Lue virallinen kuvaus

EUTHECA - Euroopan unioni Akatemia Teatteri ja elokuvateatteri sekä Akatemian korkeakoulutuksen taiteiden teatteri Cinema päämaja Roomassa. EUTHECA on vertailukohta Italiassa, koulutuksen ja valmistelu toimijoiden haluavat ryhtyä kansainvälisen uran ansiosta opinto-ohjelmaan myös ennakoidaan opetusta lausunta in Englanti teatteri, Cinema ja eri kauppojen, jotka tekevät up viihteen maailmaan. EUTHECA asuu myös asuva teatteriryhmä ja saman organisaation sisällä, on teatteri, jossa sekä kansallisia ja kansainvälisiä tuotantoja löytää paikkansa.

EUTHECA valitsee opiskelijoita ympäri maailmaa osallistumaan sen toimiva kursseja, kiitos korkean tason didaktinen ohjelma, sopusoinnussa suurten eurooppalaisten teatteria ja elokuvia kouluja.

Eutheca Diploma saavutetaan lopussa Kolmen vuoden Drama kurssin. Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet kolmivuotisen ohjelman kannattavasti voi saavuttaa BA (Hons) in Vt, brittiläinen pätevyys, joka vastaa kolmen vuoden italialaista asteen. Neljäs erikoistuminen vuosi alkaa lukuvuoden 2012-2013 kuluessa akatemia Rooman, jonka avulla toimijat ryhtymään erityiskoulutusta aiheita, kuten venäläinen koulu, elokuva ja elokuva suuntaan.

KOLMEN VUODEN DRAMA KURSSI Muodollinen draama koulutus ei ole välttämätöntä ilmoittautuminen Kolmen vuoden Drama kurssin EUTHECA Akatemiassa, eikä ole välttämätöntä olla mukana ammattialalla. On kuitenkin välttämätöntä siirtää kelpoisuuskoe ottamista. Jotta ne voitaisiin ottaa testin, opiskelijat haluavat osallistua koulun koulutusta toimijoille Roomassa on sovellettava väitteitä ilmoitukset, jotka ajoittain julkaistaan ​​tällä sivustolla. Lukuvuosi alkaa lokakuussa ja päättyy heinäkuun puolivälissä. Ohjelman mukaan pakollinen osallistuminen maanantaista perjantaihin keskimäärin 6-8 tuntia päivässä. Poikkeustapauksissa, jotkut kurssit saattavat myös tehdä lauantaisin ja / tai sunnuntaisin yhteensä 800 tuntia vuodessa (Tavoitteena on, että opiskelija saavuttaa taiteellinen tietoisuutta ja teknistä pätevyyttä voidakseen aloittaa uransa maailmassa Teatteri ja elokuva. Akatemian opetus tarjous perustuu pääasiallinen kappaleessa menetelmiä, jotka ovat asettaneet 20-luvun teatteri paitsi nykyaikaista teatteria. Toisen ja kolmannen vuoden kurssin opiskelija on mahdollisuus yrityksen lukuisia kokemuksia lavalla ja tulemaan suoraan kosketukseen suurta ammatillista todellisuutta. Sen lisäksi peruskursseja, opiskelijat voivat osallistua työpajoihin ja harjoittelupaikkoja tärkeitä, kansainvälisesti tunnustettu Masters ja, kuten toisen vuoden kokee harjoittelua tuotantojen rinnalla elokuva ja teatteri ammattilaisia. Lopussa kolmivuotisen kurssin opiskelijat:

Voi laittaa eri lausunta tekniikoita käytännössä, ymmärtää perusperiaatteita, improvisaation ja tutkimusta. Lopussa kolmannen vuoden opiskelijat on hankkinut tarvittavan taiteellinen tietoisuutta ja osaamista ryhtyä vuonna ammattiteatteri näyttelijäksi. He pystyvät työskentelemään teatterin tuotantoprosesseja, analysoimalla eri käsitys, tutkimus ja kehitysvaiheet. He ovat hankkineet kyky työskennellä ryhmässä, opas ohjaaja ja on kypsynyt heidän tietoisuuttaan ammattietiikan ja roolin näyttelijä niin ja pois lavalta. He voivat työskennellä kansainvälisissä tuotannoissa ja yhteyksissä, kiitos niiden koulutusta Italian ja Englanti sekä koulutustarjontaan suunnattu kansainvälisille tuotannon markkinoilla. Ne myös valmiita mahdollisuuksia tulla raskaaksi autonomisten teatteriesityksiä, toimitusjohtaja taiteellisen ja organisatoriset näkökohdat itse ja tarjoamalla voimassa tukea tuotantoa itse.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Tavoitteena on antaa opiskelijalle täydellisempi ymmärtäminen näytelmäkirjailija työtä, pidetään paitsi skenaariossa Euroopan teatterin yhteydessä, mutta miten sitä sovel ... [+]

Kuvaus "commedia dell'arte, ARTE DELLA COMMEDIA"

Commedia dell'Arte tarkoittaa teatteri ja ei vain tätä, dramaturgia sosiaalisen elämän, ja taide tarkoittaa ammattia, näyttelijä kuria. Se on eräänlainen elävä teatteri, joka pitää kehittyy, toimii ihmisen alalla sen aika. Teatterissa sana on liitetty toimintaa ja näyttelijä on se, joka toimii.

Nykyään Commedia dell'Arte pitää toiminut itsenäisenä luokkaan, mutta erityisesti se on tärkeää koulutuksen ja ymmärtämistä teatteri toiminnan tekijän tekstissä niille, jotka välittävät teatteri.

Kuusi kuukautta ulkomailla EUTHECA on kaikille, jotka haluavat syventää teoriassa ja käytännössä, etsintä läheinen yhteys Commedia dell 'Arte ja Euroopan dramaturgia. ... [-]

Italia Rooma
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Koulutusohjelma viittaa tärkeimmistä menetelmistä teatterin "900 ja nykyaikainen. ... [+]

ESITTELY

Koulutusohjelma viittaa tärkeimmistä menetelmistä teatterin "900 ja nykyaikainen. Lisäksi pääaineet suunnitellaan:

harjoittelupaikkoja ja oppimäärään työpajoja kansainvälisesti tunnettu Masters.

Jos haet Kurssin, saatat myös olla kiinnostunut Johdatus Drama School ja Audition Technique lyhytkursseja.

1. VUOSIPUOLISKON

TAVOITTEET:

tietää perusperiaatteet menetelmän venäläinen koulu ja sen menetelmien kehittämisen Euroopassa. oppia teatterin menetelmiä, jotta voi traslate kirjallisuuden tekstiä luonnonkaunis teksti. oppia tekniikoita etsintä ja löytää omia emotionaalisia ja ilmeikäs teatteri potentiaalia toimia, erityisesti sanatonta tasolla. tietää keskeiset luvut Commedia Arten. kehittää kerronta kankaalle tekniikalla improvisaation. oppia alkeet historiallisen miekkailu, vaiheen torjumiseksi (kanssa ja ilman aseita) ja palveluksessa akrobatiaa sarjakuva kontrastin. oppia perusperiaatteet ammattietiikan ryhmän ja yksittäisten. oppii laulu ja artikulatorinen. kehittää intonaatio, rytminen mielessä ja kuunteluun. ... [-]
Italia Rooma
Lokakuu 2019
Englanti,Italialainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi