Lue virallinen kuvaus

Kansainvälinen yliopisto, joka perustuu suuriin ihmisarvojen perinteisiin, joka on mukana johtavissa tulevissa sukupolvissa ja ammattilaisissa. Erinomainen valinta sekä eettiseen että kulttuuriseen koulutukseen.112023_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Keitä olemme

Italian yliopisto

European University of Rome (EUR) on yksityinen , laillisesti tunnustettu yliopisto, joka vapauttaa akateemisia tutkintoja, joilla on oikeudellinen arvo. Euron tarjoaa kandidaatin tutkinnot Kauppatieteiden Management (L-18), psykologisten tieteiden ja tekniikat (L-24) ja matkailu sekä maankäytön (L -15); Kauppatieteiden maisteri (LM-56) ja psykologia (LM-51); Kandidaatin maisterin yhden syklin Oikeustieteen kandidaatti (LMG-01) ja laitos Perusopetuksen (LM-85 bis). Lisäksi se tarjoaa Ph.D. koulutuksen ja erikoistumisen kursseja.

kristillinen

European University of Rome legendaaristen seurakuntien vuonna 2004 perustama European University of Rome on osa katolisen kirkon suurta perinnettä ja kansainvälistä yliopistoverkostoa.

Kun opiskelija on innovatiivisen koulutushankkeen keskiössä

Korkea-asteen koulutukseen osoitetut vuodet ovat jännittävä ja ratkaiseva elämän hetki : Rooman European University of Rome ohjaa nuoria, jotta heidän yliopistovalintansa harkitaan huolellisesti heidän asenteidensa ja toiveidensa mukaisesti; näin jokaisen opiskelijan kyvyt arvostetaan henkilökohtaisesti, taataan heidän pääsynsä laajaan tietämykseen ja samalla vähennetään ongelmallisten polkujen riskiä.

European University of Rome hanke sijaitsee modernisti järjestetyllä kampuksella ja perustuu opiskelijan keskeisyyteen . European University of Rome tarjoamille kursseille on ominaista osallistava menetelmä, jonka avulla opiskelija voi luoda suoran yhteyden professoreihin todellisen akateemisen yhteisön hengessä. Näille kursseille on ominaista korkea oppimisen sisältö ja tehokas opetusorganisaatio .

Eri koulutuskurssien opetussuunnitelma sisältää sosiaalisen vastuun ja henkilökohtaisen taitojen kehittämisen , jotta voidaan edistää henkilökohtaista kasvua, itsenäisyyttä ja positiivista kohtaamista ja sitoutumista toisiin.

Monipuoliset mahdollisuudet täydentää akateemista koulutusta ulkomailla opiskelevien kanssa mahdollistavat opiskelijoiden kielikoulutuksen täydentämisen, laajentaa kulttuurista horisonttiaan ja elää tärkeitä kokemuksia ihmisten ja ammatillisen kasvun kannalta.

European University of Rome mukana myös tutkinnon suorittaneissa työelämässä , tarjoamalla harjoittelupaikkoja ja harjoittelujaksoja sekä haastattelujen valmistelukursseja, tutkintotodistuksia ammattien harjoittamiseen ja valtiontutkimuksiin.

Yhteiskunnan uuden globaalin kehityksen palveluksessa

European University of Rome valmistelee vakavia ja kykeneviä ammattilaisia, kouluttaa ihmisiä, joilla on vankka arvojärjestelmä , tietoinen heidän roolistaan yhteiskunnassa, joka vastaa yhteisen edun rakentamisesta ja henkilön ihmisarvon edistämisestä.

Università Europea di Roma : Koulutamme ihmisiä, valmistelemme ammattilaisia.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

European University of Rome

UER Summer Schoolin tavoitteena on saada laaja ja syvällinen käsitys kansainvälisen kaupan tärkeimpien kysymysten oikeudellisista vaikutuksista sekä merkittävistä että me ... [+]

UER Summer Schoolin tavoitteena on saada laaja ja syvällinen käsitys kansainvälisen kaupan tärkeimpien kysymysten oikeudellisista vaikutuksista sekä merkittävistä että menettelyllisistä tulevaisuudennäkymistä. Ohjelmassa yhdistyvät korkean tason luennot ja professori-, lakimies-, johtajien ja kansainvälisillä markkinoilla toimivien asiantuntijoiden tarjoama ammatillinen koulutus.

Kaikki luennot annetaan englanniksi ja aiheena ovat muun muassa kansainväliset sopimukset, yhteistyösopimukset, hankerahoitus, tasapuolisuus ja luottamus, kansainvälinen kaupallinen välimiesmenettely ja valtioiden välisten riitojen ratkaiseminen WTO: ssa.

Kohderyhmä

Jatko-opiskelijat ja jatko-opiskelijat yhdessä nuorten tutkijoiden kanssa. Osallistujien määrä on rajoitettu 40: een.... [-]

Italia Rooma
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

UER-Life

Unversità Europea di Roma: UER