Lue virallinen kuvaus

1

Italian kielikoulu Firenzessä

  • Ensimmäinen Italian kielen koulu Firenzessä , jonka Italian opetusministeriö on valtuuttanut opettamaan italialaista kieltä ja kulttuuria ulkomaisille opiskelijoille.
  • Korkealaatuinen ammattikielen opetus vuodesta Alt = "1948.
  • Maailmanlaajuisen Eurocentres- säätiön jäsen, joka opettaa 8 kieltä 38 paikkakunnalla ympäri maailmaa, yli 15 000 opiskelijaa vuodessa.
  • Innovatiivinen menestysjärjestelmä on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista kieltenopetusta maailmanlaajuisesti.
  • Sertifioinut EAQUALS, Euroopan laadukkaiden kielipalvelujen yhdistys, takaamaan korkeatasoiset koulutusstandardit vuosien varrella.
  • Kauniisti sijaitsee renessanssin palatsissa "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), jonka on suunnitellut kuuluisa Florentin arkkitehti Cronaca.
  • Keskeinen sijainti: Koulu on näkymät Piazza S. Spirito -aukiolle , aivan Vanhankaupungin keskustan sydämessä, 300 m Pitti-palatsista, 500 m Ponte Vecchiosta ja noin 15 minuutin kävelymatkan päässä katedraalista .
  • Helppo päästä kaikkialta kaupungista ja sitä ympäröivät tyypilliset trattoriat, kahvilat ja perinteiset käsityöläisten työpajat.

Italialaisen kielen koulumme koostuu yhdestätoista luokkahuoneesta, täysin varustetusta multimediaoppimiskeskuksesta, jossa on laaja valikoima italialaisia oppimateriaaleja perinteisistä kieliopista online-ohjelmiin, suuri kokoushuone, opiskelija-lounge ja suuri aurinkoinen terassi.

Miksi valita InFlorence Academy?

5On mahdollisuus opiskella rakennuksessa, joka on peräisin 1500-luvulta ...

Kokemus elää kaupungissa tunnetaan maailmanlaajuisesti nimellä "Cradle of Renaissance". InFlorencen akatemia löytyy Firenzen vanhimmasta osasta, Piazza S. Spiriton kauniista aukiolta, jota ympäröivät tyypilliset trattoriat, kahvilat ja perinteiset käsityöläisten työpajat.

On mahdollisuus opiskella rakennuksessa, joka on peräisin 1600-luvulta ja jossa on runsaasti historiaa ja Florentine-charmia. Koulumme sijaitsee Palazzo Guadagnissa ja siinä on 11 luokkahuonetta, multimedia-oppimiskeskus, kokoushuone, rentoutumisalue opiskelijoille ja suuri aurinkoterassi.

3

Uskomme, että luokkakoot säilyvät pieninä, jotta pystymme ylläpitämään korkealaatuisia opetusstandardeja kokeneelta akateemiselta henkilökunnaltamme.

Pätevillä kielenopettajillamme on huomattavaa kokemusta italialaisen kielen opetuksesta. He käyttävät erilaisia innovatiivisia lähestymistapoja suunnitellakseen ihanteellisen kurssin jokaiselle ryhmälle. Jotkut opettajamme jäsenet ovat myös opettajankouluttajia.

Kaikilla henkilöstöillämme on huomattavaa kokemusta eri puolilta maailmaa olevien opiskelijoiden kanssa, joten aina on joku, joka voi auttaa sinua suurissa tai pienissä ongelmissa!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

In Florence Academy

Italian ruoanlaitto kurssi keskittyy erityisesti Toscanan ruokaa ja lopussa jokaisen oppitunnin on makuista istunto. ... [+]

Italian Cooking - peruskurssi

Basic Italian kokkikurssi muodostuu valmistettaessa täydellinen italialainen menu (2 tyypillisiä italialaisia ​​ruokia + 1 jälkiruoka). Italian ruoanlaitto kurssi keskittyy erityisesti Tuscan cuisine ja lopussa jokaisen oppitunnin on makuista istunto.

Peruskurssi ominaisuudet: Lessons (viikossa): 5 käytännön kokemuksia viikossa (kaksi ruoanlaittoon istuntoa, joka tiistai ja torstai iltapäivä) 1 oppitunti = 50 minuuttia Entry tasolla: 0-9 Kesto: 1-12 viikkoa Myös saatavilla Englanti. Kurssin hinta (per viikko): 70 Eur Ilmoittautuminen Fee: Ei ilmoittautuminen veloiteta, jos opiskelija on kirjoittautunut aikana Italian. Jos opiskelija ilmoittautuu tämän kurssin ottamatta kielikurssille tulee olemaan 15 € ei palauteta lukukausimaksu. Tämä 15 € on maksettava vain kerran tulee opiskelijan ilmoittautua enemmän kuin yksi ylimääräinen kurssi (eli ilmoittautuu Cucina Italiana, Storia dell'arten jne). Italian Cooking - Professional Course ... [-]
Italia Firenze
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
Part-time
1 - 20 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
In Florence Academy

Italian kursseja kielen ja kulttuurin opiskelijoille kaikenikäisille ja kansallisuuksia. Selville kumpi sopii parhaiten sinulle! Pitkä aika, lyhyt aika, ryhmäkursseja tai ... [+]

Italian Language Studies

Italian kursseja kielen ja kulttuurin opiskelijoille kaikenikäisille ja kansallisuuksia. Selville kumpi sopii parhaiten sinulle! Pitkä aika, lyhyt aika, ryhmäkursseja tai yksityistunteja, erikoistuneita kielikursseja liiketalouden ja matkailun, tentti valmentautuminen, ja paljon muuta. Ja jos et vieläkään löytää joka sopii tarpeisiisi, kysy henkilökunnalta joitakin henkilökohtaisia ​​neuvoja tai räätälöityjä ohjelmia!

Standard 20 Standard 20 Italian kurssi koostuu 20 yleiskielen oppituntia viikossa. Tämä on ydin ohjelma, jossa me varmistaa oppimiskehitystä. Your luokanopettaja huolellisesti suunnittelee tasapainoinen, täysin integroitu, monipuolinen ohjelma perustuu omaan oppimiseen tarpeisiin. 5-10 oppituntia viikossa opettavat sinun toinen opettaja toteuttamisessa viikkosuunnitelma. Perjantaisin, tarkastelua harjoituksessa on mahdollisuus katsoa taaksepäin yli viikon ja tehdä ehdotuksia seuraavista yhden. Standardi 20 Italian kurssi takaa tavoitteellista, kiehtoo oppimisen ohjelma sekä pitkän että lyhyen aikavälin opiskelijoille. Intensiivinen 25 - Italian Course Intensiivinen 25 on täydellinen italialainen intensiivisen kielen kurssi sopii niille, jotka haluavat syöksyä itse kielen ja kulttuurin maamme paitsi oppimista tai parantaa kielitaitoaan, mutta myös löytää ja syventää tietämystä Italian taiteen ja kulttuurin. Syventää tietojasi Italian kielen ja kehittää luottamusta. Intensiivikurssi avulla voit edelleen harjoitella Italian kielen taitojaan, erityisesti puhuminen ja kirjoittaminen. Mukana on myös mahdollisuus työskennellä mahdollisia vaikeuksia tai ongelmia kielioppia ja ääntämistä. Survival Italian ... [-]
Italia Firenze
Avoin ilmoittautuminen
Italialainen
Full-time
Part-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
In Florence Academy

Koe kaupungissa asuvien tunnetaan maailmanlaajuisesti "Cradle of renessanssin". InFlorence Academy löytyy vanhin osa Florence, kauniissa Piazza S. Spirito ympär ... [+]

Miksi valita InFlorence Academy?

On mahdollisuus opiskella rakennuksessa vuodelta 16th Century ...

Koe kaupungissa asuvien tunnetaan maailmanlaajuisesti "Cradle of renessanssin". InFlorence Academy löytyy vanhin osa Florence, kauniissa Piazza S. Spirito ympäröivät tyypilliset ruokapaikkoja, kahviloita ja perinteisiä käsityöläisten työpajoja, kaupungin keskustassa, mutta kaukana tungosta turistikohteissa.

On mahdollisuus opiskella rakennuksessa vuodelta 16th Century, täynnä historiaa ja Florentine charmia. Koulumme sijaitsee Palazzo Guadagni ja on 11 luokkahuonetta, multimedia oppimiskeskus, kokoushuoneen, rentoutumisalue opiskelijoille ja suuri aurinkoterassi.... [-]

Italia Firenze
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
In Florence Academy

Kurssi on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita sisustus ja jotka haluavat ymmärtää teknisiä ja koottavat näkökohtien sisätiloihin, menetelmiä, jossa kehite ... [+]

Kurssi on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita Sisustussuunnittelu ja jotka haluavat ymmärtää teknisiä ja koottavat näkökohtien sisätiloihin, menetelmiä, jossa kehitetään käsitettä projektin ja sen asianmukainen edustus. Lähestymistapa ei ole ainoastaan ​​tekninen, vaan luova, taiteellinen ja intuitiivinen. Perusteet kurssin tarkoituksena on tarjota tietoa eri sisustustyylejä, tutkimus ratkaisuja sisustus, käytetyt materiaalit ja erilaisia ​​mahdollisuuksia kankaat; kuvioita, värejä ja sävyjä.

[-]
Italia Firenze
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
Part-time
1 - 8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
In Florence Academy

Opi tulla näyttelijä, jolla on askel-askeleelta toimiva kokemusta ja koulutusta näyttö toimii. Opi tulla elokuvaohjaaja. Teoreettisessa ja käytännön kokemuksia. ... [+]

Vt Course

Opi tulla näyttelijä, jolla on askel-askeleelta toimiva kokemusta ja koulutusta näyttö toimii.

Vt kurssi ominaisuudet: Ohjelma: Vt elokuvien, koe tekniikoita, elokuva veneet, ääni ja liike, tutkimus kohtauksia, monologeja, Meisner menetelmällä. Lopussa työpajan, jokainen opiskelija saa cd-rom, joka sisältää töistä, osallistumisen todistuksen, ja mahdollisuus ottaa koe kuuluisan virasto "La Bottega degli attori" Roomassa. Englanti käytettävissä 1 oppitunti = 50 minuuttia Kurssien hinnat ja kesto: 2 kuukautta Course:4 oppituntia 2 päivänä viikossa, 150 € 6 oppituntia 3 päivää viikossa, 180 € 4 kuukautta Course:4 oppituntia 2 päivänä viikossa, 100 € 6 oppituntia 3 päivää viikossa, 180 € 6 kuukautta Course:4 oppituntia 2 päivänä viikossa 100 € 4 oppituntia 2 päivänä viikossa 120 € (yksityinen) Elokuvaohjausta Course ... [-]
Italia Firenze
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
Part-time
2 - 6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
In Florence Academy

Fashion Design kurssi pyrkii tarjoamaan johdatus Italian vaatesuunnittelua ja kehittäminen kokoelma, jossa on erityisesti Italian muodin-levy, sen käytännön luominen ja t ... [+]

Fashion Design kurssi tavoitteena on tarjota johdatus Italian vaatesuunnittelua ja kehittäminen kokoelma, jossa on erityisesti Italian muodin-levy, sen käytännön luominen ja tutkimus lisävarusteita.

Fashion Design kurssi tavoitteena perehdyttää opiskelijat muoti läpi useita reittejä, auttaa heitä paitsi parantaa käytännön taitoja vaatesuunnittelu ja kuva, mutta myös hankkia tarkempia ja monipuolinen herkkyyttä mitään, johon muoti, kuten uudet suuntaukset , työasut näkökohdat / tyylejä, vaikutteita historian vaatteita ja teoreettiset lähestymistavat kehittää ja luoda vaatemallistoin.

Fashion kurssi ominaisuudet: Lessons (per viikko): 5 käytännön opetusta 2 aftnernoons 1 oppitunti = 50 minuuttia Entry tasolla: 3-9 Kesto: 2-12 viikkoa Myös saatavilla Englanti Saatavilla myös aloittelijoille Kurssin hinta (per viikko): 100 Eur Ilmoittautuminen Fee: Ei ilmoittautuminen veloiteta, jos opiskelija on kirjoittautunut aikana Italian. Jos opiskelija ilmoittautuu tämän kurssin ottamatta kielikurssille tulee olemaan 15 € ei palauteta lukukausimaksu. Tämä 15 € on maksettava vain kerran tulee opiskelijan ilmoittautua enemmän kuin yksi ylimääräinen kurssi (eli ilmoittautuu Cucina Italiana, Storia dell'arten jne). Kurssit Aloituspäivät ja hinnat ... [-]
Italia Firenze
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Part-time
2 - 12 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Brochure Interattiva Eurocentres Firenze

Just a view

Eurocentres Firenze Japanese presentation

Florence Secret

How to spell in Italian

Florence Attitude

Eurocentres Firenze
Osoite
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Firenze, Toscana, Italia
Verkkosivusto
Puhelin
+39 055 213030