Lue virallinen kuvaus

Berlitzin kielikoulun kiehtova tarina alkaa vuonna 1878 Rhode Islandin osavaltiossa (USA) innovatiiviselta ja vallankumoukselliselta ajatukselta sen perustajalta Maximilian D. Berlitziltä . Kymmenessä vuodessa se laajenee myös Eurooppaan , joka tulee myös ensimmäiseen vaiheeseen tulevasta kehityksestä Italian alueella. Hänen arvostetuimmista opettajistaan ​​muistelemme suurta kirjoittajaa James Joyceä , joka opetti Triesten toimistoon; opiskelijoiden keskuudessa muistamme suurta kirjailijaa.

Maailmanlaajuinen laajentuminen

50-luvun alkupuoliskolla avautui lukuisia toimipisteitä ympäri maailmaa ja 60-lukuvuosina Berlitzin kielikoulu alkoi opettaa myös Aasiassa, jossa se saa yli sata koulua! Hänen arvokkaimpien opettajiensa joukossa muistetaan suurta kirjoittajaa James Joyceä, joka on määrätty Triesten italialaiselle sivuliikkeelle.

Total Immersion®

Yksilöllisellä menetelmällä Total Immersion® voitti 1964 E-palkinnon, jonka presidentti Kennedy kehitti rohkaisemaan palveluiden vientiä. Se on ensimmäinen kielikoulu, joka voittaa sen.

Innovatiiviset menetelmät kielten opetukseen

  • Vuonna 1970 Berlitz toteutti multimedian käytön, kuten ääninauhojen käytön helpottaakseen ja tehostaakseen kielten oppimista.
  • Vuonna 1996 lapset sisältyvät Berlitz-opintosuunnitelmaan: erityinen menetelmä, joka on integroitu luovaan toimintaan, kuten laulamiseen, piirustukseen ja pelaamiseen, on kehitetty lasten oppimisen helpottamiseksi.
  • Vuonna 2004 internet- ja verkkoresurssien kasvava leviäminen luo verkkokursseja.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Berlitz Roma

Opi englantia, ranskaa, saksaa, espanjaa, italiaa tai muuta kieltä miellyttävässä ympäristössä muiden osallistujien kanssa ja tunnetulla Berlitz-menetelmällä. Pienten Ber ... [+]

Opi englantia, ranskaa, saksaa, espanjaa, italiaa tai muuta kieltä miellyttävässä ympäristössä muiden osallistujien kanssa ja tunnetulla Berlitz-menetelmällä. Pienten Berlitz-ryhmien kurssit yhdistävät yksittäisten ja ryhmäkurssien edut.

Seminaariset kurssit koostuvat 2-4 osallistujasta, joilla on sama kielitaito ja sama oppimistavoite. Oppituntimäärä on verrannollinen osallistujamäärään ja oppituntien ajoitus on sovittu etukäteen.

Kurssi on saatavilla kaikilla kielellisillä tasoilla.

EdutNopea ja tehokas oppiminen Berlitz-menetelmän avullaAmmatilliset ja kokeneet äidinkielen opettajatKeskity keskusteluun: myös kielioppi oppii epäsuorastiSanavaraston progressiivinen rikastuminenEdullinen... [-]
Italia Rooma
Lokakuu 2019
Italialainen
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Berlitz Roma

Express-ohjelma on intensiivinen yksilöllinen kurssi, jonka avulla voit oppia tai parantaa kieltä vain kolmella viikolla. Sinulla on aina takuu Berlitz®-menetelmästä, pät ... [+]

Express-ohjelma on intensiivinen yksilöllinen kurssi, jonka avulla voit oppia tai parantaa kieltä vain kolmella viikolla. Sinulla on aina takuu Berlitz®-menetelmästä, pätevistä äidinkielenopettajista ja laadukkaasta palvelusta.

Oppitunnit ajoitetaan käytettävyyden mukaan: intensiivinen lähestymistapa helpottaa oppimista ja maksimoi tuloksia.

EdutNopea ja tehokas kielen oppiminen Berlitz®-menetelmän avullaHyväksytyt äidinkielen opettajat käytettävissänneSaatavilla kaikilla kielillä ja kaikilla kielilläSuurin ohjelmointi joustavuusBerlitzin taso päättyy

Yksi tehokkaimmista menetelmistä kielen oppimiselle on kokonaisvaltainen upotus. Oppitunnin aikana opiskelija puhuu uudella kielellä vähintään 50% ajasta.... [-]

Italia Rooma
Lokakuu 2019
Italialainen
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi