In Florence Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

1

Italian kielikoulu Firenzessä

  • Ensimmäinen Italian kielen koulu Firenzessä , jonka Italian opetusministeriö on valtuuttanut opettamaan italialaista kieltä ja kulttuuria ulkomaisille opiskelijoille.
  • Korkealaatuinen ammattikielen opetus vuodesta Alt = "1948.
  • Innovatiivinen menestysjärjestelmä on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista kieltenopetusta maailmanlaajuisesti.
  • Sertifioinut EAQUALS, Euroopan laadukkaiden kielipalvelujen yhdistys, takaamaan korkeatasoiset koulutusstandardit vuosien varrella.
  • Kauniisti sijaitsee renessanssin palatsissa "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), jonka on suunnitellut kuuluisa Florentin arkkitehti Cronaca.
  • Keskeinen sijainti: Koulu on näkymät Piazza S. Spirito -aukiolle , aivan Vanhankaupungin keskustan sydämessä, 300 m Pitti-palatsista, 500 m Ponte Vecchiosta ja noin 15 minuutin kävelymatkan päässä katedraalista .
  • Helppo päästä kaikkialta kaupungista ja sitä ympäröivät tyypilliset trattoriat, kahvilat ja perinteiset käsityöläisten työpajat.

Italialaisen kielen koulumme koostuu yhdestätoista luokkahuoneesta, täysin varustetusta multimediaoppimiskeskuksesta, jossa on laaja valikoima italialaisia oppimateriaaleja perinteisistä kieliopista online-ohjelmiin, suuri kokoushuone, opiskelija-lounge ja suuri aurinkoinen terassi.

Miksi valita InFlorence Academy?

5On mahdollisuus opiskella rakennuksessa, joka on peräisin 1500-luvulta ...

Kokemus elää kaupungissa tunnetaan maailmanlaajuisesti nimellä "Cradle of Renaissance". InFlorencen akatemia löytyy Firenzen vanhimmasta osasta, Piazza S. Spiriton kauniista aukiolta, jota ympäröivät tyypilliset trattoriat, kahvilat ja perinteiset käsityöläisten työpajat.

On mahdollisuus opiskella rakennuksessa, joka on peräisin 1600-luvulta ja jossa on runsaasti historiaa ja Florentine-charmia. Koulumme sijaitsee Palazzo Guadagnissa ja siinä on 11 luokkahuonetta, multimedia-oppimiskeskus, kokoushuone, rentoutumisalue opiskelijoille ja suuri aurinkoterassi.

3

Uskomme, että luokkakoot säilyvät pieninä, jotta pystymme ylläpitämään korkealaatuisia opetusstandardeja kokeneelta akateemiselta henkilökunnaltamme.

Pätevillä kielenopettajillamme on huomattavaa kokemusta italialaisen kielen opetuksesta. He käyttävät erilaisia innovatiivisia lähestymistapoja suunnitellakseen ihanteellisen kurssin jokaiselle ryhmälle. Jotkut opettajamme jäsenet ovat myös opettajankouluttajia.

Kaikilla henkilöstöillämme on huomattavaa kokemusta eri puolilta maailmaa olevien opiskelijoiden kanssa, joten aina on joku, joka voi auttaa sinua suurissa tai pienissä ongelmissa!

Sijainnit

Firenze

Eurocentres Firenze

Osoite
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Firenze, Toscana, Italia
Puhelin
+39 055 213030