Lue virallinen kuvaus

Ihmiset Campus kielikoulu niille, jotka haluavat oppia vieraita kieliä ja perustaa yhä globalisoituvassa maailmassa, vieras kieli tuli erittäin kilpailukykyinen työkalu. School, joka tunnettiin aiemmin nimellä Luca Campus Foundation, säätiö kampuksella yli vuosikymmenen on ollut mukana tutkimuksessa ja opetuksessa, jatkokoulutus liike, matkailu ja kentän hallinta yliopiston.

Campus opettaja äidinkielen opettajat ovat korkeat ammattitaito ja laaja kansainvälinen kokemus alalta.

kahvila

Sekä ystävällinen ja lämmin, mutta myös nauttia kauniista maisemista tilaa Lucca kukkuloilla, jossa opiskelijat ja opettajat voivat nauttia mukava ylimääräistä lepoaikaa. Maanantaista perjantaihin klo 14.30 am 20:30 - kohta

kirjasto

Kirjastossa on 48 lukeminen pöydät ja Wi-Fi-museossa on yli 2500 rekisteröityä kulttuuriperintöä, nämä kirjat sisältävät näkökohtia alan historian, kirjallisuuden, taiteen, talouden, runsas ja kasvava kokoelma sisältöä joillekin matkailualan perimätieto ja julkaisuja.

Lukusali: maanantaista perjantaihin klo 21:00 19.00 pistettä

multimedialuokkia

Campus kielikoulu on luokkahuoneissa varustettu nykyaikaisilla opetus-laitteet, jossa kaksi tietokonetta huonetta ja kielistudio luokkahuoneen sisällä Toscanan innovatiivisimpia. Maanantaista perjantaihin klo 21:00 19.00 pistettä

liikenne

Koulu tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun ja koulusta ja Luccan kaupungin keskustasta. Koululla on myös runsaasti pysäköintitilaa, ja erittäin helppokäyttöinen vammaisille.

pysyä

huoneisto

Koulujen on jaettava yhtenä tai kahden asuntoja tarjoavat opiskelijoille talon, asunnon kylpyhuone ja keittiö apuohjelmia, huoneisto lähellä keskustaa Lucca tai koulussa.

Hintatarjoukset ja nähdä paljon

Lucca San Frediano Hotellit

Hotelli sijaitsee keskellä antiikin kaupungin Lucca, lisäksi hotelli tarjoaa kabinettia erilliset kylpyhuoneet (mukaan lukien yhden, kahden, kolmen ja neljän hengen), mutta myös yleinen käymälä voi elää 6-8 yksittäisten iso huone, joka ryhmämatkoja majoitusta perheille on myös erittäin hyvä vaihtoehto. Hinta kello saatavuudesta.

Hotellit ja "bed and breakfast" perhehostelli

Koulut voivat myös elää kahden tähden neljän tähden hotelli tai "bed and breakfast" Perhe opiskelija hostellit nämä valinnat. Nuo tähden hotellit ja "bed and breakfast" perhehotelli, jotkut keskellä antiikin kaupungin Lucca, ja joissakin kylissä lähellä koulun kanssa yhteistyössä kaikissa hotelleissamme ja majatalot on korkeampi varustelutaso ja luotettavaa laatua .

Hinnat alkaen € 50,00 per henkilö per yö, sisältää aamiaisen.

Koulua vain tarjota apua opiskelijoille ja vuokranantajat, suhde osapuolella ei ole vastuussa.

* Italian kurssit ulkomaalaisille ovat rekisteröityneet opiskelijat ilmaiseksi

Kaupunki Lucca

Luka koska heillä on seinämät 15,16 luvun rakennus on kuuluisa koko kehän 4,5 km ympäröivät antiikin kaupungin Lucca, hän on yksi neljästä seinät muinainen pääkaupunki Italiassa kolmen muun (Ferrara , Italiassa ja Berga taika). läsnäolo muinaisen kaupungin muurin tekee myös kaupungin historialliseen keskustaan ​​lähes ennallaan säilyttää alkuperäisen ilmeen, monia rakennuksia arkkitehtonisesti kiinnostavia, kuten yli 100 (ja ei-uskonnolliset ) valtava palatsi uskonnollisia keskiaikaisia ​​kirkkoja, torneja, kellotorni, monumentteja ja on erinomainen viivan tyylin renessanssin.

Kaupunki ylpeilee myös kauniita kaupunkitilat, kun määrä tunnetuin amfiteatterin aukiolle, hänen piirteensä on ehdottomasti maailman ainoa, plaza jonka arkkitehti Lorenzo Bellini Noto roomalainen amfiteatteri vahvistettu.

Pääkatu on pala antiikin kaupungin kapeat keskiaikaiset kadun Fillungo, joka kokoaa yhteen suurimman kaupungin katu kaupoista.

Koska sen rikasta historiallisia monumentteja uusimpana Unescon ehdotti Lucca "World Heritage" luettelon suosituksista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Fondazione Campus

Campus kielikoulu kurssit ulkomaalaisille luodaan, jotta opiskelija hankkii italialainen, joka on hyödyllinen arjessa ... [+]

Campus kielikoulu kurssit ulkomaalaisille luodaan, jotta opiskelija hankkii italialainen, joka on hyödyllinen jokapäiväisessä elämässä ja työelämästä.

Opetushenkilöstö

Opettajat ovat kaikki valmistuneet, joilla on korkea ammattitaito ja opetuksen asiantuntemusta. Käytetyt menetelmät on kehittynyt ja yhdistää henkilökohtaista apua ja ohjausta.

Personointi koulutusohjelmia Alustava analyysi kielitaidon ilmaisella tason testi. Luodaan tilapäisiä ohjelmia perustuu opiskelijan tarpeisiin. Yksilöllinen ohjelmat perustuvat opiskelijan taitotaso ja oppitunteja keskittymällä tiettyihin aiheisiin mukana sekä arjessa ja työssä. Opetusmenetelmä

Vuonna Kurssit Campus Kielikoulu nojaten kirjoitetun ja puhutun kielen on hauskaa ja jatkuva, keskittymällä parantamaan ilmeikäs kapasiteettia, hankkimalla kieliopin ja syntaktisia rakennetta sekä sanastoa, ilmaisuja ja idiomaattinen sanontoja. Simulointi tosielämän tilanteissa ja tietämystä kulttuurin, tavat ja perinteet tarjoaa kaikenkattavaa kielen kokemus.... [-]

Italia Lucca
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fondazione Campus

Campus kielikoulu - kiitos pitkän aikavälin opetuskokemusta suorittaa sen Fondazione - on luonut kielen syventäviä kursseja omistettu kaikille niille, jotka vaativat tekn ... [+]

Campus kielikoulu kurssit ulkomaalaisille luodaan, jotta opiskelija hankkii italialainen, joka on hyödyllinen jokapäiväisessä elämässä ja työelämästä.

Opetushenkilöstö

Opettajat ovat kaikki valmistuneet, joilla on korkea ammattitaito ja opetuksen asiantuntemusta. Käytetyt menetelmät on kehittynyt ja yhdistää henkilökohtaista apua ja ohjausta.

Personointi koulutusohjelmia Alustava analyysi kielitaidon ilmaisella tason testi. Luodaan tilapäisiä ohjelmia perustuu opiskelijan tarpeisiin. Yksilöllinen ohjelmat perustuvat opiskelijan taitotaso ja oppitunteja keskittymällä tiettyihin aiheisiin mukana sekä arjessa ja työssä.

Campus kielikoulu - kiitos pitkän aikavälin opetuskokemusta suorittaa sen Fondazione - on luonut kielen syventäviä kursseja omistettu kaikille niille, jotka vaativat teknistä terminologiaa sidottu tiettyihin ammattialojen: Matkailu, taide, ruoka ja viinit, Musiikki, Muoti, Business Management.... [-]

Italia Lucca
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fondazione Campus

School of Italian Language Campus tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita, johtajien ja kansalaisten ympäri maailmaa käyttöön kielen ja ... [+]

School of Italian Language Campus tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita, johtajien ja kansalaisten ympäri maailmaa käyttöön kielen ja tieto italialaisen kulttuurin. Opettajat ovat päteviä ja on paljon kokemusta opetus Italian ulkomaalaisille.

Koululla on sopimus Lucca Campus Italian kielen, allekirjoitettu yliopiston ulkomaalaisten Siena, huolellisesti opetus Italian kielen ja kulttuurin ulkomaalaisille yleensä ja opiskelijoiden projektien "Marco Polo" ja "Turandot" erityisesti, ja on tunnustettu tutkimus CILS / kielitaito B1 / B2 ennakoimat Italia-Kiina hallitustenvälinen voimassa ilmoittautuminen Italian yliopistoissa kiinalaisille opiskelijoille liittyvät ohjelmat edellä mainitun.... [-]

Italia Lucca
Request Info
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fondazione Campus

Kurssi tarjotaan opiskelijoille kaikilla tasoilla. Johtuen yksilöllisen lähestymistavan, joustavuus ja materiaalien valinta, enimmäismäärä ... [+]

Campus kurssit kielikoulu mahdollistavat ulkomaalainen ymmärtää Italian päivittäin, ja käyttää sitä työalueella.

Kasvattajat

Opettajat - äidinkielenään huippuosaamista ja asiantuntijoiden koulutuksessa. Käytä uusinta menetelmiä opetuksen, ohjauksen ja henkilökohtainen lähestymistapa.

Personointi koulutus: Alustava analyysi kielitaidon käyttäen ilmaista testiä; - Luominen sopivan ohjelman tarpeiden mukaan opiskelijan; - Luo henkilökohtainen tuntemus opiskelijan ohjelman, vastaavasti. Sarjat toteutetaan sekä teema jokapäiväistä elämää, sekä erityinen teema.

Kurssi tarjotaan opiskelijoille kaikilla tasoilla. Johtuen yksilöllisen lähestymistavan, joustavuus ja materiaalien valinta, kurssin tarpeisiin kunkin opiskelijan. Kurssin kesto riippuu asetettuihin tavoitteisiin.... [-]

Italia Lucca
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
10 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi

Video Scuola Lingue