Eurotech Flight School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Eurotech Flight School on yksityisen helikopterilennon (PPL (H)) saavuttaminen JAR-FCL: n mukaisesti. Lupakirjan avulla opiskelija voi toimia yksityisenä lentäjänä yksimoottorisissa helikoptereissa, ei-kaupallisissa lennoissa.

Lentokoulutus

Kuten JAR-FCL 2.125: sta odotetaan, PPL: n (H) saavuttamiseksi vaaditaan vähintään 45 tuntia lentoa, joista 29 on kaksoiskontrolli ja toinen solistina. Aikaa varataan 1 tai 2 päivää etukäteen, ja mahdollisuus lentää lomatilanteiden aikana. Kaupan kurssi CPL (H), joka seuraa PPL (H), sisältää 35 tuntia lennon ajan ohjaajan ja omistettu luokkiin. Helikopterit, joita käytetään harjoitteluun: Robinson R22 Beta / Beta II Lennot 7 vuorokautta viikossa 7 lomien mukaan.

Teoriaopetus

Kurssi koostuu noin 100 tuntia teoriasta, joka jakautuu seuraavilla aloilla: ilmaa koskeva laki; ilma-aluksen yleistieto, suorituskyky ja suunnittelu, ihmisen suorituskyky ja sen rajoitukset; meteorologia, navigointi, operatiiviset menettelyt, lennon periaatteet. Organisaation on annettava jokaiselle oppilaille kaikki kurssille tarvittavat kirjat.

Taajuus ja kesto

Järjestetään harjoittelijoiden tarpeiden mukaan. Yleensä 2/3 tuntia yhden illan viikossa. Erityiskurssit ohjelman lopussa tenttioppitunnuksen valmistelussa. Myös testilentoja on 20 minuuttia.

Moderni ja tehokas yritys

Eurotech perustettiin vuonna 1995 Roberto Grazioli, helikopterilentäjä ja insinööri, joka tunnetaan ja arvostetaan ympäri Italiaa ja ulkomailta. Eurotech aloitti JAR 145: n sertifioidun helikopterin huoltoyrityksenä (nykyään on osa 145). Nopean liiketoiminnan laajentamisen ansiosta Eurotech muutti Caioloon vuonna Lombardiaan (Sondrion maakunnassa) uudessa rakennuksessa, joka on rakennettu erityisesti vastaamaan nykyaikaisen helikopterien ylläpitoyrityksen tarpeisiin. Pohjalla on nyt yhteensä 2 000 neliömetriä toimistoja ja hangareja, yli 5000 neliömetrin helikopterin laskeutumispaikka, jossa on lentokoneen bensiinin ja kerosiinin toimittaja ja joka työllistää yli 30 ammattilaista ja teknikkoa.

Sijainnit

Caiolo

Osoite
Via Valeriana, 8, Caiolo, Sondrio
23010 Caiolo, Lombardia, Italia