Lue virallinen kuvaus

DIEFFE AKATEMIA: 30 VUODEN KOKEMUKSIA SIVULLE

DIEFFE Academy on yli 30 vuoden ajan DIEFFE menestyksekkäästi koulutusohjelmia yrityksille ja nuorille aikuisille, jotka hakevat työtä tai jotka ovat jo työssä, mutta haluavat harjoittaa uusia ammatillisia mahdollisuuksia. Olemme ISO 9001 -laatusertifikaatin koulutusinstituutti, jonka Veneton alue ja Italian työ- ja opetusministeriö ovat hyväksyneet. DIEFFE sertifikaatit ovat voimassa kaikkialla Euroopassa ja tunnustettu maailmanlaajuisesti eurooppalaisen tutkintojen viitekehyksen mukaisesti.

Meidän numeromme ovat meille tärkeimpiä eurooppalaisia ​​kouluja: yli 2600 opiskelijaa, 60 000 koulutusohjelmaa, 2 miljoonaa koulutusohjelmaa opiskelijaa kohden ja 4 500 kumppaniyritystä.

DIEFFE Akatemian päätavoite on opettaa ulkomaalaisille opiskelijoille ruoanvalmistusta ja antaa heille tietoa "aitoa" italialaista tapaa. Uskomme, että paras tapa oppia kulinaarista taidetta on opiskella ammattimaisessa ympäristössä, jossa harjoittelemaan joidenkin parhaiden kokkien kanssa. Meille ei ole olemassa parempaa tapaa kuin käytännöllinen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

DIEFFE Job's Academy

Italialaisen keittiön ammatillisen kurssin opiskelijat ... [+]

Kurssi on suunniteltu niille, jotka haluavat tulla Italian ammattilaisten maailmassa.

Italialaisen keittiön ammatinharjoittajana on oppimista käyttää tärkeimpiä keittotekniikoita ja tunnistaa aitoja italialaisia ​​raaka-aineita ja tuotteita. Mutta se tarkoittaa myös sisäistämistä "italialaisella tavalla" elämäntapana, kulttuurina, joka ilmaistaan ​​astioiden kautta.

Italialaisen keittiön ammatillisen kurssin opiskelijat

He opettavat kaiken tunnetuimmista italialaisista ruokaperinteistä ja parantavat ruokaa, tekniikoita ja käsittelymenetelmiä.

Kurssi tapahtuu DIEFFE Academy Veronassa (Italiassa).

Kesto

3 viikkoa (112 tuntia) sekä teoreettisia että käytännön oppitunteja - englanniksi - DIEFFE Academyssä DIEFFE .... [-]

Italia Verona
Request Info
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi