DIEFFE Job's Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

DIEFFE AKATEMIA: 30 VUODEN KOKEMUKSIA SIVULLE

DIEFFE Academy on yli 30 vuoden ajan DIEFFE menestyksekkäästi koulutusohjelmia yrityksille ja nuorille aikuisille, jotka hakevat työtä tai jotka ovat jo työssä, mutta haluavat harjoittaa uusia ammatillisia mahdollisuuksia. Olemme ISO 9001 -laatusertifikaatin koulutusinstituutti, jonka Veneton alue ja Italian työ- ja opetusministeriö ovat hyväksyneet. DIEFFE sertifikaatit ovat voimassa kaikkialla Euroopassa ja tunnustettu maailmanlaajuisesti eurooppalaisen tutkintojen viitekehyksen mukaisesti.

Meidän numeromme ovat meille tärkeimpiä eurooppalaisia ​​kouluja: yli 2600 opiskelijaa, 60 000 koulutusohjelmaa, 2 miljoonaa koulutusohjelmaa opiskelijaa kohden ja 4 500 kumppaniyritystä.

DIEFFE Akatemian päätavoite on opettaa ulkomaalaisille opiskelijoille ruoanvalmistusta ja antaa heille tietoa "aitoa" italialaista tapaa. Uskomme, että paras tapa oppia kulinaarista taidetta on opiskella ammattimaisessa ympäristössä, jossa harjoittelemaan joidenkin parhaiden kokkien kanssa. Meille ei ole olemassa parempaa tapaa kuin käytännöllinen.

Sijainnit

Padova

DIEFFE Accademia delle Professioni - Job's Academy

Osoite
Cooperativa Sociale DIEFFE
Via Risorgimento, 29 - 35027 Noventa Padovana (PD)

35027 Padova, veneto, Italia
Puhelin
+39 049 986 5000

Verona

Osoite
Verona, veneto, Italia