European Cultural Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

European Cultural Academy tavoitteena on lisätä tietämystä ja edetä uraasi taiteessa, arkkitehtuurissa ja luova teollisuus.

Yli vuosikymmenen ajan olemme auttaneet luovaa yhteisöä lisäämään näkyvyyttä, rakentamaan yhteyksiä ja tekemään pysyviä vaikutuksia uraansa. Kurssissamme jaamme näkemyksemme kansainvälisten näyttelyiden ja biennaalilaitosten, Performance Art Weekin, Designpalkinnon ja Arkkitehtuuripalkintojen sekä symposiumien, konferenssien ja asuinpaikkojen järjestäjinä.

Tiedekunnallamme on taiteilijoita, suunnittelijoita, kuraattoreita, galleristeja, arkkitehtejä ja tutkijoita, jotka auttavat sinua rakentamaan tarvittavat taidot ja voit selata läpinäkymätöntä ja erittäin kilpailukykyistä teollisuutta.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Meidän lähestymistapamme

European Cultural Academy korostaa käytännön ratkaisuja. Tulet biennaalin kohtausten taakse ja oppii tekemään yhteistyötä hallitusten, taiteilijoiden, säätiöiden ja sponsoreiden kanssa. Kurssin lopussa luodaan todellinen projekti (esim. Näyttelyprojekti, taideteos, julkaisu, tapahtuma jne.), Joka voidaan lisätä salkkuun / CV: ään ja sinulla on mahdollisuus esittää se yleisölle.

Merkittävät professorit liittyvillä aloilla takaavat hyvän akateemisen osan ja antavat sinulle mahdollisuuden laajempaan perspektiiviin.

Kuka voi hakea

Osallistujat tulevat kaikista taustoista ja kurssi on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta ja arkkitehtuurista. Jos olet yliopiston edustaja ja haluat järjestää ohjelman opiskelijoille, voimme räätälöidä sen tarpeitasi.

Yksittäiset hakijat ovat tervetulleita hakemaan tiettyjä päivämääriä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin lisätietoja.

Kesto on 1-2 viikkoa. Akatemia ajaa ympäri vuoden, vaikka optimaalisin kausi olisi biennaalin aikana (toukokuu-marraskuu).

Sijainti

Venetsia, Italia. Meillä on neljä historiallista palatsia Venetsian keskustassa, jossa järjestämme näyttelyitä ja pystymme tarjoamaan opiskelijoille ainutlaatuisen taakse-kohtauksen kokemuksen.

Sijainnit

Venetsia

Osoite
S. Marco, 4013, 30124 Venice, Italy
30124 Venetsia, veneto, Italia