Berlitz Roma

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Berlitzin kielikoulun kiehtova tarina alkaa vuonna 1878 Rhode Islandin osavaltiossa (USA) innovatiiviselta ja vallankumoukselliselta ajatukselta sen perustajalta Maximilian D. Berlitziltä . Kymmenessä vuodessa se laajenee myös Eurooppaan , joka tulee myös ensimmäiseen vaiheeseen tulevasta kehityksestä Italian alueella. Hänen arvostetuimmista opettajistaan ​​muistelemme suurta kirjoittajaa James Joyceä , joka opetti Triesten toimistoon; opiskelijoiden keskuudessa muistamme suurta kirjailijaa.

Maailmanlaajuinen laajentuminen

50-luvun alkupuoliskolla avautui lukuisia toimipisteitä ympäri maailmaa ja 60-lukuvuosina Berlitzin kielikoulu alkoi opettaa myös Aasiassa, jossa se saa yli sata koulua! Hänen arvokkaimpien opettajiensa joukossa muistetaan suurta kirjoittajaa James Joyceä, joka on määrätty Triesten italialaiselle sivuliikkeelle.

Total Immersion®

Yksilöllisellä menetelmällä Total Immersion® voitti 1964 E-palkinnon, jonka presidentti Kennedy kehitti rohkaisemaan palveluiden vientiä. Se on ensimmäinen kielikoulu, joka voittaa sen.

Innovatiiviset menetelmät kielten opetukseen

  • Vuonna 1970 Berlitz toteutti multimedian käytön, kuten ääninauhojen käytön helpottaakseen ja tehostaakseen kielten oppimista.
  • Vuonna 1996 lapset sisältyvät Berlitz-opintosuunnitelmaan: erityinen menetelmä, joka on integroitu luovaan toimintaan, kuten laulamiseen, piirustukseen ja pelaamiseen, on kehitetty lasten oppimisen helpottamiseksi.
  • Vuonna 2004 internet- ja verkkoresurssien kasvava leviäminen luo verkkokursseja.

Sijainnit

Rooma

Osoite
Berlitz Roma Prati,
Via Fabio Massimo, 95

00192 Rooma, Lazio, Italia

Rooma

Osoite
Berlitz Roma Tuscolana,
Via Tuscolana, 713

00174 Rooma, Lazio, Italia

Rooma

Osoite
Berlitz Roma Eur,
Viale Pasteur, 77

00144 Rooma, Lazio, Italia