Lue virallinen kuvaus

L'Associazione

Nykyisin 14 maassa, IACC on laatinut ja tunnustanut kansainvälisen kulttuurin suunnittelun. Kaksikymmentä vuotta järjestää korkeakouluopintoja ja edistää tunnustusta ammattitaiteilijoiden kuvista ja värisuunnittelijasta. Vuonna 2009 syntyi IACC: n johtoryhmä IACC Italia, joka pyrkii valorisoimaan koko kansallisvaltion, tutkijoiden ja suunnittelijoiden värintoimintoja. IACC Italia, Associazione Italiana di Progettisti / Consulenti del Colore.

CHI SIAMO

IACC (kansainvälinen värikonsulttijärjestö) suunnittelee ja vastaa suunnittelijoihin ja konsulteihin, jotka toimivat suunnittelussa ja suunnittelussa sekä kaikilla aloilla, joilla värien suunnittelun kulttuuri on tärkeä osa. IACC on kansainvälinen diplomaatti "IACC-pätevyyskonsultti / suunnittelija" ja edustaa virallisesti ammattikokemusta Color Consultantista ja Color Designer -yrityksestä, jotka ovat täyttäneet tiukat pätevyysvaatimukset ja saaneet sertifikaatin "IACC Associate Jäsenet"

Storia

Vuonna 1957 noin 50 ammattilaista, suunnittelijoita, insinöörejä, psykologeja ja tutkijoita edustavat 12 jäsenvaltiota, jotka kuuluivat Hilversumiin, Hollantiin, IAAC: lle. Alla perusti oli havaittavissa lähes kaikesta täydellisestä asiantuntijakysymyksestä, ja etenkin tarvetta kehittää asianmukainen koulutus tässä nimenomaan. Il primo presidente di IACC fu il dott. Heinrich Frieling, psykologi, biologi, filosofo e autorità indiscussa nel campo del colore, joka on jo perustanut Väripsykologian instituuttia Saksassa. Nel 1957, il dott. Frieling yhteistyössä johtavien asiantuntijoiden kanssa arkkitehtuurin, muotoilun, psykologian, taiteen ja monien muiden alojen kurinpitoa, muotoilua ja muotoilua varten. Il programma didattico ei ole yksinkaan tarjonnut perustaa per käyttää käytännöllistä värikylläisyyttä, vaan vaatii välttämättömyyttä muodostaa ammattilaisia, jotka pystyvät soveltamaan kaikkia tietämyksen osa-alueita, jotka ovat välttämättömiä, jotta ympäristö olisi rakennettu mahdollisimman tasapainoiseksi ja toimivaksi.

APPROCCIO PROFESSIONALE

L'argomento colore can be analyzed by infiniti points of view, koska se sijoittaa jokaisen kentän tietämyksen. Dalla filosofia alle scienze naturali, dalla biologia alla medicina, dall'antropologia alla psicologia, dalla fisica alla teoria del colore, dalla progettazione all'ergonomia visiva, dall'architettura all'arte. Iltapainatus on ammattitaitoinen asiantuntija, joka tarvitsee asiantuntevaa osaamista. Studi recenti ovat vahvistaneet, että meidän reaktio on värin on kokonaissumma: ne vaikuttavat sekä psyykkisesti että fysiologisesti. Mielestäni ei ole syytä uskoa, että värien suuntaus on muotoilussa ja muodissa yhtä lailla virheellinen, vaan on myös virheellisesti seurattava värien suuntauksia. tieteellisessä tiedossa pystyy ohjaamaan suunnittelijan valitsemaan tekniikoita ja materiaaleja parhaiten sopivaksi sen toteuttamiseen.

DIPLOMA E ACCREDITAMENTO IACC

Il percorso formivo è articolato in 4 seminari, al termine dei quali è possibile eseguire un esame per la conseguizione del diploma internazionale IACC Qualified Color Consultant. Seuraavaksi esitellään laaja tosi nell'ambito della progettazione cromatica, dell'architettura ambientale, della psicologia del colore o del marketing, che potrà essere accreditato come IACC designers.

COMITATO ESECUTIVO

Una commissione speciale composta da esperti di varie nazioni, esamina i curricula pervenuti all'associazione. Al Comitato esecutivo è affidato anche il costante aggiornamento del didactico program and the teaching to which external professors also collaborate.

COSA STUDIAMO

ARGOMENTI DI BASE PER LA FORMAZIONE E L'ACCREDITAMENTO IACC

 • Fondamenti e terminologia della luce e del colore (fisica)
 • Aspetti perusteet teoreettisista väristä
 • Il colore dall'occhio al cervello (fysiikka, anatomia, fisiologia e neurologia)
 • Psicologia della percezione
 • Color comes informazione in comunicazione e nel marketing
 • L'influenza del colore sull'uomo e sull'ambiente
 • Effetti biologici della luce
 • Illuminotecnica
 • Effetti neuro-psico-fisiologici del colore
 • Psicologia ambientale
 • Ergonomia visiva
 • Analyysin ja arvioinnin cromatismi di un ambiente
 • Psicosomatica e relazioni con l'architettura e il design
 • Suunnittelu cromatica consapevole e responsabile
COLORE NEGLI SPAZI ARCHITETTONICI
 • Rakenne lääketieteellisiä ja psykiatrisia
 • Uffici
 • Stabilimenti industriali e di produzione
 • Koulutuksen rakenne
 • Liiketoiminta
 • Hotellit ja ravintolat
 • Residential Zone
 • Spazi urbani

PROGRAMMA DIDATTICO

Ilapso-didaktico IACC on osoittanut, että haluaa lähestyä ensimmäistä kertaa värin suunnittelussa tai syventää omaa tietämystään asiasta, joka on luova ja organisoitu, johtama kansainvälisesti arvostetuista opettajista.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

IACC ASSOCIAZIONE ITALIANA DEI PROGETTISTI/CONSULENTI DEL COLORE

Tavoitteena niille, jotka haluavat lähestyä väriä ensimmäistä kertaa suunnittelussa tai syventää tietämystään aiheesta luvallisella ja orgaanisella koulutuspolulla. ... [+]

VUOKRAUS 5 - 8 JA 19. - 21. TOUKOKUU 2018 MILANASSA

Aiheet: Kolmivaiheinen kromattu muotoilu, Väri viestinnässä ja värin psykologia

Tavoitteena niille, jotka haluavat lähestyä väriä ensimmäistä kertaa suunnittelussa tai syventää tietämystään aiheesta luvallisella ja orgaanisella koulutuspolulla.

Opettajat ovat korkeimman tason ja kansainvälisesti tunnettuja: Edda Mally, IACC Europa: n puheenjohtaja, Itävallan taiteilija, joka opettaa kokeiluja ja kromaattisia tunteita. Stephanie Gurk, geriatrinen, joka on erikoistunut vanhempien ihmisten värin havaitsemiseen; Massimo Caiazzo, kromatologian professori ja IACC Italia: n puheenjohtaja; Lia Luzzatto, esseologi ja väri-teorian ja viestinnän professori; Alexander Karnutsch, arkkitehti ja lehtori IACC Akademy Austria.... [-]

Italia Milan
Request Info
Italialainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi