European University of Rome - Summer school

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopisto

Suuriin inhimillisiin arvoihin perustuva kansainvälinen yliopisto, joka on mukana johtavissa tulevaisuuden ammattilaisissa. Upea valinta eettiseen ja kulttuurikoulutukseen.

Keitä olemme

Italian yliopisto

Rooman Euroopan yliopisto (EUR) on yksityinen, laillisesti tunnustettu yliopisto, joka myöntää akateemisen tutkinnon, jolla on juridinen arvo. EUR tarjoaa kandidaatin tutkinnot taloustieteestä ja liiketaloudesta (L-18), psykologisista tieteistä ja tekniikoista (L-24) sekä matkailu- ja maankäytöstä (L -15); Maisterin tutkinto taloustieteestä ja innovaatioiden johtamisesta (LM-56) ja psykologiasta (LM-51); Maisterin yhden syklin tutkinto oikeustieteestä (LMG-01) ja ala-asteen koulutuksesta (LM-85 bis). Lisäksi se tarjoaa Ph.D. ja koulutuskursseja.

kristillinen

Kristuksen legionäärien uskonnollisen seurakunnan vuonna 2004 perustama Rooman Euroopan yliopisto on osa katolisen kirkon suurta perinnettä ja kansainvälistä yliopistoverkostoa.

Jokainen opiskelija on innovatiivisen koulutusprojektin ytimessä

Korkeakoulutukselle omistetut vuodet edustavat jännittävää ja ratkaisevaa hetkeä elämässä: Rooman Euroopan yliopisto ohjaa nuoria opiskelijoita valitsemaan uransa tavoitteidensa ja toiveidensa mukaisesti. Tämän avulla jokaisen opiskelijan kyky saadaan voimaan.

Rooman Euroopan yliopisto sijaitsee uudenaikaisella kampuksella. Tarjottuille kursseille on ominaista vuorovaikutteinen ja dynaaminen opetustapa, jotta opiskelijat voivat luoda suoran suhteen jokaiseen professoriin ja tämä johtaa autenttisen akateemisen yhteisön luomiseen. Luennot tarjosivat korkeaa oppimistasoa erittäin tehokkaan opetusmenetelmän avulla.

Riippuvuudesta riippuen oppimisprosessiin sisältyy sosiaaliseen vastuuseen liittyviä toimia ja pehmeiden taitojen kehittämistä eri asteissa positiivisen asenteen ja sitoutumisen lisäämiseksi toisia kohtaan.

Akateeminen koulutus suoritetaan opiskelemalla ulkomailla. Tämä tarkoittaa syventää kielitaitoa, laajentaa kulttuuritaustaa ja elää tärkeitä kokemuksia ihmisen ja ammatillisen kasvun kannalta.

Euroopan Rooman yliopisto auttaa myös tutkinnon suorittaneita löytämään työmahdollisuuksia harjoittelu-, harjoittelu- ja työhaastattelujen avulla.

Uuden yhteiskunnan kehittämiseksi

Rooman Euroopan yliopisto kouluttaa ammattilaisia ja ihmisiä, joilla on vakaat arvot ja jotka ovat tietoisia sitoutumisestaan. He vastaavat uuden hengen rakentamisesta ihmisarvon edistämiseksi.

Università Europea di Roma: opetamme ihmisiä, koulutamme ammattilaisia.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Kampus

Rooman Euroopan yliopisto on rakentanut kampuksensa nykyaikaisten arkkitehtuurikriteerien mukaisesti, ilman esteitä, ja siinä on paljon tilaa elää ja jakaa: opiskelualueet, kirjasto, vapaa-ajan alueet, kahvila, opiskelijoiden käytettävissä olevat luokkahuoneet, vaikka luentoja ei olisikaan. Kampus asuu koko päivän. Opetus- ja hallintohenkilöstö on aina käytettävissä antamaan nopeita vastauksia ja välttämään tarpeetonta jonotusta.

Yliopisto on varustettu runsaalla ilmaisella pysäköintialueella ja pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä (10 minuutin juna Stazione di San Pietrosta). Lisäksi nopea ja ilmainen WiFi on käytettävissä kaikkialla. Turvallisuus ja valvonta ovat tärkeä kohta yliopiston johdossa; erityinen valvontapalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Sijainnit

Rooma

Osoite
Via degli Aldobrandeschi, 190
00163 Rooma, Lazio, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin