaminen edustaa teknistä ja kulttuurista perintöä, joka on opiskelijoiden ja yritysten käytettävissä.

Koulutus-, logistiikka- ja teknologinen huippuosaaminen johti MIUR: n lupaan - Italian opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriöön - myöntää akateemisia tutkintoja AFAM-kentässä - taiteen, musiikin ja tanssin korkeakoulu. Opinnäyte, joka vastaa kandidaatin tutkintoa kansainvälisten yliopistostandardien mukaisesti.

Nykyään Istituto Modartech edustaa tärkeätä ammattilaisista, opettajista, opiskelijoista ja yrityksistä koostuvaa verkostoa, joista jokainen seuraa omaa tehtäväänsä. Istituto Modartech on pääasiassa koulutusta henkilöstöresursseista, joilla on tarvittavat taidot erikoistuneiden alojen työmarkkinoiden mukaisesti. Se on valmis vastaamaan uusiin haasteisiin tulevien sukupolvien koulutuksessa.

Modartech-instituutti on osallistunut vaatteiden, jalkineiden ja asusteiden suunnitteluun, pukujen tekoon ja perinteiseen ja CAD-kuviointiin, yli 20 vuoden viestinnän, grafiikan, verkkosivujen suunnitteluun ja multimediatekniikkaan, tuhansien nuorten ammattilaisten koulutukseen.

Sijainnit

Pontedera

Osoite
Viale Rinaldo Piaggio,7
56025 Pontedera, Toscana, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin